Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2020

Automatische concepten

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn dagboek. Afgelopen week was het heerlijk weer en daar heb ik dan ook zeker van genoten. Ik was lekker in huis bezig, werkte twee dagen op kantoor en kocht op Marktplaats een Nintendo Switch waardoor ik ontzettend verslaafd ben aan Animal Crossing.

Maandag

Automatische concepten

Maandag is een opruimdagje. Ik ruim mijn kantoor op en maak ook allerlei dingen in huis schoon, lekker bezig dus!

Automatische concepten

We eten heel makkelijk en slecht, pizza! Ik had nog een bon die voor de 31e op moest voor een gratis pizza. Ja, dat haalt je dan natuurlijk wel over om pizza te bestellen.

Dinsdag

Automatische concepten

Goedemorgen Mila!

Automatische concepten

Ook bij de KVK hebben we nu schermen staan. Ik zelf geloof er niet zo in of dit beter werkt tegen een besmetting, maar het stelt je toch wel een beetje gerust ofzo.

Automatische concepten

Het is heerlijk weer dus in de pauze loop ik alleen even een rondje.

Automatische concepten

Als lunch hebben we een broodje Bakker Bart, heerlijk!

Woensdag

Automatische concepten

Woensdag ben ik weer thuis aan het werk en werk vooral boven op kantoor. Mila komt er ook gezellig bij!

Automatische concepten

Als lunch maakte ik verse broodjes die nog in de vriezer lagen, even in de Airfryer en klaar! Ik probeerde ook eieren te koken in de Airfryer en dat ging echt prima. Zoek even op internet de tijden voor het soort ei (zacht of hard gekookt).

Automatische concepten

Mevrouw loopt de hele dag te zeuren dat ze naar buiten wil, is ze buiten loopt ze meteen weer te zeuren dat ze naar binnen wil. Mila mag alleen in de tuin en komt daar gelukkig ook (zelf) niet uit. Meestal is ze naar een paar minuten wel weer klaar en wil ze naar binnen. Maarja, mevrouw wil dan over 5 minuten weer naar buiten, word soms gek van dat beest, haha.

Automatische concepten

Aardbeien als toetje!

Donderdag

Automatische concepten

Donderdag draai ik een aantal wasjes, de sokken en onderbroeken lades waren redelijk leeg, oeps! Denk dat de donkere was steeds niet genoeg was en daarom steeds wit en kleur heb gewassen.

Automatische concepten

Aangezien we toch veel thuis zitten wil ik het wel gezellig maken, ik haal paastakken en tulpen in huis. Op Instagram kreeg ik veel de vraag waar deze leuke hangertjes van waren, ze zijn van de HEMA!

Automatische concepten

’s Middags wil ik weer aan het werk, maar mijn stoel is ingepikt…

Vrijdag

Automatische concepten

Van vrijdag heb ik eigenlijk niet zoveel foto’s. Ik ben aan het werk en (vergeet mijn brood) haal broodjes met een lekkere salade.

’s Avonds zie ik ineens een Nintendo Switch op Marktplaats in Zwolle voorbij komen dus besluit te reageren en ik mag hem komen ophalen. Je snapt het al, mijn verslaving aan Animal Crossing is begonnen. Heb wel echt een fortuin voor dat ding betaald aangezien ze nergens meer te koop zijn, verveelt iedereen zich deze dagen ofzo, haha.

Zaterdag

Automatische concepten

Lekker vroeg boodschappen doen!

Automatische concepten

Ik heb de Switch overgenomen met behoorlijk wat spellen die mij niet aanspreken, dus zet er meteen een aantal op Marktplaats, misschien kan ik iemand anders daar blij mee maken.

Zondag

Automatische concepten

Het is heerlijk weer buiten! Zaterdag haalde we alle tuinmeubelen al naar buiten, nu lekker in het zonnetje genieten.

Automatische concepten

Aangezien de tuin nog wat saai is omdat de vaste planten nog niet bloeien of blaadjes hebben haal ik wat perkgoed bij de Albert Heijn en doe deze in de potten.

Automatische concepten

Tijd om lekker te relaxen (met de Nintendo Switch natuurlijk #verslaafd).

Automatische concepten

’s Avonds doen we natuurlijk nog mee aan een ronde Weet Ik Veel, alleen deze keer doe ik het echt heel erg slecht. Al die vragen wist ik niet, wat een afgang, haha.

En dat was hem voor deze week. Aankomende week is het weer rustig. Ik werk twee dagen en geniet van het heerlijke weer en ben vast vooral veel met Animal Crossing bezig. Wat zijn jullie plannen?

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Merel
  6 april 2020 at 09:39

  Ik zat in die aflevering van Weet Ik Veel, haha. Ik was het meisje dat overdreven met haar ogen rolde en achter Sjoerd zat. Het was de moeilijkste aflevering ooit, zei Beau zelf ook. Ik had een 6,8, en dat was best hoog. Een 6,2 was ook nog boven het gemiddelde van de studenten hoor ^^

 • Reply
  rachel
  6 april 2020 at 10:32

  toch nog een lekker weekje zo te zien en eten bestellen of afhalen durven we hier even niet aan ;)

  • Reply
   Debby
   6 april 2020 at 12:45

   Wij hebben van t weekend voor t eerst besteld werd netjes voor de voordeur gezet en toen ik open deed stonden ze al op de stoep :). Zo vaak broodjes halen of n bakkerij in dat doen wij nu ook liever niet. We halen ook maar 1x per week boodschappen en daarna komen we eigenlijk niet meer in winkels, bewust ook niet maar tuincentra voor planten etc om toch aan de verzoeken gehoor te geven :)

  • Reply
   Amélie
   6 april 2020 at 21:51

   Wij ondersteunen juist in deze zware tijden de horeca door af en toe iets af te halen of te laten bezorgen. De risico’s zijn juist kleiner omdat je zeker met laten bezorgen niet eens de deur uit hoeft!

   • Reply
    Debby
    13 april 2020 at 09:41

    daar ben ik t mee eens we hebben bij een aantal kado binnen gekocht :) . Inmiddels bijna 1,5 week later hebben we ook paar keer laten bezorgen, maar echt winkels in gaan beperken wij tot alleen supermarkt of hoognodig t postkantoor als wat geleverd is :).

 • Reply
  Tineke
  6 april 2020 at 12:57

  Ik vond de vragen van Weet ik Veel dit keer ook veel lastiger. Zo fijn dat het nu eindelijk mooi weer is en je veel naar buiten kunt.

 • Reply
  chucky1012
  6 april 2020 at 13:03

  Wat een leuke week… 👌🏾
  Heel handig om een airfryer te hebben waar men brood in kan afbakken en eieren in kan koken….
  Ahhh Mila is zo schattig….
  Prachtige tuinmeubelen.
  Vooral de losse stoel met voetenbank of bijzettafel.
  Goed idee om eens een pizza te laten bezorgen.
  Oh ik zie het van de switch.
  Wat een goed idee.
  Ik ga even op marktplaats rondstruinen…..

  Een fijne dag 🙋🏽‍♀️

 • Reply
  Marjolein
  6 april 2020 at 14:09

  Leuke week weer! Ben ook lekker verslavend aan Animal Crossing haha.

 • Reply
  Kim
  7 april 2020 at 14:32

  Mooie tuinstoel met voetenbankje! Mag ik vragen waar je die gekocht hebt en of die stoel helemaal plat kan?

 • Laat een reactie achter