Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Wat hebben we afgelopen week een heerlijk weer gehad zeg! Ik geniet er zo nog een keertje van na. Vorige week bestond eigenlijk uit niet zoveel bijzondere dingen. Ik had geen zakelijke afspraken, werkte vooruit en genoot vooral van het lekkere weer. Benieuwd hoe mijn afgelopen week eruit zag, kijk dan zeker even verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Maandag ben ik de hele dag thuis aan het werk, ik weet dat het mooi weer de rest van de week gaat worden dus wil lekker vooruit werken en klaar zijn. ’s Middags ga ik wel even naar de stad om mijn wenkbrauwen te laten waxen bij de Yves Rocher. Ik vind dat echt super chill en kost maar € 8,50.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

’s Avonds spreek ik met een vriendinnetje af om te gaan sporten, goed bezig weer!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

YES! Onze tweede vakantie is geboekt, in september gaan Danny en ik nog lekker naar Kroatië! Dus mocht je tips hebben (we zitten vlakbij Poreç) deel ze zeker!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

’s Avonds ga ik met vriendinnetjes uit eten, sushi!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Daarna sluiten we nog even bij de mannen aan die ook in de stad zijn voor een drankje, gezellig!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Woensdag is het echt heerlijk weer en daar had ik natuurlijk rekening mee gehouden dus genoot er lekker van met vriendinnetjes. Alleen er moest nog wel heel even gewerkt worden, ik moest nog foto’s hebben van de Dyson voor een artikel.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Ook hadden we spontaan het idee te gaan barbecueën met vrienden en zo zit dan ineens je hele achtertuin vol!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Donderdag is het weer heerlijk weer en ik ga samen met een vriendinnetje even de stad in om kleding te kopen en ineens is het al lunchtijd dus eten we een broodje in de zon.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

’s Middags spreek ik met andere vriendinnetjes af om lekker van het weer te genieten en blijkbaar ook een spelletje te spelen. Argicola vind ik zo een leuk spel!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

’s Avonds ga ik nog even met mijn buurvrouw een ijsje eten, alleen we waren niet de enige met dat idee.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Daar dat is het zeker wel weer waard, zó lekker!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Zo zag mijn hele vrijdag eruit, lekker hè?

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Zaterdag begin ik zoals gewoonlijk in de stad om even over de markt te struinen en daarna ga ik nog even sporten met een vriendinnetje.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Daarna ga ik met Danny naar de IKEA omdat we graag een parasol willen en die daar in de aanbieding waren. Ik ben echt zo een sukkel die altijd foto’s maakt van de kaartjes zodat ik kan onthouden waar alles ligt.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Aangezien het prachtig weer is en ik mijn was buiten droog op een droogmolen heb ik de hele wasmand maar even aangepakt. Hier moet ik even drie wasjes opvouwen.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

’s Avonds hebben we nog een feestje van een vriend die 30 is geworden. Dat was heel erg gezellig kan ik je vertellen, vooral de volgende ochtend voelde ik hem…

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Dus ik had de hele dag wel nodig om bij de komen en dat deed ik lekker in de tuin. Mila houdt wacht bij het vogelhuisje want stel je voor dat er een vogeltje bij komt. (Er zaten trouwens wel Pimpelmeesjes is maar die heeft mevrouw weggejaagd…)

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Kijk mij eens bruin zijn!

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Ik kreeg een keer een Lamzac in een perspakket en die lag nu ergens op zolder. Danny haalde hem tevoorschijn en na even zoeken hoe je nou zo een ding opblaast lagen we heerlijk op de Lamzac, wat een geweldige uitvinding zeg en het ligt ook nog eens super lekker! Ik kreeg trouwens super veel vragen over het shirtje, hij is van Lord + Taylor en je kunt hem hier kopen.

Lief dagboek en lezeressen week 16 – 2018

Rond een uurtje of 5 gaan we naar vrienden toe waar ze de bekerwedstrijd kijken en ik met een half oog mee kijk. Gelukkig is er eten, haha!

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week is ook een redelijk rustige week. Mijn wekker ging om 6 uur om behangers binnen te laten bij een vriendin en daarna ben ik nog even mijn bed ingedoken omdat ik nog een beetje moet bijkomen van zaterdag. Voor de rest ben ik vandaag aan het werk en dat geldt ook voor dinsdag. Woensdag zit ik de hele dag in Amsterdam en donderdag is ’s avonds het Coen und Sander feest in Zwolle voor Koningsnacht waar we kaartjes voor hebben. Vrijdag is het natuurlijk Koningsdag en voor het weekend heb ik nog geen plannen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Haha, ik maak ook altijd foto’s van de kaartjes bij de Ikea. Slim toch? En veel gemakkelijker dan het te noteren met die kleine potloodjes die overal liggen in de winkel ;)

  2. nou dat is gewoon een gouden tip die fotos maken van die kaartjes hahah echt wat voor deze hierzo haha. heerlijke week weer meis maar hoe kon het ook anders met dat mooie weer :D

  3. Leuke week meid. Die apparaten heb ik ook op mijn Sportschool. Leuk om te lezen dat je lekker geniet van de zon. En wat ben je al lekker bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *