Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Goedemorgen allemaal! De afgelopen week hadden we prachtig weer en begint de lente echt te komen. Ik genoot heerlijk van mijn redelijke vrije dagen en begin mijn oude programma een beetje op te pakken. Maar vind het wel lastig en ben vooral nog heel erg moe. Maar stukje bij beetje gaat het beter en daar ben ik heel erg blij mee. Ik kan weer genieten van de uurtjes die ik aan mijn blog werk en dat is natuurlijk al een hele vooruitgang!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Maandag is echt zo een niets-doe dagje. Ik maak het huis schoon, werk een beetje aan de site en ga met mijn moeder zo wat alle fietsenwinkels in Zwolle af om naar een nieuwe fiets te zoeken. Wat ik zoek is alleen niet ergens te vinden. Het is namelijk of een lompe en zware transport fiets of een wankele en lichte stadsfiets. Ik wil een stevige en degelijke fiets maar niet met rekjes, bakjes en dergelijke. Daarna wacht ik even op de bus om naar het stadskantoor te gaan waar Danny me oppikt voor daarna wat gezamenlijke afspraken.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Maar uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt en heb de Batavus Mambo besteld bij de fietsenwinkel. Een sportief mooi model met alles er op en aan van een stadsfiets. De Gazelle fietsen vond ik ook erg mooi maar waren wat minder stevig (het frame) en dus daarom ook lichter. Maar ik wil toch zeker heel wat jaren met deze fiets doen. En als er ooit kinderen mochten komen wil ik ze ook veilig kunnen vervoeren. Ja, ik hou met alles rekening, haha!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Dinsdag is een dag die helemaal in de soep liep. Ik dacht lekker aan mijn site te gaan werken maar daar kwam helemaal niets van terecht. Zo zat ik om 10 uur ’s ochtends lekker aan de thee bij oma, gezellig.

Lief dagboek en lezeressen week 15

En een vriendinnetje woont vlakbij oma en was toevallig vrij dus ging ik daar weer langs (super handig als al je vrienden en familie in Zwolle wonen). Eerst even met Joy kroelen natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 15

We halen gezellig nog iemand op en gaan lekker naar de woonboulevard om te neuzen en eten een ijsje (of gebakje) bij het Engelse Werk.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Mila ziet allemaal weer vogeltjes en beestjes in de lucht. Dat is natuurlijk ontzettend interessant!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Om 12 uur moet ik werken dus daarvoor haast ik me nog even om een extra artikel te maken voor de site. Ik had zoveel nieuwe geuren binnen gekregen dat daar natuurlijk een artikel over moest komen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daar zijn ze weer hoor, de Heineken shirtjes met een W-hals. Binnen no-time waren ze natuurlijk op. Ik werkte die avond tot half 10.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Lief dagboek en lezeressen week 15

Wat vervelend nieuwe mooie make-up producten binnen te krijgen. De producten van Urban Decay kreeg ik van het persbureau en het Peach Palette bestelde ik bij de Sephora. Wat een plaatje!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik vergeet trouwens helemaal foto’s te maken van het sporten. Dat deed ik donderdag weer en na het sporten dronk ik lekker smoothie met van dat poeder voor in shakes voor na het sporten. Erg lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 15

Aan het eind van de dag is mijn nieuwe fiets er en helemaal klaar dus kan hem ophalen. Ik zeg gedag tegen mijn scooter die ik vanaf mijn 16e heb gehad en ruil hem in voor deze fiets (met wat bij te betalen). Maar eerlijk is eerlijk, ik ben nu blijer met een mooie fiets dan een scooter (die ik nooit meer gebruikte).

Lief dagboek en lezeressen week 15

Jaaa, kerels met een kleintje! Ik vind dat soort programma’s altijd heel erg leuk!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

JA, JA, JAAAAA! ’s Ochtends doe ik nog wat voor de site en dan is het alweer tijd om te gaan werken.

Lief dagboek en lezeressen week 15

En dat doe ik van 1 tot half 10.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Daarna meteen door naar mijn schoonouders omdat die zoveel jaar zijn getrouwd.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Shiba!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik kreeg bloemen van Danny en Mila vond het meteen ook heel erg interessant, haha. ’s Middags ging ik nog met een vriendinnetje de stad in lekker neuzen en alvast kijken voor een bruiloft binnenkort.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Mijn H&M bestelling kwam binnen en paste alles meteen even aan. Dit zijn niet de meest flatteuze poses maar de broek en het shirtje hou ik. Het jurkje heeft zakken waardoor hij ontzettend breed valt en ik wel vierkant lijk. De broek zit echt heerlijk en is van heel zacht stretch stof en lijkt strak te zitten maar heeft een beetje het legging idee. De top vind ik leuk en basic voor een paar euro.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Even mijn kast overhoop halen en schoenen zoeken voor de bruiloft. Of tenminste, kijken of ik wat heb. Even wat foto’s maken voor een vriendin.

Lief dagboek en lezeressen week 15

’s Avonds gaan we naar vrienden om voetbal te kijken en poker te spelen.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik had afgesproken dat ik ging winnen…

Lief dagboek en lezeressen week 15

Dat gaat al best aardig….

Lief dagboek en lezeressen week 15

En steeds beter….! Ik ben echt een poker kampioen! En het mooiste is, ik heb geen tactiek en snap er geen biet van, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 15

Zondagochtend was ik uitgenodigd om naar de doop van Fos (het kindje van Elise) te komen. Alleen ik ben al ik weet niet hoe lang meer in een kerk geweest en had dus geen idee wat ik aan moest trekken. Stuurde deze foto even naar Elise ter goedkeuring, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Omdat ik mijn nieuwe fiets wil testen fiets ik lekker naar Zwolle Zuid toe, een lekker tochtje van 20 minuten.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Ik fiets ook langs het voormalige Hanzebad, jammer om het helemaal plat en weg te zien. Had hier altijd heel leuke uren als kind doorgebracht. De doopdienst was heel bijzonder en leuk om mee te maken en na afloop ging ik nog even langs mijn opa en oma. Want tsja, die wonen daar weer om de hoek, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 15

Cheaten…

Lief dagboek en lezeressen week 15

En ’s avonds doen we helemaal niets, lekker lui zijn. Daar zijn we heel goed in!

Dat was hem weer voor deze week. Deze week heb ik een redelijk rustige week. Vandaag ga ik langs mijn schoonzus, morgen heb ik de hele dag BHV cursus voor de herhaling, woensdag ga ik thee leuten met Elise, donderdag heb ik een aantal afspraken, vrijdag werk ik natuurlijk weer de hele dag en zaterdag heb ik nog geen plannen. Zondag ga ik met mijn moeder naar Utrecht toe voor een high tea met een leuk merk voor Moederdag. Wil je meer up-to-date blijven van mij? Volg me dan op Snapchat: byAranka.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  18 april 2016 at 10:04

  Wat een leuke foto;s! Ik ben erg jaloers op het Peach Palette van Too Faced!

 • Reply
  Meike
  18 april 2016 at 10:12

  Ik zou ook zenuwachtig worden voor de kerk en hoe je je dan kleedt :P vind je outfit netjes :)!

 • Reply
  Varenka W
  18 april 2016 at 10:33

  Wat leuk dat je bij de doping van Fos mocht wezen.
  Je ziet er weer helemaal top uit.
  En die fiets….echt super maar.
  Zou er ook vlij van worden.
  Heb een fijne week.

 • Reply
  Suzanne
  18 april 2016 at 11:06

  Haha, leuk dat shirt van Heineken. Kende ik nog niet. Ik heb ook Orphan is the new black gekeken, maar vanaf seizoen 3 werd het me te ingewikkeld en toen ben ik gestopt.

 • Reply
  femketje
  18 april 2016 at 12:19

  oehh dat ijsje :D

 • Reply
  Mariska
  18 april 2016 at 12:51

  Fijn dat het toch weer iets beter met je gaat :) hopelijk voel je je snel weer de oude. En over dat pokeren; dan heb je wel echt gewoon mazzel, haha, leuk!

 • Reply
  Monica
  18 april 2016 at 12:58

  Wat een schattig hondje ♡

 • Reply
  manon
  18 april 2016 at 14:05

  Leuk dat je bij de doping van Fos mag zijn! dat is zeker een hele eer

 • Reply
  chucky1012
  18 april 2016 at 14:27

  Mooie outfit had je aan naar de doop van het zoontje van je vriendin!

 • Reply
  Nicky
  18 april 2016 at 15:26

  Wauw, je was al mooi! Maar je wordt steeds mooier!

 • Reply
  Kirsty
  18 april 2016 at 16:44

  Wat fijn dat het al iets beter gaat. Dat pokeren lijkt mij ook wel leuk om eens te proberen.

 • Reply
  lilian
  18 april 2016 at 18:24

  Fijn dat het langzaam weer een beetje beter gaat. Neem je tijd :) En wat zie je er goed uit!! Knap zeg!! En OMG ORPHAN BLACK!! Ik heb de eerste drie seizoenen in vijf werk(!) dagen gekeken. Kan niet wachten!!

 • Reply
  Ellen
  18 april 2016 at 19:20

  Hoi Aranka!
  Hoe heet de broek die je hebt besteld bij de H&M? Ik vind hem namelijk echt super mooi!

  • Reply
   Aranka
   18 april 2016 at 19:25

   Shaping Jeans! En dan is er maar eentje met gaten ;)

 • Reply
  Dionne
  18 april 2016 at 20:48

  Wat leuk dat je bij de dop was! Leuke outfit ook!

 • Reply
  An
  18 april 2016 at 20:56

  Hey, ik zou ook heel graag het peach palette kopen van too faced, maar ik vind dit niet op sephora.fr en ook niet op sephora.com. Waar heb jij dit gekocht?

  • Reply
   Aranka
   19 april 2016 at 07:17

   Amerikaanse Sephora, maar hij is uitverkochy

 • Reply
  Nicky
  19 april 2016 at 08:54

  Wat een mooie fiets heb je gekocht! Veel fietsplezier!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifenl
  19 april 2016 at 15:03

  Ziet er weer uit als een prima weekje! Heerlijk dat je ook zo van het zonnetje hebt kunnen genieten!

 • Reply
  Kelly
  19 april 2016 at 20:02

  Ik ben verliefd op jouw fiets ! Gaaf!

 • Laat een reactie achter