Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Het weer was echt fantastisch en daar heb ik natuurlijk vol op van genoten! Ik was druk bezig met mijn site, ging een dagje naar Amsterdam en we genoten van het weer. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Maandag was ik eigenlijk alleen maar druk bezig met werk, dus daar maakte ik niet echt foto’s van. Wel kreeg ik mijn bonprix pakketje binnen. Ik mocht voor een campagne wat jurken uitzoeken en die vind je in dit artikel terug.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

We beginnen de ochtend in de sportschool! Ik sport tot een uurtje of 10, douche me daarna en ga aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

’s Middags komt mijn moeder nog even langs om foto’s te maken van de jurken. Handig zo een personal assistent op zijn tijd.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

’s Avonds ga ik nog even met een vriendinnetje naar de IKEA. Zelf heb ik eigenlijk niets nodig maar vind het wel heerlijk om hier even rond te struinen.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

En natuurlijk moet ook even het nieuwe aardbeienijs van de IKEA geproefd worden. Ik vind het een groot succes, hij smaakt naar een frozen aardbeien cocktail.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Woensdag ben ik samen met Elise op pad voor een event van Hertog ijs. We leren heerlijke desserts maken voor de paasdagen. Wat dacht je van een gevuld chocolade ei met ijs of een cake roll?

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Aangezien we in de file terecht komen en we thuis het eten niet meer redden gaan we even langs bij de grote gele M.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Als ik eenmaal thuis ben stap ik meteen weer in de auto richting vrienden om even op te passen. Gelukkig vinden de hondjes het ook heel gezellig!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Outfit! Broek en shirt van de H&M en schoenen van Adidas. Jullie reageren massaal op mijn Instagram stories dat jullie het zo leuk vinden om outfits te zien.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Ik ben donderdag aan het werk en neem ’s middags even lekker te tijd voor mijzelf en geniet van een lekkere pedicure.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Daarna ga ik nog even gezellig met een vriendin het terras op, het is echt heerlijk weer!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Vrijdag ben ik de hele dag aan het werk en we besluiten spontaan te gaan barbecueën met vrienden. Aangezien iedereen vanaf nu tot eind mei op vakantie is zijn we nu nog even samen!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Outfit! Broek van de H&M en een shirtje van Fabienne Chapot!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Ik lunch deze ochtend met crackers en een nieuwe kwark spread van Heksenkaas, ik vind hem geslaagd!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Bij de Hudson’s Bay pas ik dit jurkje van Fabienne Chapot en ben echt verliefd. Ik vind hem alleen iets te duur dus laat hem hangen.

Voor de rest doen we zaterdag niet heel veel en lig ik vooral lekker in de zon en doen wat huishoudelijke dingen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Het is zondag ook weer prachtig weer en natuurlijk Eerste Paasdag en we hebben afgesproken met de ouders van Danny om daar te gaan barbecueën. Ze wonen net aan de rand van Zwolle dus besluiten eens gek te doen en daar met de fiets heen te gaan over de dijk. Ik had nog nooit over de dijk gefietst maar het was echt een hele leuke en mooie route, misschien toch maar eens vaker doen!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

Ondertussen wordt er natuurlijk geknuffeld met de hond!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2019

En natuurlijk het belangrijkste, gebarbecued.

En dat was hem weer voor deze week. De rest van de week ben ik druk bezig met alvast vooruit werken en heb ook een aantal leuke dingen voor mijzelf op de planning staan. Zo wil ik een deel van de tulpenroute in Flevoland gaan fietsen en heb ik ook mijn laatste gesprek met mijn gewichtsconsulente, spannend! Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Bij dat jurkje van Fabienne dacht ik: die moét je gewoon kopen. Hij staat je zo goed. Toen klikte ik op de link en auch, 150 euro… dan snap ik wel dat je hem niet meegenomen hebt. Maar hij staat je wel echt heel mooi!

  2. Dit ziet eruit als een heerlijke week! :) Mooi om te zien dat je je veel zekerder voelt in jurkjes.
    Veel succes bij de gewichtsconsulente. Spannend ja het laatste gesprek, maar je kunt het!!

  3. Ik vind die jurk die hier voorbij kwam van Bonprix echt heel leuk! Zou er zelf niet zo snel aan denken om daar rond te neuzen, maar blijkbaar hebben ze toch wel leuke dingen in het assortiment :)

  4. De jurk van Fabienne Chapot staat je zo mooi!! Maar ik snap best dat €150 net iets te veel van het goede is. Hopelijk kan je hem in de sale nog scoren want hij staat je echt heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *