Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Ik was aan het werk, ging naar de Politieopleiding in Amsterdam, was weer lekker aan het klussen maar genoot ook van het lekkere weer. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Maandag ben ik aan het werk en als ik thuis komt ligt er een pakketje op mij te wachten. Jullie weten vast allemaal wel dat ik magneetjes spaar van de vakantiebestemmingen waar ik ben geweest. Ik kwam er per toeval achter dat je ze ook op AliExpress kunt kopen dus ik kocht een aantal missende, bijvoorbeeld deze van Zweden.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Wij bestellen tegenwoordig onze boodschappen via Picnic (echt ideaal) en ik kwam daar ineens Lik Koekjes tegen. Ik vond dat vroeger echt geweldig dus ik bestelde een zakje. Zó lekker. Het nadeel is wel dat ik nooit kan stoppen met eten.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Dinsdag moet ik al heel vroeg mijn bed uit om naar Amsterdam te gaan. Ik ga met de fiets naar het station en moet hem in de nieuwe fietsenstalling neerzetten. Hij is echt super groot en goed geregeld, echt een vooruitgang!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Wachten op de trein!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Ik was in Amsterdam omdat ik naar de Politie Academie moest voor een aantal testen, best spannend dus!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Rond een uurtje of 3 ben ik weer thuis en ga ik nog even naar de Intratuin om planten te scoren voor in de tuin. Alleen kon ik iets echt iets vinden wat ook betaalbaar was, dus ik kocht niet zoveel. Ook wilde ik nog naar een tuinset kijken, maar die hadden ze ook niet echt.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Pakketje! De nieuwe NIVEA Magnesium deodorant! Ik gebruik het nu bijna een week en ik ben erg tevreden!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Ik kocht trouwens wel twee Stippenplanten bij de Intratuin. Ik dacht leuk voor in de vensterbank! Helaas kreeg ik veel reacties dat de planten niet in de felle zon mogen, dus ik moet er nog een andere plek voor bedenken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Op aanraden van mijn moeder ga ik na werk nog even naar de Hornbach toe om planten te kopen. En inderdaad, daar is alles veel goedkoper. Tip dus als je opzoek bent naar goedkopere planten. Ik zet meteen alles in de tuin en hopelijk begint het snel met groeien.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Donderdag ben ik aan het werk en in de pauze haal ik een broodje bij de Deen. De Heksenkaas is in de aanbieding en ik zie een nieuwe variant staan: pesto met oude kaas. Deze is echt heel erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Ook worden alle spullen voor de badkamer geleverd. Ik ben zo benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden. Nog even flink doorklussen op zolder en dan kunnen we beginnen met de badkamer.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Vrijdag werk ik in Apeldoorn en toevallig zag ik dat daar een grote tuinmeubelen zaak zit (van der Garde). Ik maak een afspraak om even lekker te neuzen. Gelukkig hebben ze hier wel veel keuze! Deze set vond ik erg mooi!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Zaterdag is voor ons vaak de dag voor het huishouden. Alleen heel erg netjes maak ik het huis niet aangezien toch alles elke dag weer vies is door het klussen. En tegenwoordig hoeven we ook geen boodschappen meer te doen dus we hadden lekker een middagje ‘vrij’. We besluiten naar Spier te rijden om daar het Plankenpad te wandelen. Helaas waren we niet de enige met dat idee.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Na afloop nog even een ijsje scoren!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

’s Ochtends had ik schone was in de wasmand gedaan en op de tafel neergezet om later op te vouwen. Helaas vond Mila dat ook een heerlijke plek om in te gaan liggen. Zucht…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Zondagochtend moet ik al heel vroeg op. Ik had beloofd mee te gaan voor het vervoer. Grappig dat om half 9 op zondag het hele ziekenhuis uitgestorven is.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Mila die neemt het er ook lekker van. Ik wil ook een kat zijn, de hele dag lekker chillen.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2021

Ook zijn we weer aan het klussen. Danny zaagt en maakt de gipsplaten vast, ik schilder ze daarna weer wit. Jammer dat het zo’n rothoek is.

En dat was hem weer voor deze week. Ik ben gewoon de hele week weer aan het werk en voor de rest staan er geen spannende dingen op de planning. Dus jullie zien mij volgende week wel weer!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  26 april 2021 at 12:34

  Wat een leuk weekoverzicht om weer te lezen!
  Ik ben heel benieuwd naar jullie badkamer.. :)

 • Reply
  Daenelia
  26 april 2021 at 13:44

  Oh ja, schone was en katten zijn een combinatie: heerlijk voor hen als het lekker schoon is… maar oh, die haren voor ons als we net de strijkplank pakken…

 • Reply
  Tineke
  26 april 2021 at 20:17

  Die heksn kaas smaak klinkt lekker! Hier ook altijd standaard likkoekjes in huis, voor mijn kinderen. Maar ik neem er stiekem ook altijd één, of twee..

 • Reply
  Lija
  29 april 2021 at 12:51

  Ben benieuwd waarvoor je die testen bij de Politieacademie ging doen. Of had je dat al eerder eens verteld?

 • Laat een reactie achter