Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Goedemorgen, hebben jullie van het weer van afgelopen week genoten, ik in ieder geval wel! Gelukkig hebben we nog een hele mooie week tegoed dus ik ben blij! Kijken jullie weer mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Maandag beginnen we een rondje sportschool, samen met een vriendin. Tweede Paasdag is daar een ideale dag voor.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Na thuiskomst maak ik voor Danny en mij een soort van Paaslunch. Een Kaiserbroodje met gebakken ei uit de oven.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Toen ik aan het sporten was, kwam mijn schoonvader Danny helpen met de kast in elkaar zetten, die staat! Eindelijk een mooie kledingkast voor in de slaapkamer.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna gingen we naar mijn ouders met tweede Paasdag. Daar stonden vooral veel lekkere dingen op tafel, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Na een tijdje besloten Danny, Ilona en ik maar Mario Kart 8 te gaan spelen, maar dat is toch wel even wennen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Rond een uurtje of 8 waren we weer thuis en besloten maar met de tweede kast aan de slag te gaan. Het moet toch ooit gebeuren. Na 2,5 uur prutsen hadden we hem behoorlijk ver in elkaar.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

De kast alvast op zijn plek gezet, een mooie grote archiefkast voor in de werkkamer!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik maak een planning voor de rest van de week, ik wilde lekker vooruit gaan werken. Maar helaas is me dat toch niet echt gelukt. Die week wel, maar aan het eind van de week moest ik weer zoveel werken en weg dat ik nu weer haast niets in de planning heb. Het blijft toch lastig dat vooruit werken met twee artikelen per dag en haast geen tijd.

Lief dagboek en lezeressen week 15

En ondertussen kwam mijn schoonpa ook nog langs de andere kast verder in elkaar te zetten, die staat ook! Kan hij eindelijk ingepakt worden.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Na wat werken en schoonmaken besluit ik boodschappen te doen. Danny gaat naar de voetbal en ik moet werken dus er moet wat makkelijks komen voor op tafel.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Altijd als ik wil gaan werken staat die stomme brug open! Ik denk dat ik toch maar 10 minuten eerder van huis weg moet om dit probleem te voorkomen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Gelukkig was ik nog ruim op tijd dus dook nog even de HEMA in. Ik wilde graag een extra oplaadkabel en had gehoord dat die van de HEMA lekker lang waren. En inderdaad, 2 meter! Die ging met mij mee naar huis.

Lief dagboek en lezeressen week 15

En om half 9 was ik vrij, snel weer naar huis om op de bank te ploffen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

 

De rest was allemaal naar de bekerwedstrijd dus ik keek maar half geïnteresseerd mee vanaf de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 15

 

Maar uiteindelijk was het nog een behoorlijk spannende wedstrijd. Maar daarna vond ik het wel mooi geweest en dook ik lekker mijn bed in.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Woensdagochtend had ik met mijn moeder afgesproken om naar de Action te gaan. Helaas was ze ziek dus ging ik maar alleen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Als ik bij de Action ben neem ik altijd alle tijd om door elk gangpad te struinen, vind ik altijd leuk. Stel je voor dat je iets leuks over het hoofd ziet.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Nadat ik mijn Action boodschappen thuis heb afgeleverd ga ik door naar de stad, ik wil nog graag de nieuwe Yankee Candle geuren ruiken. De koffiegeuren kunnen mijn hart niet bekoren maar de andere twee nieuwe geuren wel, die neem ik dus maar mee naar huis.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Eenmaal thuis ga ik meteen weer aan het werk, ik loop namelijk een beetje achter. Dat kan dan meteen met wat lunch.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Nieuwe en oude Yankee Candle geuren. Ik kocht nu maar eens tarts, ik heb nog zoveel grote kaarsen staan, die moeten ook maar eens op.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna ga ik weer hard bezig met foto’s maken voor de website. Dan kan ik die in vrije uurtjes ’s avonds bewerken en uitschrijven, daar heb ik overdag haast geen tijd voor.

Lief dagboek en lezeressen week 15

En ik ruimde de kast even in en maakte het natuurlijk een beetje gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna werkte ik weer tot sluit en kwam thuis met deze prachtige zonsondergang. <3

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Om 9 uur moest ik alweer werken bij de Albert Heijn dus vroeg uit de veren. De ochtend begint goed met wat ochtendgymnastiek. Ik had volle wind tegen en moest die verrekte brug weer op. Om 1 uur was ik vrij en ging ik snel door naar huis omdat Vera en ik om 4 uur in Amsterdam moesten zijn. Ik ging voor het eerst met de auto naar Amsterdam en vond het echt doodeng, maar ik heb het wel gedaan. Of ik het weer snel zou doen weet ik niet, maar ik heb het wel gedaan.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Omdat het prachtig weer is besloten we te lopen naar het Tuschinski waar het evenement plaats vond. Op de Dam moest ik wel even lachen, waar ieder ander geniet van de eerste zonnestralen gaan bij de Aziatische toeristen meteen de parasols omhoog.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ussie!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Dit is toch wel een van de redenen waarom het bloggen zo leuk is. Lekker Ben & Jerry’s ijs proeven. Er bestaan slechtere dingen in het leven.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik vond het maar een bizarre bioscoop, maar het heeft natuurlijk ook wel wat.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Fotowall!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Tussen de presentatie en première door gingen we nog lekker uit eten bij Wagamama. Niet echt een restaurant voor mij, maar ik snap wel waarom veel mensen het hier heerlijk vinden. Super snelle bediening en service, alleen het eten is niet zo mijn ding.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Gezellig met z’n allen aan een grote tafel!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Nog even op de foto en daarna is het tijd voor de première van De Ontspanning. Ik vond het eigenlijk één betere Nederlandse film met een heel mooi verhaal. Eigenlijk zeker wel een aanrader voor in de bioscoop.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Vrijdag slaap ik lekker uit want we waren laat thuis. Rond een uurtje of 12 besluit ik Linda te appen of ze zin heeft een rondje te lopen. Het is prachtig weer en een rondje lopen is goed voor je! We lopen ongeveer 5 kilometer in de buurt, heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna lunch ik nog even op het balkon met havermout, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Heerlijk zo een balkon! Ik ben echt blij dat we wel buiten kunnen zitten. Geen balkon of tuin had ik niet overleefd.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Rond 4 uur eten we al warm omdat Danny weer vroeg naar de voetbal moet.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Maar dat doen we natuurlijk wel op het balkon.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Nadat ik saai alleen op de bank zit appt mijn zusje allemaal nieuwe binnengekomen producten door. Onder andere deze enorme koffer van Essence! Aangezien ik me toch een beetje aan het vervelen was sprong ik meteen in de auto om het op te halen.

Daarna neem ik meteen een video op met de nieuwe producten, heb ik dat maar alvast gedaan!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna is het me-time, even lekker in bad – wat ik al veel te lang niet meer heb gedaan – met The Body Shop Glazed Apple, een van mijn favoriete geuren.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna duik in mijn mijn badjas de bank op en ga Netflix kijken. Ik was benieuwd of dit wat was, Daredevil. Ik besluit het toch niet te kijken en zelf een film op Remember Sunday, leuke film, zeker een aanrader.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Zaterdag ochtend werk ik wat aan mijn site en doe het huishouden. Daarna krijg ik zin om alles uit te zoeken en op te ruimen en gooi bijna mijn hele nagellak collectie weg. Was wel pijnlijk hoor, voor die hele collectie heb ik ooit heel hard gewerkt en alles zelf gekocht. Maar het stond er al zo lang dat niet alles meer even goed was, en de mooiste heb ik er natuurlijk uit gehaald.

Lief dagboek en lezeressen week 15

De rest van de dag werk ik bij de Albert Heijn en daar eet ik ook een lekkere salade. Alleen ik krijg dat echt nooit in mijn eentje op.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Na het werk kijken Danny en ik Dexter seizoen 4 uit, we moesten nog 4 afleveringen en ik vond het zo spannend dat ik het moest weten. Alleen wat een stom einde van seizoen 4, dat wilde ik helemaal niet!

Ineens rond een uur of half 2 keek ik naar buiten en stond de hele parkeerplaats vol met politie auto’s en busjes, honden erbij en veel politie. Ik als nieuwsgierig aagje wilde graag weten wat er aan de hand was, maar helaas heb ik dat niet kunnen meekrijgen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Zondag was het echt prachtig weer, we sliepen lekker uit en begonnen de dag rustig. Daarna gingen we naar een vriend toe die ons had uitgenodigd om lekker in de tuin te komen zitten.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Alleen daarna werd het plan al snel gemaakt om te naar barbecueën. Dus we gingen snel even naar de winkel het één en ander halen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Check dit trouwens, de vijver zit echt vol met kikkers en … kikkerdril! Zo grappig om te zien.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Rond een uurtje of half 6 dekken we de tafel en gaan we beginnen, gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 15

 

Door de harde wind en de temperatuur die al af nam besloten we toch maar niet te gaan barbecuen, maar te gaan grillen, net zo leuk! We zaten tot laat aan de tafel en toen we thuis waren vond ik het wel mooi geweest, lekker het bed in!

Deze week heb ik weer een normale week, gewoon werken en thuis werken. Dinsdag ga ik met Linda mee naar een tv-show opname en daar heb ik best wel veel zin in. Wat zijn jullie plannen deze week?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Nicole
  13 april 2015 at 10:14

  Erg leuke fotos. Wat is de action bij jou groot zeg!

 • Reply
  mellavieee
  13 april 2015 at 10:18

  Wat een drukke maar fijne week heb je gehad! Super dat je je job zo goed met je blog kan combineren :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  13 april 2015 at 10:21

  Ik heb in het weekend ook mijn kasten wat uitgeruimd en speel met het idee om volgend weekend mijn stash uit te dunnen. Mijn vriendinnen kunnen er maar blij mee zijn.

 • Reply
  Kirsten
  13 april 2015 at 10:24

  Wat een fijn dagboekje! (: Hele leuke dingen heb je gedaan de afgelopen week. Die kist van Essence ziet er super gaaf uit. Ik deed laatst ook een groot deel van mijn nagellak stash weg, ik ben tegenwoordig meer van de gellac.

 • Reply
  Priscilla
  13 april 2015 at 10:27

  Heerlijk overzicht weer. Vind het iedere week weer leuk om te zien wat je allemaal gedaan hebt. Ben ook benieuwd naar volgende week, tv-opnames, wat spannend!

  • Reply
   Aranka
   13 april 2015 at 10:42

   Niet voor mij hoor, ik zit gewoon in het publiek, haha!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  13 april 2015 at 11:18

  Super leuke week! En een bijzonder event van Ben & Jerry’s!

 • Reply
  Denise
  13 april 2015 at 11:19

  Ik vind het zo knap dat je twee artikelen per dag neer kunt zetten en ook nog eens fulltime werkt. Petje af!

 • Reply
  Marieke
  13 april 2015 at 11:21

  De Ontspanning

 • Reply
  Manon
  13 april 2015 at 11:25

  Leuke foto’s. Ik moet mijn kasten ook echt eens gaan uitruimen en lekker schoonmaken, heb ik lang niet gedaan!

 • Reply
  Melissa
  13 april 2015 at 11:44

  Wat een mooie kast zeg! Ideaal om lekker veel ruimte te hebben om op te bergen. Goed dat je de motivatie kunt vinden om jezelf naar de sportschool te slepen op een vrije dag! Hihi. Respect. Wat een fijne aankoopjes heb je gedaan.

 • Reply
  Josianne
  13 april 2015 at 11:50

  Prima weekje zo! Ik moet ook eens flink gaan opruimen hier; het is zo’n bende! Ik ben trouwens heel benieuwd naar die film De Ontsnapping, eens kijken of ik binnenkort iemand mee kan slepen haha.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  13 april 2015 at 13:56

  Wat een leuke foto’s! Die beautykoffer van Essence is echt geweldig, wat een mooie spulletjes.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Margot
  13 april 2015 at 16:27

  Wat handig die grote kast! En lief dat jullie hulp kregen bij het opzetten.

 • Reply
  Jenny
  13 april 2015 at 20:21

  aaaaah die koffer met spullen… :-D

 • Reply
  chucky1012
  13 april 2015 at 20:42

  Leuke foto’s!
  Hier zijn een aantal grote action’s dus is het er altijd fijn winkelen!
  Mooie kasten ;-)

 • Reply
  Do
  14 april 2015 at 07:24

  Leuke foto’s, ziet er uit als een drukke gezellige week :)

 • Reply
  Nanda
  20 april 2015 at 17:20

  Als je 4 raar vind dan kan je beter stoppen met kijken want het sloteinde van Dexter is ook stom!

  • Reply
   Aranka
   20 april 2015 at 18:41

   Huh? Ik vind 4 niet raar, haha

  Laat een reactie achter