Lief dagboek en lezeressen week 14

Lief dagboek en lezeressen week 14

Goedemorgen, leuk dat jullie weer meekijken met mijn dagboek van afgelopen week. Vorige week voelde ik me weer iets beter en had ik er weer meer zin in om mijn schouders er onder te steken, Langzaamaan kruip ik weer een beetje omhoog. Ik genoot van een aantal super leuke dagen en werkte natuurlijk ook gewoon. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Maandag maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s. Mijn moeder komt langs en we nemen het hele huis onder handen met schoonmaken, was wegwerken, douche schoonmaken en ga zo maar door. Een drukke maar productieve dag. Fijn dat mijn moeder me zo af en toe even goed komt helpen.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Dinsdag sport ik weer lekker 1,5 uur, haal wat boodschappen bij de Jumbo en werk nog 3 uurtjes bij de Albert Heijn, drukke dag dus.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Na zessen kom ik thuis en kan ik meteen aanschuiven want Danny heeft het eten al klaar. Ik heb een mooi puinhoop hoekje naast de tafel gecreëerd en mevrouw vind dat een prima plekje om te gaan liggen, gek beest.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Woensdag ben ik vrij en heb ik sinds lange tijd weer echt zin aan het werk te gaan voor mijn blog. Ik ben mentaal zo moe de laatste tijd dat ik er gewoon geen kracht en energie voor kon vinden. En als ik dat al niet meer heb voor het bloggen (wat gewoon ook nog steeds mijn hobby is) dan is het best erg. Ik maak een drietal artikelen en een video en ben op, maar wel voldaan. Daarna ga ik nog even lekker thee leuten met Elise.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Ik kom om half 6 thuis maar had de boerenkool al zo ver klaargemaakt dat het alleen nog opgezet moest worden, we konden dus lekker snel eten! Tip voor de volgende keer, gewoon lekker tussen de middag aardappels schillen. Na het eten moet ik ook weer snel weg om te sporten.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Donderdag had ik een beetje een keutel dagje, niet veel doen. Had er ook niet echt heel veel zin in. Wat wel moest gebeuren is dit poesje pesten…

Lief dagboek en lezeressen week 14

Drie keer raden waar wij heen gaan… Gelukkig is het geen ramp Mila in haar reismandje te krijgen want als we hem neerzetten kruipt ze er meteen in.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Hup! In de auto naar de dierenarts. Mila wordt over een paar dagen één dus het is tijd voor haar check en prikjes! Gelukkig was alles goed en is Mila een mooie gezonde poes!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Alleen daarna was ze wel een beetje boos. Mevrouw vond het prikje en de nageltjes knippen niet zo leuk.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Avondeten! Kliekjes met aardbeien, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Danny speelt FIFA en ik ga lekker in een wasje draaien en ophangen.

Lief dagboek en lezeressen week 14

GTST tijd! Ik kijk het niet meer vast maar zo af en toe tussendoor.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Vrijdag moet ik de hele dag werken. Het wordt bijna standaard dat ik deze maaltijd neem, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Tegeltjeswijsheid op de toiletten!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Zaterdag sport ik weer fanatiek en neem na afloop een lekkere zonnebank. Over een maand gaan we op vakantie en wil eigenlijk wel een beetje kleur hebben. Anders moeten mensen ook een zonnebril voor mij op doen.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Daarna besluiten we spontaan even lekker een terrasje te pakken, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Oeps, geen zin in koken. Dan maar een pizza! Ik baalde wel, want ze waren mijn groentes vergeten…

Lief dagboek en lezeressen week 14

Nom nom nom!

Lief dagboek en lezeressen week 14

En ’s avonds natuurlijk ook nog een potje Canasta met vrienden. De vrouwen wonnen dus de avond was weer helemaal goed!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Daarna begint Danny aan zijn nieuwe game Fallout 4, vond het wel leuk om even mee te loeren.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 14

Zondagmorgen was het vroeg dag! We gingen een dagje naar Rockanje en een vriendin die daar in de buurt woont. Maar dat is toch wel even 2 uur rijden vanaf Zwolle. Eenmaal aangekomen bij haar nemen we haar auto naar Rockanje, even het pondje over!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Tof! Ook weer eens meegemaakt. Als Zwollenaar ken je dat niet, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 14

Lief dagboek en lezeressen week 14

Lekker door de duinen struinen, heerlijk! Dat is voor het eerst in drie jaar denk ik dat ik het Nederlandse strand weer eens zie! En gelukkig hadden we er prachtig weer bij!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Lief dagboek en lezeressen week 14

We hadden al een maand van te voren gepland dat we gingen high teaen bij een standtent en dat was vandaag. We hadden geen betere dag kunnen uitzoeken. Volgens mij was het strandtent Badlust en het was echt heel goed geregeld voor maar € 17,50 pp. Zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Charmante foto!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Mijn kinderbrein denkt weer hele andere dingen bij dit toiletpapier, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Lief dagboek en lezeressen week 14

Heerlijk wandelen aan het strand, lekker! Ik heb echt genoten van deze dag!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Ik had mijn camera mee en schoot wat foto’s, leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 14

Even zo een cliché foto maken, omdat het kan.

Lief dagboek en lezeressen week 14

En om half 10 waren we weer in Zwolle en namen nog even een ijsje bij de grote gele M. Het was echt een topdag, heerlijk genoten.

Deze week heb ik een rustige week en werk ik twee dagen. Daarnaast zal ik lekker veel sporten en hopelijk weer flink aan mijn blog werken. Voor de rest wil ik het gewoon nog even rustig aan doen, wel zo fijn. Tot volgende week!

olg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Meike
  11 april 2016 at 10:38

  Heb ook wel zin in zo’n dagje strand, lekker! Genieten is key:)

 • Reply
  Suzanne
  11 april 2016 at 11:25

  Fijn dat je je weer wat beter voelt! Lekkere week heb je gehad, die high tea ziet er heel goed uit!

 • Reply
  femketje
  11 april 2016 at 12:20

  LOOOVE dat UD palette :D

 • Reply
  Manon
  11 april 2016 at 14:20

  Snap wel dat je er ff allemaal geen puf voor hebt! Lekker uitrusten en jeetje lekker dat je naar het strand bent geweest

 • Reply
  Roosmarijn
  11 april 2016 at 14:27

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Marie Beauty
  11 april 2016 at 16:04

  Leuke foto’s ! Dat nieuwe palette van Urban Decay ziet er echt heel erg mooi uit!

 • Reply
  Marjoleine
  11 april 2016 at 17:27

  Mila is echt een schatje! Fijn dat het steeds weer iets beter met je gaat :)

 • Reply
  chucky1012
  11 april 2016 at 20:17

  Rockanje is inderdaad zo leuk ;-)
  Wat een fijn week verslag.
  Goed dat het met jullie huisdier ook erg goed gaat.

  Xoxo

 • Reply
  Nathalie | WantForWellness.com
  11 april 2016 at 23:13

  Wat heerlijk dat je een moeder hebt die je even komt helpen wanneer dat nodig is! <3

 • Reply
  Kelly
  11 april 2016 at 23:44

  Toffe week zo te zien. Geniet ervan en doe lekker rustig aan!

 • Reply
  Annemarie
  12 april 2016 at 07:06

  Leuk dat je in Rockanje bent geweest ik woon daar heel vlakbij, zalig strand :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  12 april 2016 at 09:42

  Wat een leuke fotos! :)

 • Reply
  Elsa
  12 april 2016 at 10:33

  Ik wil niet onaardig zijn maar onder de zonnebank gaan anno 2016 kan echt niet meer vind ik. Als je een kleurtje wil zijn er genoeg selftan producten die heel veilig zijn.

 • Reply
  Nicole
  12 april 2016 at 13:20

  Ik ga ook altijd even onder de zonnebank voordat ik op vakanti ga, dan verbrand ik ook minder snel! Een dagje strand lijkt mij ook nog eens heerlijk.

 • Reply
  Mariska
  12 april 2016 at 18:26

  Heerlijk zeg op het strand lopen met zulk lekker weer. Ziet er gezellig uit :)

 • Reply
  Marlous
  13 april 2016 at 18:19

  Ziet er wel weeer uit als een heerlijke week. Heerlijk zo de high tea op het strand in het zonnetje, beter kan niet. Wist je trouwens dat je in Genemuiden ook met het pontje over kunt naar Zwartsluis? Dat is toch redelijk in de buurt van Zwolle hahaha.

 • Reply
  Roxanne
  17 april 2016 at 23:37

  Fijn dat je je wat beter voelt. Let wel op dat je niet te hard van stapel loopt ;) Been there done that. Dan was ik op en wilde ik nog ‘even’ van alles doen. Maar, alles wat je doet kost energie. Ook de leuke dingen….

 • Laat een reactie achter