Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een week met heel veel klussen en heel veel klusfoto’s. Benieuwd wat we de afgelopen week geklust hebben en wat ik voor de rest tussendoor heb gedaan? Kijk dan met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en ’s avonds trekken we meteen het kluspak aan. Er moet getegeld worden. Iets wat ik nog nooit gedaan heb, dus we gaan voor het motto: “ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk wel dat ik het kan”. Dit is de before om 7 uur.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

En om 10 uur is dit het resultaat. Het duurt allemaal iets langer dan gedacht dus we zijn denk ik nog wel een aantal dagen bezig…

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Dinsdag is mijn vrije dag maar ik kan mij eigenlijk niet meer herinneren wat ik de hele dag heb gedaan. Volgens mij ben ik druk geweest in het huishouden, de https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie en achter de schermen wat dingen voor mijn blog doen. Helaas heb ik amper tijd om content te maken. Maar goed, als straks het klussen groot en deels af is ben ik weer blij!

Wel wordt er weer getegeld, dit keer komen we tot zo ver!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Woensdag ben ik weer aan het werk. Ik merk wel dat ik er moe van wordt, werken meteen door, klussen, heel veel schoonmaken, douchen en daarna meteen door naar bed. Een dagje rustig op kantoor is dan wel fijn!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

In de pauze doe ik wel even een ommetje in de stad, het is heerlijk weer!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Naast ons huis worden nieuwe huizen gebouwd, het is echt niet normaal hoe snel dat gaat! Hoop ook dat ze snel klaar zijn want het is al maanden mijn wekker, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Natuurlijk wordt er ook weer geklust en dus getegeld. We schieten al aardig op! Het gaat helaas niet zo snel door het vele snijwerk.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Donderdag ben ik weer op kantoor aan het werk. Een collega heeft een tip voor een vollere staart. Bij haar werkte het niet, maar bij mij blijkbaar wel! Ik moest natuurlijk even een foto van het resultaat zien.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Loempia’s voor lunch in het zonnetje op de stadsmuur, wat wil je nog meer?

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

’s Avonds gaan we nog even op de koffie bij Danny zijn ouders én natuurlijk moet er even met de hond geknuffeld worden.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Vrijdag werk ik weer in Apeldoorn en in de pauze wandel ik naar de Albert Heijn voor lunch.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Ik zie bij de Albert Heijn de donut tompoezen liggen dus die moest ik meenemen voor bij de koffie op kantoor.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Conclusie: lekker, maar niet voor herhaling vatbaar. De donut is droog, de room is lekker en het roze glazuur is smakeloos. Ik vond ze erg duur voor een ‘mwah’ belevenis, haha.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Zaterdag is huishouddag. Ik doe drie wassen, de boodschappen worden bezorgd, alles wordt schoongemaakt en opgeruimd. Ik loop van zolder naar beneden en zie Mila zo zitten, lijkt net een koningin zo.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Ook gaan we zaterdag nog door met tegelen, alles is eindelijk af!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Ook pakken we de kleinste kamer leeg waar alle badkamer spullen neergezet worden. Donderdag wordt het geleverd dus ben heel benieuwd!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Dus de droger en alles staat weer even op een andere kamer. Straks gaat alles naar zolder!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Zondag is klusdag, aangezien we zonder materiaal zitten staat er weer een tripje Hornbach op de planning. Volgens mij hebben we een fortuin uitgegeven bij de Hornbach wanneer we eindelijk klaar zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

Maar aan het eind van de dag is de tegelmuur helemaal klaar en gevoegd (klote werk)!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2021

En staat het geraamte voor een nieuwe muur, we zijn weer druk bezig geweest dus!

Aankomende week staat er een drukke week op de planning. Ik werk natuurlijk en moet ook een aantal cursussen volgen. Dinsdag ben ik de hele dag in Amsterdam voor iets spannends en in het weekend wordt er natuurlijk weer geklust. Hoe ziet jullie week eruit?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik ben wel benieuwd wat de tip voor een vollere staart is! Ik heb dun haar en daardoor altijd een lullig staartje.

  2. Kan je de tip voor een vollere staart prijsgeven…..
    Heel goed geklust….
    De badkamer zal zeker prachtig worden…
    Ben heel benieuwd naar het eindresultaat….

    Fijne dagen Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *