Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week! Deze week werk ik weer mijn normale uren (32 uur in de week) en merk dat ik daar toch even aan moet wennen. Niet aan de tijden, maar wel dat ik een stuk minder te delen heb omdat ik veel op kantoor ben. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan met mij mee!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Maandag is het natuurlijk Tweede Paasdag en aangezien we maar met z’n tweeën zijn brunchen we niet heel uitgebreid. Maar verse broodjes uit de oven zijn altijd lekker.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Met het avondeten eten we ook lekker, haricots verts in spek. Super simpel om te maken maar zo lekker. Ik doe ze altijd in de Airfryer, dan zijn ze zo klaar.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

En ’s avonds maak ik nog tompoezen. Kennen jullie deze nog van vroeger? Ik zag ze ineens bij de Jumbo liggen (bij de bakproducten, helemaal onderin het schap) en kon het niet laten om ze mee te nemen. Ik vind dit echt vet lekker. Alleen het zo maken als op het plaatje is echt onmogelijk. Typisch gevalletje van nailed it!

Dinsdag

Dinsdag ben ik weer aan het werk bij de Kamer van Koophandel. Door het corona virus verviel onze cursus die moeten volgen, maar gelukkig kunnen we hem vanaf deze week online volgen. Dus daar ben ik de hele dag druk mee en heb voor de rest helemaal geen foto’s gemaakt.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Woensdag is weer mijn vrije dag dus ik ben de hele dag op zolder in mijn kantoor te vinden. Zorgen dat er content voor de hele week klaarstaat en wat opdrachten afronden die ik had lopen.

Donderdag & Vrijdag

Donderdag en vrijdag ben ik weer aan het werk bij de KVK en hebben we weer cursus. Best interessant met allemaal wetten en dergelijke. Zelf heb ik daar nooit mee gewerkt dus zeker interessant om dat eens te leren.

Weer twee drukke dagen waarbij ik helemaal vergeet foto’s te maken. Maar het was ook niet heel spannend, alleen maar achter de computer zitten.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Zaterdag zijn Danny en ik vrijwel de hele dag op pad. Aangezien ik op de terugweg ontzettend veel zin in een ijsje had reden we langs de McDrive. Ik bestelde een McFlurry met karamel zeezout, jum!

Voor de rest speelde ik de halve dag Animal Crossing, het begint nog steeds niet te vervelen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

We willen graag nieuwe gordijnen voor in de woonkamer en bestelden deze. Het zijn houten jaloezieën geworden in het wit en ik ben echt super benieuwd hoe het gaat staan. Maar omdat ik wel graag alles netjes wil hebben besluit ik ons raam ook maar eens te voorzien van een frisse witte kleur. Hier is het raam helemaal geschuurd, zoals je ziet kan het wel een likje verf gebruiken.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Ik schuur alle kozijnen binnen verder lichtjes op, ontvet ze grondig en zet alles in de primer. Na één laagje primer is het al een wereld van verschil. Volgend weekend hoop ik alles af te kunnen lakken en zit het er weer super strak, fris en wit uit.

Kan ik daarna aan al het schilderwerk buiten beginnen…

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2020

Aangezien we zondag iets te enthousiast met wassen draaien waren moest de laatste was boven aan het droogrek in plaats van buiten aan de molen. De voorste slaapkamer hebben we opgeknapt en daar kan nu mooi het wasrekje staan, maar Mila vond het ook een mooie plek om zich te verstoppen.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week werk ik dus weer vier dagen, heb ik maandag cursus en dinsdag examen. Super spannend en hoop dat ik het haal! Voor de rest heb ik geen dingen op de planning staan, heel saai, maar het is op dit moment niet anders. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  rachel
  20 april 2020 at 09:40

  gewoon een lekker chill weekje :D en die haricot verts at ik ook zo vaak en nu eigenlijk niet meer, toch maar weer gaan doen :D

  • Reply
   chucky1012
   21 april 2020 at 15:22

   Yummie de tompoezen👌🏼

 • Reply
  Tineke
  20 april 2020 at 11:12

  Wij hebben ook tompouce gemaakt gisteren. Ziet er nooit echt instagram proof uit, maar lekker is het wel!

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  20 april 2020 at 14:03

  Die tompouce die je ging maken zijn zo lekker! Die aten wij vroeger thuis ook haha.

  Liefs
  x

 • Reply
  Anne
  20 april 2020 at 19:39

  Die tompoucen, zo heerlijk niet-instagrammable en pinteresty 😂

 • Reply
  M
  21 april 2020 at 13:27

  Hoi aranka,
  Zou het zo leuk vinden om ook jou weer eens wat meer in beeld te zien. Lijkt nu steeds meer beetje van dezelfde kiekjes voorbij te komen waardoor ik jou en dat stukje afwisseling mis.
  X

 • Reply
  Monique
  22 april 2020 at 22:32

  Lekker die tompoucen! Weet wel wat ik morgen meeneem bij de supermarkt! 😋Maar nailed it betekend toch dat het gelukt is? Moet het niet failed it zijn?😅😁

 • Laat een reactie achter