Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn dagboek van afgelopen week. Een rustige week met heel veel gezellige afspraken en als ik het zo terug kijk ook met heel erg veel lekker eten, oeps! Maar natuurlijk ook Koningsdag en nacht! Benieuwd wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Kijk dan zeker verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Maandag is echt zo een werkdag waar ik de hele dag mee bezig ben. Ik installeer mij op mijn kantoor en eet ondertussen wat lekkers zoals deze kwark met granola.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Tijdens het folders kijken ’s avonds na het eten app ik deze pagina nog even door naar een vriendinnetje, altijd handig en goedkoop als je een baby hebt (denk ik).

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Dinsdagochtend ben ik met twee vriendinnetjes in de stad omdat we wat dingen nodig hadden en terug moesten brengen en ik moest ook nog foto’s voor een campagne maken. Dat

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Ik bestel een bord met champignons en een chai latte, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

’s Avonds wordt er nog even gesport en de kat van een vriendin loopt gezellig met mij mee naar huis, zo schattig!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Woensdag ben ik de hele ochtend aan het werk en rond een uur of twee stap ik in de trein naar Amsterdam voor een lancering en een diner!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Voor een persreis naar Duitsland in juni hebben we voorafgaand een diner om iedereen te leren kennen maar natuurlijk ook meer over de regio te weten te komen. We gaan 5 dagen naar Baden Württemberg en heb er super veel zin in!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Het diner zag er ook echt heerlijk uit! Vooral de bavette en het sorbetijs van appel en limoen was heerlijk! Daarna zou ik nog naar een lancering gaan maar dat lukte me niet meer omdat het diner iets uitliep en ik ook nog met OV naar huis moest.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk. Ik doe onder andere mijn BTW aangifte, schrijf campagnes, doe de rest van https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie en probeer alvast vooruit te werken. We krijgen een logé en die moet natuurlijk ergens slapen. We hebben ook nog een hele grote zolder maar die stond vol met troep en klusspullen. We besloten dus maar één slaapkamer leeg te halen en hier een logeerkamer van te maken en dat is gelukt! Met prachtig behang en bijbehorend dekbed (die vroeger van mij was bij mijn ouders thuis, haha).

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Daarna gaan we door naar het Coen en Sander Koningsnacht Spektakel in Zwolle met allemaal foute artiesten, ik ben helemaal in mijn nopjes!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Vengaboys! Ik ben hier groot fan van, vooral omdat ik elk liedje woord voor woord mee kan zingen. Maar dat komt misschien meer omdat ik vroeger hun CD had en altijd draaide.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Goedemorgen, natuurlijk word er met een iet wat brakke kop naar de Koning gekeken op de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Daarna gaan we nog met vrienden de stad in!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

En eten pizza!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

’s Avonds spreken we nog met andere vrienden af en ik ben helemaal gelukkig, want er zit een poes op mijn schoot! Mila wil dat nooit dus ik ben blij dat Joy wel wil!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Spelletjes spelen! We spelen hier Bears vs. Babies!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Zaterdagochtend doe ik boodschappen en het huishouden. Daarna ga ik snel naar Elise voor haar babyshower die super gezellig was!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

’s Avonds gaan Danny en ik alweer uit eten omdat we een cadeaubon hebben die op moet. Nu ik deze week zo terug zie zijn we wel heel erg vaak uit eten geweest, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

En het hoofdgerecht bij de Beren. Daar zit nog een heel gênant verhaal aan vast, haha. Ik dacht dat ik risotto had besteld en dat het menu wijting heette… Maar mijn algemene kennis liet mij even in de steek en kreeg ik vis… Ik vind vis wel lekker, maar niet met huid en graten dus het was niet zo een succes.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

’s Avonds ontferm ik mij nog even over mijn hobby, zegeltjes plakken!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Zondag doe ik echt helemaal niets en kijk ik de hele dag series en de documentaire van Avicii op Netflix.

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Lunch met een overgebleven Jumbol, moet kunnen!

Lief dagboek en lezeressen week 17 – 2018

Alle vrienden zijn zoals gewoonlijk naar PEC en besluiten uit eten te gaan omdat het de laatste thuiswedstrijd was, dus ik sluit gezellig aan bij de rest!

Dat was hem voor deze week. Het ziet er uit als een hele slechte week qua eten maar ik heb er heerlijk van genoten (met mate). Deze week heb ik letterlijk niets op de planning staan behalve 5 mei het bevrijdingsfestival. De rest lekker werken en vooral vooruit werken omdat ik de halve maand mei en de hele maand juni er niet ben vanwege mijn reizen. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. hoi Aranka, ik herinner me dat je een tijdje terug zei dat je deeltijds weer ‘extern’ ging werken, doe je dat nog steeds of heb ik iets gemist? En zo ja, hoe bevalt het?

    1. Klopt! Maar daar ben ik helaas met pijn in het hart weer mee gestopt. Mijn beroep als blogger vraagt flexibiliteit en dat kon ik niet meer bieden door twee volle dagen aan het werk te zijn bij een ander bedrijf. En ook met persreizen en naar Amsterdam toe voor afspraken was het gewoon niet meer te combineren. Ik heb er dus voor gekozen om daar weer mee te stoppen en me volledig op het bloggen te concentreren.

  2. Wat een fijne week en een weekje lekker genieten van al het lekkers mag ook wel een keer! Wat ziet dat eten er heerlijk uit op de lancering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *