Lief dagboek en lezeressen week 16

Lief dagboek en lezeressen week 16

Goedemorgen en leuk dat je weer met me meekijkt naar mijn afgelopen week. Afgelopen week heb ik onverwachts eigenlijk een hele drukke maar gezellige week gehad. Ik werkte twee dagen en ging de rest eigenlijk allemaal weg. Ik deed rustig aan, maar ik merk dat leuke dingen doen eigenlijk ook te vermoeiend zijn voor mij, daar moet ik even aan wennen. Vanaf nu ga ik het dus echt rustig aan doen en snappen dat leuke dingen ook te vermoeiend zijn. Maar genoeg geklaag, hier mijn week!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 16

Maandag maakte ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Ik moest namelijk Tweede Paasdag werken dus had ook niet zoveel om foto’s van te maken. Ik was moe dus sliep lekker uit, sprong onder de douche en ging aan het werk tot half 7. Daarna hebben we lekker gegeten en ben ik vrijwel meteen naar bed gegaan. Ik maakte nog wel even moestuin compleet met degenen die ik miste.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 16

Dinsdag besloot ik het rustig aan te doen want ik was erg moe van de dag daarvoor werken. Ik ging op mijn dooie gemak naar mijn oma toe waarvoor ik ook een taartje meenam. Mijn oma woont 5 minuten verderop met de fiets, maar ik was kapot toen ik daar aankwam, maar gezellig was het wel! ’s Middags kwamen twee collega’s gezellig bij mij lunchen en hebben lekker gekletst en het nieuwe huis bekeken.

Lief dagboek en lezeressen week 16

Ik besloot dat ik wel weer eens zin had in pasta dus maakte pasta voor mijzelf omdat Danny dit allemaal niet lust. Ik was alleen iets te enthousiast met de penne dus volgens mij kan ik hier vier keer van eten, oeps! Maar dan heb ik nog wat lekkers voor in de vriezer!

Lief dagboek en lezeressen week 16

Dinsdagavond is het spelletjes avond dus we gaan eens een keer oldschool Scrabble doen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat nog nooit gespeeld had, maar ook de offline versie is leuk. Daarna zijn we ook weer meteen aan de Wordfeud geslagen.

Lief dagboek en lezeressen week 16

Weltrusten Mila!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 16

Woensdagochtend gaan we weer op Pokémon jacht (ja ik speel dat spelletje nog, het blijft verslavend en een goede reden voor mij om een flinke wandeling te maken). Als je echt goed Pokémon wilt jagen moet je naar Strand Horst gaan, het is echt bizar hoeveel daar zit. Dus we maakte een tripte naar Harderwijk en aten als lunch bij de McDonalds die daar zat.

Lief dagboek en lezeressen week 16

Rond 1 uur zijn we weer thuis en daarna ga ik meteen door naar de dierenarts om het urine van Mila te laten checken. Ze moet namelijk geënt worden en dat mag niet als ze een blaasontsteking heeft. Helaas heeft mevrouw nog steeds of alweer een blaasontsteking. Weer medicatie meegekregen en hopen dat het zo snel mogelijk onderdrukt is zodat ze geënt kan worden. Mila heeft trouwens chronische blaasproblemen, heel zielig.

Lief dagboek en lezeressen week 16

Het is er niet echt de tijd meer voor maar ik had er zoveel zin in, boerenkool! Ik eet het trouwens met piccalilly, vet lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 16

YES! Nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 16

Donderdag overwin ik mijn angsten en ga helemaal in mijn eentje met de auto naar Groningen. Ik heb nog steeds wel met nieuwe routes er last van mijn rijangst en als ik dan alleen rij maakt het het niet beter. Maar het is me gelukt! Ik sprak met een vriendin af die daar woont om gezellig te kletsen en haar huisje daar te zien! Tegen het middaguur gingen we naar het centrum en gingen lunchen bij News Cafe, super mooie zaak!

Lief dagboek en lezeressen week 16

En de broodjes zijn ook heel erg lekker! Dit is de sandwich met vis!

Lief dagboek en lezeressen week 16

En daarna zijn we natuurlijk de stad nog in geweest om te shoppen. Ik weet niet meer hoe dit winkeltje heet maar het is echt té schattig. Ik krijg er spontaan rammelende eierstokken van en wil alles hebben!

Lief dagboek en lezeressen week 16

’s Avonds blijf ik er nog gezellig eten omdat ik geen zin heb om in de spits terug naar huis te rijden. We besluiten voor lekkere broodjes shoarma te gaan, wat vervelend!

Lief dagboek en lezeressen week 16

’s Avonds plof ik lekker op de bank en klets nog even na met Danny. Ik probeer ook de nieuwe gele Liefmans, maar die vind ik niet zo geslaagd als de rode variant. Het is radler achtig maar dan veel zoeter en een ananas nasmaak. Hij is lekker, maar misschien iets té. Jammer, want ik ben de grootste Liefsmans fan die je je kan bedenken.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 16

Vrijdag ben ik de hele dag aan het werk en lig ik de hele ochtend in bed want ik ben echt kapot. Mijn moeder stuurt me nog wel een leuke foto van een heel leuk perspakket. Het blijft gek dat merken zoveel moeite doen om bij jou op te vallen!

Lief dagboek en lezeressen week 16

Na het werk ga ik meteen naar huis en maak me klaar voor een avondje uit eten met het werk. We hebben een afscheidsdiner van twee collega’s en we gaan naar Live Cooking bij van der Valk. Ik was daar nog nooit geweest en het was echt een dikke aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar en het is echt super lekker!

Zaterdag

 

Lief dagboek en lezeressen week 16

Zaterdag ben ik de hele dag vrij en doe ik lekker rustig aan. We halen alleen even de nieuwe tafel op en kopen wat plantjes voor in de bloembakken. Bij de Tuinland hebben ze blijkbaar neppe boerderij dieren, hartstikke leuk, maar wie koopt dat nou?

Lief dagboek en lezeressen week 16

Ik geef de bloembakken wat kleur door middel van nieuwe plantjes. Alleen op TV ziet dat er een stuk makkelijker uit. Ik heb gewoon echt geen groene vingers….

Lief dagboek en lezeressen week 16

Het begint ergens op te lijken! De borders moeten alleen nog gemaakt worden aan de zijkant en eventueel een nieuwe schutting. Maar we kunnen al wel van de zon genieten als die eens komt! De rest van de dag doe ik echt helemaal niets en hang lekker op de bank met mijn nieuwe serie Girlboss. Danny is er toch niet dus vertrek al om 9 uur naar bed.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 16

Zondag slaap ik heerlijk uit en kom een beetje tot rust en keutel wat in het huishouden. Rond een uurtje of twee vertrekken we naar Dronten voor een familiebezoek. Super leuk om daar alle bollenvelden te zien!

Lief dagboek en lezeressen week 16

We hadden alleen niets bij ons dus gaan nog even naar een tuincentrum om een plantje te halen. Ze hebben daar een GroenRijk zitten en hebben daar hele schattige konijntjes en cavia’s die ik natuurlijk even moest aaien.

Lief dagboek en lezeressen week 16

Even gezellig bijkletsen met de familie!

Lief dagboek en lezeressen week 16

Lief dagboek en lezeressen week 16

We waren best wel een beetje aan de late kant daar weggegaan en het was dan al best wel laat als we thuis kwamen en nog eten moesten maken. We besloten dus lekker uit eten te gaan bij De Rede in Dronten, zeker een aanrader! En als je het niet op krijgt krijg je gewoon alvast een doggybag!

Lief dagboek en lezeressen week 16

Daarna gaan we gelijk door naar vrienden om nog even een spelletje te spelen en na 9 uur weg zijn te geweest gaan we weer lekker naar huis! Alleen daar hebben wij iets heel zieligs gedaan… We hadden Mila blijkbaar opgesloten op zolder… Toen we thuis kwamen hoorde ik een schor poesje achter een deur miauwen… We hebben namelijk een deur voor de trap naar zolder en waren daar nog geweest voordat we weg gingen en blijkbaar is Mila ook naar boven geglipt en hebben wij de deur weer dicht gedaan. Op de zolder staat alleen nog maar troep en geen eten, drinken of kattenbak, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 16

Lief dagboek en lezeressen week 16

Dus mevrouw had haar behoefte overal gedaan waar het niet hoort en was helemaal uit haar doen, arm poesje! Wat zijn wij slechte baasjes zeg!

Deze week heb ik weer een rustige week. Ik werk drie dagen bij de Albert Heijn en voor de rest heb ik geen plannen. Ik denk dat we ook niet veel bijzonders met Koningsdag gaan doen omdat het toch slecht weer is. Jullie voor de rest nog plannen?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  rachel
  24 april 2017 at 09:52

  lekker weekje weer meis :d en hou op over dat pokemon hahah, hubby loopt ook nog steeds elk weekend hier op kijkduin waar het ook een pokemon wahalla is ahahah

 • Reply
  Susan
  24 april 2017 at 09:59

  Heerlijke week volgens mij! Die boerderij dieren snap ik ook niet helemaal.. Wie koopt dat, haha?

 • Reply
  chucky1012
  24 april 2017 at 10:38

  Leuke en fijne uitjes!
  Scrabble is zo leuk.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  24 april 2017 at 10:39

  je zou er nog van staan te kijken hoeveel van die stenen dieren hier gekocht worden in zeeland :’) ikzelf doe er dan weer helemaal niet aan lol!

 • Reply
  Joyce - Lemonylifenl
  24 april 2017 at 10:48

  Ziet er uit als een leuke week! En wat een schattige konijntjes haha, ik wil er zo graag eentje!

 • Reply
  Nathalie
  24 april 2017 at 12:07

  Heerlijk weekje zo. Ik mis de afvalupdates al 2 weken die je altijd verzende. Ben je niet meer aan de lijn?

 • Reply
  Manon
  24 april 2017 at 17:26

  Ik snap die dieren boederij ook niet echt, misschien kopen mensen het wel omdat ze geen echte kunnen hebben, hahahaha

 • Reply
  Danielle
  24 april 2017 at 17:58

  Wat een leuke foto’s! Jullie tuin ziet er erg gezellig uit. Goed gelukt de plantjes :)

 • Reply
  Suzan
  24 april 2017 at 18:28

  Ziet eruit als een fijne week al zal het inderdaad alsnog erg vermoeiend voor je zijn. Ja Pokemon ik blijf t ook leuk vinden! Gister in d’r Efteling een zeldzame gespot, liep de app vast!! Frrrustratie haha!!
  Liefs Suzan

 • Reply
  Veerle
  24 april 2017 at 18:54

  Ik krijg honger van al dat lekkere eten in dit dagboek… Hopelijk voel je je binnenkort minder vermoeid!

 • Reply
  Annika
  24 april 2017 at 19:30

  Wij Pokemonnen ook nog, hoor. Al begint het nu wel een beetje saai te worden.

 • Reply
  Jorinde
  24 april 2017 at 20:07

  Lekker weekje! Knap dat je ondanks dat je er bang voor was toch zo’n stuk bent gaan rijden! Zou ik ook weer moeten doen, haha!

 • Reply
  Jolein
  24 april 2017 at 22:25

  Ben je niet meer aan de lijn? Ik zie 3x patat en 1x shoarma.

  • Reply
   Mariska
   26 april 2017 at 12:23

   Echt.. is dat het enige wat je kunt zeggen? Laat haar lekker genieten zeg. Alles op zijn tijd, volgens mij schreef ze laatst ook dat het niet zo goed ging?

  Laat een reactie achter