Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Een week met een drukke planning en vooral met veel leuke dingen. Door de weeks was ik veel aan het werk en maandag natuurlijk weer in huis bezig met het klussen (dat is gelukkig nu redelijk af) en in het weekend deden we alleen maar leuke dingen!

Maandag

Van maandag heb ik helemaal geen foto’s. Mijn ouders kwamen langs om te helpen in de keuken om een koof rondom de nieuwe afzuigkap buis te maken. Natuurlijk duurt dat weer veel langer dan je denkt dus daar zijn we de hele dag mee bezig. Ook verven we de muur opnieuw met een speciale laag zodat je de muur kan afnemen en werken wat plekjes met verf hier en daar bij in de rest van het huis.

Voor je het weet is het alweer avond, is de dag voorbij en besef je je dat je helemaal geen foto’s hebt gemaakt.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Dinsdagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk omdat ik achterliep op maandag omdat ik dan eigenlijk nooit werk omdat ik dan altijd help in huis. Mijn nagels moesten wel nodig weer gedaan worden dus in de middag ging ik naar de stad om mijn nagels te doen. Schrok alleen wel even toen ik al die politie zag en mensen hoorden schreeuwen. Maar blijkbaar was het een grote oefening van de politie.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Tijd voor nieuwe nagels!

Woensdag

Ook van woensdag heb ik helemaal geen foto’s. Ik ben druk aan het werk de hele ochtend en ’s middags komt een vriendinnetje langs, eten we taart en spelen een spelletje, erg gezellig dus.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Je raadt het nooit, donderdagochtend besluit ik maar weer eens na maanden naar de sportschool te gaan. Ik werk me anderhalf uur in het zweet en loop daarna weer lekker naar huis om een douche te nemen en de dag te beginnen.

De rest van de dag ben ik druk bezig met werk en het huishouden om alles af te krijgen voor het weekendje weg!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Vrijdag vertrekken we vroeg naar Sassenheim omdat we daar een hotelovernachting hebben geboekt. We gaan die avond naar Soldaat van Oranje en het is een behoorlijk eind rijden vanaf Zwolle dus besluiten een hotel te nemen. We kozen voor het van der Valk hotel Sassenheim-Leiden wat op 15 minuutjes rijden van de Hangaar ligt. Op Booking wilde we onze kamer boeken en zagen ineens een leuke aanbieding voorbij komen, voor een paar tientjes meer had je een suite met bubbelbad. Je raadt wel welke kamer we dus hebben genomen. Het hotel en de kamer was echt super mooi, echt genieten.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Omdat het vrijdag echt heerlijk weer was en we er al optijd waren besloten we naar het strand te rijden wat vanaf Sassenheim maar een klein stukje is. Ik ben al jaren niet meer op het Nederlandse strand geweest dus vond het echt heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

En natuurlijk doen we ook even een drankje bij een strandtent. Natuurlijk toen ik deze foto maakte was de zon weg.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

We slenteren nog even door Katwijk (leuk centrum) en gaan daarna weer richting het hotel om daar een hapje te eten en ons even op te frissen.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Het is blijkbaar Live Cooking avond bij van der Valk en hoor daar altijd wel goede verhalen over. We besluiten dus daar ook maar aan mee te doen. Het is een soort van buffet met verse pizza, vlees en dergelijke wat ‘live’ voor je gemaakt wordt. Het eten was erg lekker en de sfeer is ook altijd erg prettig bij van der Valk, alleen voor met z’n tweeën zou ik het niet zo snel aanraden.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Jaaa, Soldaat van Oranje! Ik had hier zoveel goede verhalen over gehoord en wilde zelf eigenlijk ook wel eens een keertje. Dus ik kreeg van Danny voor mijn verjaardag kaartjes voor Soldaat van Oranje!

Ik had me er van te voren niets bij voorgesteld maar wat was deze musical ontzettend gaaf. Het is een hele belevenis met het publiek dat draait, de mooiste decors en een mooi verhaal. We hebben echt genoten en zou zo weer willen, echt indrukwekkend! Mocht je ook willen gaan, ze hebben hem net weer verlengd dus je kunt nu nog goede plaatsen kopen, zou wel echt aanraden redelijk vooraan en in het midden te gaan zitten als dat lukt!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Tussendoor hebben we nog even een pauze met een gereserveerd tafeltje. Als je gaat is dit ook handig! Van te voren schrijven ze op wat je wilt drinken en krijg je een eigen tafel waar je kan zitten. Ideaal, hoef je niet te wachten en ook niet te staan.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Hotelontbijtjes zijn de beste!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Ik wilde nog heel erg graag naar de bollenvelden maar dat was nog best wel lastig vinden waar je even de auto langs de kant kon neerzetten. Uiteindelijk belanden we in Lisse bij deze prachtige velden vol hyacinten.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Helaas zat het weer niet mee maar het ziet er toch prachtig uit? Grappig dat het hier ook heel sterk naar hyacint ruikt (je zou het niet verwachten hè).

Omdat het weer niet al te best is gaan we niet al te laat naar huis en schuiven we in Zwolle meteen aan op een verjaardag.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Gisteren was het natuurlijk heerlijk weer om op het terras te gaan zitten, dus dat deden we dan maar!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2019

Daarna gingen we nog met een grote groep uit eten bij La Cubanita. Vind het altijd wel leuk om met een grote groep hier uit eten te gaan. We genieten van de tapas en daarna is het ook al zo weer 9 uur. Ik plof thuis op de bank en duik vrij snel mijn bed in. Mijn hooikoorts speelt ontzettend op en mijn ogen branden als een gek. Ik besluit ze dus maar dicht te doen en te gaan slapen.

En dat was hem weer voor deze week! Aankomende week heb ik een drukke week en ben ik een aantal keer in Amsterdam te vinden. Vandaag is een lekker werkdagje en misschien dat ik vanmiddag nog even van de zon ga genieten. Wat zijn jullie plannen voor deze week?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Dat lijkt e wel weer een hele leuke week geweest. La Cubanita hebben we hier in de buurt ook en ben daar echt fan van. Vooral die meloen cocktails haha!

  2. Wat een heerlijke week heb je gehad! Lekker genieten aan het strand en van volgens mij lekker eten.

    Mijn plannen voor komende week spelen zich vooral af in de sporthal. Trainen, wedstrijden, toernooi. Nog 2 dagen aan het werk en hopen dat het mooi weer blijft in het weekend zodat we in de tuin bezig kunnen. Tegels er uit, planten er in!

  3. Hey Aranka, Hoeveel waren jullie kwijt voor de hotel overnachting inclusief ontbijt? Wij zijn ook aan het kijken bij booking om eindelijk een keer naar soldaat van oranje te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *