Lief dagboek en lezeressen week 14

Lief dagboek en lezeressen week 14

Goedemorgen, leuk dat jullie weer met mij meekijken naar afgelopen week. Excuses dat hij zo laat online staat maar ik had echt mijn slaap even heel hard nodig, vooral na wat afgelopen weekend is gebeurt. Voor de rest had ik een hele gezellige en toch ook drukke week. Kijken jullie met me mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Maandag werkte ik eigenlijk de hele dag. ’s Ochtends heel erg hard aan mijn blog en ’s middags werkte ik de hele tijd bij de Albert Heijn. Toen ik thuis kwam van het werk was ik toch wel even aan de latten.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Maar tijd om stil te zitten was er niet, want we gingen naar de film! Beauty and the Beast! Alleen we waren er iets te vroeg dus ik haalde even wat te drinken bij de Deen. Daar was ik nog niet eerder geweest en was wel benieuwd naar de nieuwe supermarkt.

Lief dagboek en lezeressen week 14

YES! Ik vond het trouwens een super leuke film, maar had niet verwacht dat het in musical stijl was, dat vond ik wel wat minder. Het had van mij wel wat inhoudelijker gemogen met praten. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Dinsdag ben ik vrij en is het tijd voor mijzelf. Ik ga lekker naar de kapper, ik deel nog even een selfie met de vraag wat ik aan mijn haar moet laten doen. De uitkomst was hetzelfde dan wat ik al dacht: puntjes eraf, laagjes erin en wat blonder.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Kapper tijd! Ik neem het nieuwe blad van Chantal Janzen mee om te lezen, prima leesvoer!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Klaar! En het zonnetje schijnt heerlijk, ik ben een gelukkig mens!

Lief dagboek en lezeressen week 14

We spreken af om ’s avonds een spelletje bij ons thuis te spelen dus fiets even langs de Jumbo om wat lekkers te halen. Bij onze Jumbo zit ook een DA die Sleek verkoopt. En daar word ik verliefd op dit prachtige highlighter palette. Helaas waren het vrijwel alleen cream texturen dus laat hem liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 14

We spelen Elfenland! Na uren de spelregels lezen snappen we het eindelijk, het is echt een lastig spel als je het niet snap of dat niemand het ook echt even goed kan uitleggen. Maar volgens mij hebben we het eindelijk goed gedaan. Maar omdat je het spel niet goed snapt is het wel vervelend en de lol er wel snel vanaf.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Lief dagboek en lezeressen week 14

Er was eens een heel vervelend poesje die het heel erg leuk vind om met de schone lakens te spelen…

Lief dagboek en lezeressen week 14

Zucht, door de drukte en vermoeidheid kom ik hier gewoon niet aan toe… De rest van de dag ben ik wel aan het werk om artikelen te maken, dan is dat in ieder geval wel af.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Ik lunch lekker met een broodje avocado, komkommer en kipfilet. Ik ben redelijk moe dus kijk even lekker Helemaal Het Einde terug, ik vind dat echt een super leuk programma!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Selfie! En ik plaats er een tekst met zelfacceptatie onder wat best wel wat los maakt. Misschien moet ik daar eens een video over opnemen waarom ik mijzelf accepteer en hoe ik dat gedaan heb.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Donderdag werk ik vroeg van 7 uur tot 12 uur en geef ondertussen de moestuintjes water, dat moet ook gebeuren! Zeer belangrijke werkzaamheden!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Na het werk haal ik even een visje. Danny is ook thuis dus dat is wel zo lekker om samen van te genieten.

Lief dagboek en lezeressen week 14

’s Middags spreek ik heel spontaan met Elise af en blijf ook gezellig eten met Fos en haar man! Wij wachten nog even op Boris terwijl Fos super schattig filmpjes kijkt, wat aandoenlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 14

En nog even met Fos kroelen!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Vrijdag werk ik weer de halve dag bij de Albert Heijn. ’s Ochtends werk ik nog thuis en eet even snel een broodje. Kipfilet met avocado en komkommer. Mijn nieuwe favoriete lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Ik werk tot zes en Danny zou het eten regelen. Hij is toevallig ook in het winkelcentrum dus het wordt patat, niet erg hoor!

Lief dagboek en lezeressen week 14

’s Avonds rijden we nog even naar de GAMMA voor verf voor op de schuur en lak voor de tuinmeubelen. En we komen een handige gieter tegen en mijn vader komt het hele weekend werken en is gek op deze snoepjes, die dus ook maar mee!

Lief dagboek en lezeressen week 14

En ’s avonds spelen we een kaartspelletje, hoe kan het ook anders!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Work in progress! We hebben de hele tuin eruit gehaald en gaan hem helemaal opnieuw inrichten en bestraten. Hij was heel erg leuk, maar totaal niet praktisch en schots en scheef. Er stonden ver parasolboompjes in waardoor we nergens konden zitten en overal schaduw hadden, ook binnen. Die hebben we er dus maar uitgehaald.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Lunch!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Hupsa, het begint al ergens op de lijken. In dat vierkant komt nog gras!

Lief dagboek en lezeressen week 14

’s Avonds hebben we nog een verjaardag.

Lief dagboek en lezeressen week 14

En spelen Stef Stuntpiloot. Daarna word ik helemaal niet goed, begin helemaal te shaken en trek wit voor mijn gezicht weg. Draai op mijn benen en voel me heel erg misselijk. Ik heb al weken dat ik soms wit weg trek of mijn evenwicht verlies, maar zo extreem als deze avond niet. Ik had maar 2 Canei aan het begin van de avond gedronken dus denk dat het daar niet aan ligt. We bellen een taxi – ik zie het namelijk niet meer zitten om naar huis te fietsen – en duik meteen mijn bed in.

Lief dagboek en lezeressen week 14

De dag daarna voel ik me ook niet prettig. De kleinste inspanning is al te veel en sta te draaien en shaken op mijn benen. Het is heerlijk weer dus zit even lekker in de tuin van het zonnetje te genieten.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Ik bel het werk dat ik het niet prettig vind om de hele middag te staan en regel iemand anders, zelf open ik wel even de winkel en loop daarna weer rustig naar huis toe. Daarna duik ik lekker het bed in. Ik ben kapot en word heel erg moe van het draaierige in mijn hoofd.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Ondertussen zijn mijn ouders druk bezig in de tuin en kom later eventjes kijken en naast mama zitten die het bankje aan het lakken is.

Lief dagboek en lezeressen week 14

En Mila heeft haar nieuwe plek in de schuur gevonden! Mila loopt onder begeleiding los in de tuin maar vind het wel een beetje spannend. Het is een echte held op sokken dus geloof niet dat ze de schutting over klimt, maar spannend vind ik het wel.

Lief dagboek en lezeressen week 14

’s Avonds kruip ik vroeg in bed na al een uur op de bank te hebben geslapen. Ik kijk de nieuwe serie 13 Reasons Why op aanraden van een vriendin. Ik zit er meteen helemaal in, hij staat gewoon op Netflix voor de liefhebbers!

Deze week heb ik ook een best drukke week. Vandaag werk ik de hele dag. Morgen ga ik naar de dokter en bloedprikken, want dit kan niet langer zo doorgaan. Ik ben namelijk ook super moe en lusteloos. Woensdag zit ik de hele dag in Amsterdam. Donderdag ben ik vrij, vrijdag werk ik de hele dag en zaterdag ook. En dan heb ik zondag lekker weekend. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Sacha
  10 april 2017 at 10:38

  Ik herken wat je gehad hebt, heb ik ook een aantal keren gehad, ook heb ik vaker last van hoofdpijn en ben pas naar de hoofdpijnpoli in het ziekenhuis geweest en daar zeiden dat het een soort migraine was. Je wordt heel erg duizelig, alles draait en daarna word je heel misselijk. Daarna voel je je de hele dag niet lekker, en vaak de dag erna ook niet. Ik heb het twee keer in de auto gehad, waardoor ik de auto aan de kant moest zetten. Heel akelig is dat. Ik heb verder ook ijzer te kort en slik daar tabletjes voor. Hopelijk voel je snel beter, want dit is echt naar. Weer een heel leuk dagboek deze week.

 • Reply
  Annika
  10 april 2017 at 11:39

  Jammer van het weekend, vervelend dat je je zo naar voelde. Ik hoop dat het nu weer beter gaat!

 • Reply
  Jessie
  10 april 2017 at 15:16

  hoi, heb je misschien ook rugpijn ? rillen, duizelig, rugpijn kan wijzen op nierbekkenontsteking!
  beterschap gewenst :)

 • Reply
  Sylvahna
  10 april 2017 at 20:11

  Ohhh ja die 13 reasons why ben ik ook gaan kijken op aanraden van Mn zusje. Ik kon niet meer stoppen met kijken! Nu weer vrolijk verder na het werk!

 • Reply
  TypischKim
  10 april 2017 at 20:53

  Wat vervelend dat je je opeens zo slecht voelde! Dat palette van Sleek is inderdaad erg mooi.

 • Reply
  Veerle
  11 april 2017 at 06:55

  Hopelijk vindt de dokter wat de oorzaak is en voel je je snel beter!

 • Reply
  fff
  11 april 2017 at 07:37

  Ik ben begonnen met 13 reasons why. Zo spannend! Ben heel benieuwd en kan niet wachten om verder te kijken. Hopelijk vindt de dokter gauw de reden dat je je niet goed voelt. Vervelend!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  11 april 2017 at 08:57

  Dat moet schrikken zijn geweest om je lichamelijk zo rot te voelen! Goed dat je er verder onderzoek naar laat doen. Hopelijk komt er iets uit waar je iets mee kunt. Beterschap!

 • Reply
  chucky1012
  11 april 2017 at 09:01

  Jeetje wat vervelend dat jij zo ziek bent.
  Doe het rustig aan.
  Je nieuwe favoriete ontbijt ziet er zeer gezond uit.
  De tuin wordt mooi.

  Beterschap Xoxo

 • Reply
  rachel
  11 april 2017 at 10:21

  balen dat je je niet goed voelde meis :( en kappen hoor met die moestuintjes hahah ik heb gegilt weken geleden ze komen er niet meer in….afijn waar staat mijn vensterbank mee vol nu……ahuh dus dat haha
  beterschap lieverd <3

 • Reply
  Jessica J.
  12 april 2017 at 21:12

  Fijn weekje, alleen jammer dat je je in het weekend zo slecht voelde. Veel beterschap!

 • Laat een reactie achter