Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Een iets later dagboek dan normaal maar dat komt omdat ik gisteren nog in het prachtige Praag zat! Ik dacht vandaag dus wel weer vroeg achter de computer te kruipen om een nieuw dagboek te maken maar we waren gisteren iets later thuis dan gepland en ik was echt bekaf. Maar jullie houden hem zeker tegoed dus hierbij mijn dagboek met een kappersbezoekje, dagje Amsterdam en natuurlijk Praag!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Maandag is het eerste Paasdag dus ik ben rustig aan het werk en neem even mijn agenda door voor deze week. Het is qua werk niet een hele drukke week dus dat is wel fijn. Ik ben trouwens helemaal blij met mijn nieuwe markers van Stabilo!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Daarna krijg ik het op de heupen en begin met mijn kledingkast op te ruimen en dit is before, een dikke bende. Sommige kleren draag ik al jaren niet meer of zijn te groot of te klein. Ik zoek alles grondig uit en er gaat een hele grote boodschappentas met kleding weg. Ik baal wel want alle leuke kleding die ik rond de kerst had gekocht is nu allemaal te groot geworden…

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

’s Middags gaan we naar vrienden voor een spelletje Canasta (of meerderen) en genieten van een heerlijke borrelplank die hun nog over hebben van een verjaardag, wat een straf! Hier blijven we de rest van de dag en het is erg gezellig en fanatiek, haha!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Maandagavond had ik nog de was opgevouwen en zo laten liggen op de tafel, niet heel slim want Mila vond dat wel een lekker plekje om te gaan slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Daarna spreek ik af met een vriendinnetje om naar de stad te gaan en we gaan heel fanatiek lopend. Ondertussen eet ik even een banaan, lekker gezond!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Later blijkt dat mijn ijsje te moeten compenseren, oeps! Maar het eerste ijsje van het jaar smaakte wel goed! De rest van de dag ben ik aan het werk thuis.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Een paar weken geleden deed een vriendinnetje mijn nagels met gellak en ik was weer fan, helemaal omdat het zo mooi blijft zitten en glanst. Ik bedacht me dat ik alle spullen van Sensationail nog bij mijn ouders had liggen (dus ik had het al 3 jaar niet gebruikt) en haalde dit op. Ik deed mijn nagels en ben meteen weer om, meteen even wat kleurtjes online bestellen!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Om nog even wat beweging te krijgen doe ik nog een rondje Weide Aa en dan heb ik ook wel weer genoeg stappen gezet voor die dag!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Woensdagochtend ben ik de hele ochtend aan het werk en rond 1 uur ga ik naar de stad waar ik om 2 uur een afspraak heb bij de kapper. Mijn kleur is niet echt mooi weer en mijn model is ver te zoeken, even opfrissen dus!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Even de kleur opfrissen!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Na de kapper loop ik nog even langs de Zara om naar die rode jas te kijken die ik zo graag wil maar ik twijfel toch steeds… Ook dit keer laat ik hem weer hangen… In Praag stond ik er ook mee in mijn handen (maar daar was die duurder dan in Nederland en liet hem daarom dus hangen).

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Wel kocht ik eindelijk nieuwe schoenen, wat een drama was dat om mooie te vinden. Ik had nogal wat eisen, ze moesten zomers zijn maar niet te wit, van goede kwaliteit zijn met een goed voetenbed en niet al te bijzonder zijn. Maar vind dat maar eens! De eerste sneakers hebben tegenwoordig een redelijk opmerkelijke stijl (die ik spuuglelijk vind) of zijn kwalitatief niet zo geweldig of staan me gewoon niet aan. Ik zag deze schoenen van Blackstone en was meteen verliefd!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

’s Avonds ruimde ik mijn spelletjeskast op en alles wat daarnaast lag wat niet meer paste. Ik besloot een deel naar boven te doen wat ik niet zo vaak speel of wat sowieso niet in de kast paste. Dat ligt dus nu handig op zolder. Twijfel nu om gewoon alles naar zolder te doen.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

’s Avonds ga ik nog samen met andere vriendinnetjes spelletjes spelen waaronder Carcassonne, dat blijft ook echt een leuk spel!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Donderdagochtend zit ik alweer vroeg in de trein richting Amsterdam. Ik ben iets eerder dan Sanne dus neem even een Chai Latte op het perron, alleen met mijn naam hadden ze een beetje moeite.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

We hebben een afspraak met een PR bureau dat een prachtig verzamel event heeft georganiseerd met prachtige merken zoals MILU!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

En Made.com, dat zulke mooie meubelen heeft!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

En goed nieuws, Bondi Sands komt naar Nederland en is vanaf nu bij de Etos te koop.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Even een fotootje met Sanne!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Die koffers van SuitSuit, zó leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Hoe mooi is deze tafel van L’Occitane met de nieuwe geur voor de lente. Na mijn afspraak hier ga ik door naar de volgende afspraak bij VakantieVeilingen om mijn koffertje voor het weekendje Praag op te halen!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

’s Avonds heb ik natuurlijk weer een lesje fitjump! We hebben nu een nieuw dansje dus dat is altijd leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Vrijdag

Blij met mijn nieuwe schoenen!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Als je op ‘vakantie’ gaat moet het huishouden wel gedaan worden, dus ik draai wat meer wasjes dan normaal.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Ook haal ik onze nieuwe Dyson V10 stofzuiger op! Ik ben hier echt super benieuwd naar en de eerste ervaring is positief! Ik kreeg massaal de vraag of ik er ook een review over wilde maken en die komt er zeker aan! Zelfs de vrouw van het PostNL vroeg of ik terug wilde komen om te vertellen hoe die was, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Sinds kort hebben we een Taco Mundo in Zwolle en ons postcode gebied was eindelijk toegevoegd, je snapt dus wel wat wij moest eten die avond. En het was zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

De rest van de avond kijken wij de nieuwe afleveringen van Casa Del Papel op Netflix, zo een goede serie!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Zaterdag zijn wij alweer vroeg uit de veren om richting Schiphol te gaan voor onze vlucht naar Praag!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Boarden! Ik blijf het altijd bijzonder vinden dat zo een enorm ding kan vliegen. Ik had altijd best wel last van vliegangst maar na mijn reisje Zuid-Afrika ben ik daar volgens mij wel vanaf want ik heb nergens last van gehad!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Uitzicht over Tsjechië!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Eenmaal in Praag gaan we met de taxi naar het hotel en gaan daarna meteen de stad in, wat een Prachtige stad is het zeg!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Schnitzel!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Na het eten lopen we nog een rondje en met ondergaande zon ziet het er hier prachtig uit! Rond half 10 zijn we kapot weer terug in het hotel, lekker naar bed!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Als je in Praag bent zie je overal Trdelnik, zo lekker! Dat moest ik natuurlijk ook even testen. Het is een deeg dat ze om een stok rollen en garen boven een vuurtje met kaneel, suiker en amandelschaafsel, super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

De burcht is een hele klim, maar wel zeker de moeite om heen te gaan!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Ook bezoeken we de Joodse begraafplaats wat heel indrukwekkend is om te zien, helemaal als je weet dat hier minimaal 6 lagen mensen liggen. Het is behoorlijk duur om naar binnen te mogen maar we vonden de begraafplaats wel de moeite waard.

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Praag is slecht voor mij!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

Tijdens het rondstruinen stuitten we ineens op een mega winkelcentrum, echt dit ding is MEGA!

Lief dagboek en lezeressen week 14 – 2018

’s Avonds eten we weer gezellig in het oude centrum en daarna gaan we weer richting hotel om lekker te slapen!

En dat was hem voor deze week! Hij is natuurlijk een dag later omdat we maandag ook nog de hele dag in Praag waren. Dinsdag (vandaag dus) ben ik de hele dag aan het werk en woensdag ook. Donderdag ben ik in Amsterdam te vinden en vrijdag werk ik ook weer thuis. Het weekend heb ik nog niets gepland staan wat ook heerlijk is. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Wat leuk al die spelletjes! Bij ons thuis houdt er helaas niemand van spelletjes behalve ik. Praag lijkt mij echt een super leuke stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *