Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn dagboek! Afgelopen week had ik een drukke maar ook weer gezellige week. Ik ging naar de bollenvelden hier in de polder, twee keer weg voor een afspraak in Amsterdam en Woerden, deed gezellige dingen met vriendinnen en zondag was klusdag!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Maandagochtend, Mila heeft er ook geen zin in. Samen hangen we net even iets langer dan normaal in bed en dan is het tijd om de dag te beginnen! Ik ga lekker aan het werk voor de blog, dat moet ook gebeuren.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

’s Middags haal ik mijn moeder en zusje op om naar Hanneke’s Pluktuin te gaan in Biddinghuizen, vlakbij Dronten. Ik kreeg deze tip van een lezeres en het was echt super leuk! Je mag tussen de tulpenvelden lopen en je eigen bosje tulpen plukken! Ik kom hier zeker vaker terug! Je kunt trouwens hier gewoon heen komen, ze zijn iedere dag geopend!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Dinsdag is een dagje vol met afspraken. Ik trek weer eens dit jurkje uit de kast omdat ik hem eindelijk aan ‘durf’. Hij zit wat strakker bij de buik en eerst vond ik dat niet prettig omdat je dan al mijn rollen zag zitten. Nu dat een stuk minder is voel ik me veel lekker in dit soort kleding. Het jurkje is trouwens van de Bien Blue.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Mijn eerste afspraak was op Schiphol maar dat was echt een drama. Er waren twee bovenleidingen op mijn traject kapot waardoor het eeuwen duurde voordat ik eindelijk op Schiphol was. Maar toen ik eenmaal de trein tegenkwam snapte ik wel dat die het niet meer deed.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Aangekomen op Schiphol! Mijn eerste afspraak is bij Coty! Ik ben echt een beetje een vliegtuigen gekkie (geen idee waarom), maar ik vind alles wat met vliegtuigen te maken heeft super interessant en vind het fantastisch ze zien landen en opstijgen. Ik kan me dus echt een hele dag vermaken op een vliegveld. Mijn droom is altijd nog een keertje naar St. Maarten en dan op Maho Beach staan vliegtuigen spotten.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Mijn tweede afspraak is in Amsterdam, een PR bureau heeft een prachtig evenement georganiseerd met allemaal verschillend merken waar je even kan komen kletsen!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Ik ga eerst even bij Ti Sento langs want ik ben echt groot fan van het merk. Toen ik 18 was kreeg ik mijn eerste ring van dit merk en in de loop der jaren is dat steeds meer geworden. Zo heb ik meerdere dingen en oorbellen van dit merk. Ik verlekker me helemaal aan de nieuwe collectie en raak zelfs zo verliefd dat ik later deze week een paar oorbellen koop van mijn verjaardagsgeld die ik hier had gezien.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Allemaal leuke merken met allemaal nieuwe lanceringen! Ik kan weer vol inspiratie naar huis!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Woensdag ben ik weer een dagje buiten de deur en dit keer gaan we naar Woerden. Ik ben nog nooit in Woerden geweest dus ben heel benieuwd!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Ik ben hier voor een kaasworkshop om te leren over verschillende soorten kazen, hoe je die het beste kan eten, snijden en dergelijke. Maar ook leren we een perfecte kaasplank maken!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

En dit was mijn uiteindelijke kaasplank geworden. Verschillende structuren kaas, andere hapjes erbij en vooral lekker veel. Ik vond het echt super leuk en interessant om mee te maken. En thuis heb ik natuurlijk alles lekker opgegeten!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Donderdagochtend ben ik weer flink aan het werk (en ga ook nog even naar de sportschool) en ’s middags ga ik gezellig in de stad met een vriendinnetje wat lunchen. We gaan naar een nieuw zaakje hier in Zwolle, Anne & Max. Ik vind het een super leuk uitziend zaakje, maar ik vind het nogal aan de prijs en de keuze is niet heel groot. Nee, ik denk dat er leukere zaakjes in Zwolle zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

’s Avonds spelen we nog een spelletje met vrienden en genieten lekker van mijn kaasplank!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Vandaag heb ik echt helemaal niets op de planning staan dus ik doe lekker mijn chill outfit aan en sluit mijzelf op in mijn kantoor. Er moet nog heel wat gedaan en gewerkt worden dus daar ben ik lekker mee bezig.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder even naar de stad en halen wat boodschappen op de markt en in de supermarkt.

Thuis begin ik aan het huishouden en samen met Danny rijden we beide auto’s nog even door de wasstraat en zuigen ze helemaal uit, was ook wel weer nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Ook kijken we nog even voor een nieuwe schutting voor aan de andere kant van de tuin en haal ik wat leuke eenjarige bloeiende planten voor in de tuin. Alles wordt wel weer lekker groen maar ik mis een beetje kleur.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Je gelooft het bijna niet, maar zondagochtend ga ik even lekker sporten!

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

Ik ga al vroeg sporten en ben rond een uurtje of half 11 weer thuis waarna ik lekker onder de douche stap en daarna met mijn vader weer in huis bezig ben. We waren bezig met de afzuigkap en die was aangesloten op de afzuiging, maar die was zo vies en verstopt dat die niet veel meer deed. We hebben dus alles voorzichtig gesloopt en gaan alles goed schoonmaken in de hoop dat het het dan weer goed gaat doen.

Lief dagboek en lezeressen week 15 – 2019

’s Avonds komt er nog een vriendinnetje eten en gaan we nog even naar de zonnebank. Ik weet het, ontzettend slecht maar ik vind het af en toe echt heerlijk. Over een paar weken gaan we op vakantie en dan kom ik niet zo wit aan. Ten eerste ik vind het lekker/leuk dat ik een kleurtje heb en ik merk ook dat ik minder snel verbrand als ik al een beetje een kleurtje heb.

Normaal ging ik altijd onder de zonnebank bij de sportschool maar ging nu eens naar een echte salon en jeetje wat een verschil zeg! Ik was van een paar minuten zonnen behoorlijk verkleurd.

En dat was hem weer voor deze week! Aankomende week heb ik een dag een afspraak in Amsterdam en voor de rest moet ik echt knallen met vooruit werken omdat de maand mei gevuld moet worden. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Ik hoop dat de afzuiger het weer doet.
  Het wordt ook snel vies.
  De kaasplank ziet er goed uit met lekkere kaasjes etc..
  De dress staat je prachtig.

  Xoxo

 2. Oeh, wat een leuke week heb je gehad! (op die treinstoring na, haha). Zo’n kaasplank maken is inderdaad heel leuk om eens te doen. Tulpen plukken kende ik ook nog niet; ook leuk om eens te doen! :)

 3. Krijg altijd zin in vakantie als ik vliegtuigen zie, en ze vliegen dagelijks over mijn dorp, dus tja, heb er ook wel iets mee haha.
  Zonnebank doe ik ook bijna elke winter wel, even een paar keer, korte kuur, moet kunnen als je het met mate doet.
  Net zoals veel andere dingen die “slecht” voor je zijn.

 4. Behalve dat ik duidelijk kan zien dat je fysiek beter in je vel zit, valt me op dat je veel meer van binnenuit straalt op de foto’s. Alsof binnen- en buitenkant beter matchen Klopt het wat ik denk te zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *