Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Een week dat mijn wereldje een klein beetje op zijn kop zette. Ik was moe, heel erg moe en snapte maar niet waar dat vandaan kwam. Het leek wel of alle energie uit mijn tenen weggezogen werd en dat ik geen stap meer verder kwam. Toen de dokter het verlossende woord sprak dat ik pfeiffer had werd alles ineens duidelijk.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Maandag begon de dag een beetje sip, ik was moe en liep echt met mijn ziel onder mijn arm. Dat ik moest gaan werken zag ik eigenlijk helemaal niet zitten. Maar ik wilde mij niet aanstellen dus werkte toch de hele dag. De ochtend deed ik lekker rustig aan en keek lekker 13 Reasons Why.

Lief dagboek en lezeressen week 15

We hebben iets nieuws op het werk, mobiele oortjes! In het begin geloofde ik er niet echt in maar nu vind ik het wel handig! Ik werkte die dag tot half 10 ’s avonds.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Dinsdag zat ik al vroeg (om 8 uur) bij de huisarts om nou eens na te vragen wat er met me aan de hand was en voor wellicht een bloedtest. Ze merkte op dat ik er inderdaad moe uitzag en dat ik een te lage bloeddruk had. Een formulier voor het bloedprikken werd ingevuld en ik kon daarmee mijn bloed laten prikken.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Zo gezegd zo gedaan dus ik fiets een stukje naar het ziekenhuis toe. Helemaal bleek ziend van de sterretjes kom ik aan bij het diagnose punt en zie dat daar heel Zwolle ongeveer aan het wachten is op het bloedprikken. Ik kon geen beter moment bedenken volgens mij. Na een half uur wachten was ik eindelijk aan de beurt en 5 buisjes bloed armer.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Thuis plof ik compleet aan de latten op de bank en kom er niet meer vanaf, natuurlijk kijk ik wel 13 Reasons Why verder.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik ben niet alleen moe, maar heb het ook ijskoud. Ik lig dus op een prachtige zonnige dag met een dekentje op de bank, top.

Lief dagboek en lezeressen week 15

’s Avonds eten we lekker sla met van alles er door heen. Jum!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Kijk mijn enorme wond, jeutje! Het is trouwens wel een rot plekje, het werd daarna blauw en alle kleren die plooide in mijn elleboog deden zeer.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik zit vroeg ik de trein naar Amsterdam toe voor een fotoshoot voor het nieuwe blad &C. Ik lees ondertussen de nieuwe Flair. Ik heb sinds kort een abonnement op Flair omdat ik het eigenlijk wel een heel erg leuk blad vond en het ideaal vind om mee te nemen in de trein of iets dergelijks.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik ben er! Het kantoor zit aan de Veemkade in Amsterdam en het is echt een prachtige locatie aan het IJ.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Check deze prachtige kantine, het loopt wat uit dus ik eet even hier een broodje die ik haalde bij de Bagels & Beans. Een heerlijk broodje met kip, pesto, avocado en pijnboompitjes.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Tijd voor de shoot! Deze accessoires maken mij wel een beetje bang, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Make-upje!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Hier houdt een beautyblogger natuurlijk van! Ik vertel je nog niets over het resultaat en mijn interview, maar het is opmerkelijk en totaal niet mijzelf, super tof!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna haast ik mij snel met de taxi (wat een luxe) die ze voor me geregeld hadden naar De Hallen voor een leuke presentatie. Er wordt in ieder geval goed voor ons gezorgd met allemaal zoete lekkernijen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna rij ik gezellig met Elise naar huis toe en we rijden echt door de middle of nowhere om de files maar de mijden, haha! We hebben er kostelijk om moeten lachen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

’s Avonds ga ik gezellig bij vriendinnen langs en is daar allemaal lekkers! Jum!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Donderdag moet ik er echt even uit en ga met een vriendin even naar het park een frisse neus halen. Er zijn biggetjes en geitjes op de kinderboerderij en daar genieten we natuurlijk even van! Daarna plof ik weer lekker op de bank en doe helemaal niets.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Vrijdag ochtend ben ik compleet aan de latten en lig lekker de hele ochtend met Mila in bed. Daarna werk ik in overleg een paar uurtje en kom gebroken thuis.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Maar ons echte neppe gras is wel geleverd en ben er blij mee, staat hartstikke mooi in de tuin!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Zaterdag werk ik ook en daarna kijk ik lekker op de bank Riverside, ik heb de helft van de eerste aflevering gezien en weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Patatjes! Het zijn de speciale frieten van Avriko (?) voor uit de airfryer en ik keur ze goed! ’s Avonds zijn we nog even bij Danny’s ouders voor hun trouwdag en daarna ga ik weer snel mijn bed in.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Zondag is het eerste Paasdag en eigenlijk doe ik amper wat. Ik slaap uit, doe de was en doe vooral rustig aan. Ik zaai wel even mijn moestuintjes want dat vind ik leuk! Ik mis er helaas nog wel een paar, shit!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Danny gaat rond het middaguur naar de voetbal en ik vertrek naar mijn ouders. We spelen daar een spelletje koehandel en blijven daar ’s avonds lekker met z’n allen eten. Rond een uur of 8 gaan we weer naar huis, ik kijk nog met een scheef oog Miljoenenjacht mee en daarna duik ik meteen mijn bed in.

Deze week heb ik niet veel bijzonders op de planning. Ik werk vandaag de hele dag bij de Albert Heijn. Morgen komen er gezellig collega’s langs, woensdag ga ik lekker een stukje lopen, donderdag en vrijdag ben ik vrij en zaterdag moet ik weer een paar uurtjes werken. Ik ga het lekker rustig aan doen want dat is geboden met pfeiffer, ik denk dat ik daar ook maar eens lekker van ga genieten! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Mariska
  17 april 2017 at 11:20

  Ik las het inderdaad, niet leuk dat je hebt hebt maar kan me voorstellen dat het wel fijn is om te weten wat nu de boesdoener is van je klachten. Hopelijk ben je er toch snel weer overheen, lijkt me echt frustrerend. Sterkte! x

 • Reply
  VarenkaW
  17 april 2017 at 12:23

  Genieten van je rust terwijl je Pfeifer hebt, je bent een bikkel hoor. Met Pfeiffer is genieten soms keihard werken haha

 • Reply
  Susan
  17 april 2017 at 12:43

  Geniet lekker van je rustigere periode! Even goed herstellen nu :) Ik denk trouwens dat je Aviko bedoeld, haha?

 • Reply
  femketje
  17 april 2017 at 13:38

  bloedprikken geeft mij ook altijd blauwe plekken die alle kleuren van de regenboog krijgen… alsof ze je martelen terwijl ze je bloed opslurpen XD vampieren i say!

 • Reply
  rachel
  17 april 2017 at 14:26

  ik word al 9 jaar elke week 2 x geprikt en word ook nog blauw maar alleen als ik een truus heb die niet kan prikken haha. en goedzo dat je lekker je rust houd meis!! en nu heb ik trek in patat hahaha xxxx

 • Reply
  Jewelsite
  18 april 2017 at 10:31

  Wat een super leuke sieraden bij &C, ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

 • Reply
  Annika
  18 april 2017 at 13:32

  Geniet van je rust!

 • Reply
  Ashley
  18 april 2017 at 17:22

  Wat voor saus heb je bij je patatjes? Heel veel sterkte ?

 • Reply
  chucky1012
  19 april 2017 at 08:53

  Erg vervelend dat je iets blauw was van het bloed prikken.
  Je had best een drukke week.
  Luister goed naar je lichaam en rust echt goed uit. Mat Pfeiffer heb je dat ook echt nodig.

  Beterschap Xoxo

 • Laat een reactie achter