Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week! Een week met echt heerlijk weer en waarop ik vol van de zon genoot. Daarnaast was ik ook nog aan het werk op kantoor, aan het werk voor mijzelf en speelde heel wat uurtjes Animal Crossing.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Maandag ben ik thuis en werk ik vooral aan mijn blog. Ik werk aan wat dingen achter de schermen en werk mijn administratie bij, moet ook gebeuren. Verder kom ik het huis niet uit en maak eigenlijk alleen deze foto van Mila die aan het zonnebaden is.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Dinsdag ben ik aan het werk bij de Kamer van Koophandel en na werktijd ga ik even naar de Action omdat ik daar een aantal dingen nodig had. Ik loop standaard ook even over de beauty afdeling en zag daar ineens Super Boosters staan die te vergelijken zijn van The Ordinary alleen dan nog goedkoper. Ik nam ze mee naar huis om te testen.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

’s Avonds aten we lekker kipsalon, daar was het wel weer voor vond ik!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Woensdag ben ik vrij en ga ik naar het tuincentrum om een aantal planten te halen. We hebben een aantal gaten in de tuin waar nog niets staat en ik wilde een aantal potten met plantjes voor de gezelligheid. Maar jeetje, ik schrik altijd weer hoe duur planten zijn, zeker als je er een paar met potten meeneemt. Het zijn gelukkig wel vaste planten en het ziet er nu gezellig uit dus het zeker waard.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Eenmaal thuis zet ik ze meteen in de tuin en in de potten, dan is dat ook maar gedaan. Daarna trakteer ik mijzelf op een lekker ijsje.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

We beginnen de ochtend met Animal Crossing, heel slecht, maar het is zo verslavend.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Ik haal ook meteen de bedden af en wanneer ik boven kom vind Mila de dot dekens wel een fijn plekje om te liggen… Ik had ook niet anders verwacht.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Met dit prachtige uitzicht, haha. Ik vind het echt heerlijk de was buiten te drogen. Veel mensen vinden het suf, maar ik vind het dan veel frisser ruiken en het is goedkoper dan een droger (die we helaas niet eens hebben).

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Vrijdag ben ik weer aan het werk bij de KVK en mijn Bloomon bos werd van de week weer bezorgd, dit keer vind ik het echt een prachtige bos, vol met lente bloemen. Mocht je ook een Bloomon abonnement willen? Met de code arankahave krijg je een gratis vaas.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Na het werk halen we Danny zijn motor op, hij mag eindelijk rijden na eeuwen op zijn rijbewijs te hebben gewacht vanwege de Corona.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Vrijdag kreeg ik deze prachtige witte rozen van Danny, zijn ze niet super mooi?

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

’s Middags speel ik weer Animal Crossing in deze super chille hangmat (waar ik vervolgens niet meer uitkwam).

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Taco Mundo! Ik word echt gelukkig van Taco Mundo, en dan vooral de nacho bowls.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2020

Van zondag heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Het is Pasen maar wij doen helemaal niets bijzonders. Danny is de hele dag motor rijden en ik ben thuis. Ik speel Animal Crossing, kijk The Blacklist, doe de was, ruim wat op en maak eten voor ’s avonds. Niet heel spannend dus.

En dat was hem weer voor deze week. Vandaag is het Tweede Paasdag en wij doen ook niets. Ik denk dat ik nog even aan het werk ga voor mijn site en voor de rest heb ik een drukke week want ik ga weer 32 uur werken omdat we eindelijk online onze certificaten kunnen halen (vanwege corona). Dus dan moet ik weer wennen aan het werkleven in plaats van de helft van de tijd thuis zitten. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 april 2020 at 10:55

  Wauw….
  Prachtige motorfiets.
  Fijn toch dat de was buiten kon drogen.
  Mooie hangmat.
  Heel veel succes met werken.

  Een fijne week 🙋🏽‍♀️

 • Reply
  Matanja
  13 april 2020 at 11:07

  Leuk weekje heb je gehad….
  Ik heb naar je kipsalon recept gekeken en het ziet er lekker uit, ga ik ook is maken, lijkt me wel lekker 😋
  Danny,s motor ziet er tof uit, mijn man heb een Yamaha MT 09 en die motor heb ook zo,n voorkant, lijken net 2 ogen vind ik, echt tof!
  Lief dat je mooie witte rozen heb gekregen, ik ben een echte bloemen liefhebber en heb dan ook vaak bloemen in huis ,word ik altijd wel vrolijk van zo,n mooie bos bloemen.
  Wij gaan gourmetten vanavond, ik heb nog wat over van gister….
  Fijne 2e paasdag🐣

 • Reply
  rachel
  13 april 2020 at 11:52

  juist de mensen die hun was niet buiten hangen zijn suf haha , heerlijk man!! lekker weekje zo weer meis

  • Reply
   Lies
   14 april 2020 at 08:55

   Haha mee eens!!

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  13 april 2020 at 11:56

  Wij hebben van de week ook wat plantjes voor de tuin gehaald, ik schrok ook van de prijs! Je legt zo wat tientjes neer neer voor een paar dingen.

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  14 april 2020 at 09:36

  Leuk overzicht weer Aranka en heerlijk dat de was zo buiten kon hangen, zou ik ook doen! ;)

  Liefs
  x

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  14 april 2020 at 16:23

  Wat een heerlijk overzicht heb je weer gedeeld zeg.. het zonnetje wat schijnt op je gezicht is echt een heerlijk gevoel.. wij hebben ook ons huis en tuin wat groener gemaakt!

 • Laat een reactie achter