Lief dagboek en lezeressen week 13

Lief dagboek en lezeressen week 13

Goedemiddag, een keertje een lief dagboek en lezeressen op de middag vanwege de Catrice en Essence collecties (en ik maak dit artikel toch altijd in de ochtend). Deze week weer een drukke en volle week met allemaal leuke dingen. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 13

 

Maandag ga ik al vroeg naar mijn ouders om mijn oude auto te verkopen, die stond daar tijdelijk op de oprit. Daarna vroeg mijn zusje of ik zin had in een spelletje, nou daar ben ik wel voor in! Daarna moest ik alweer werken bij de Albert Heijn tot sluit, dus veel heb ik voor de rest niet gedaan.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 13

Ik had nog een recept liggen van mijn schoonmoeder voor kerst met een kerststol. Ik kwam hem weer tegen en dacht, misschien is het wel leuk om te maken met suikerbrood! Mama kwam langs dus had ik mooi een persoon die met mij kon proeven. Hij was zeker goedgekeurd, het recept vind je trouwens hier.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Die middag gebeurde er iets heel bijzonders, ik ging weer sporten sinds een half jaar. Ik ben nog steeds trouwe sponsor van de sportschool dus het werd wel weer eens tijd. (lees, betalen maar niet gaan).

Lief dagboek en lezeressen week 13

Na het sporten en eten doken Danny en ik op de bank met Dexter, natuurlijk. We zijn alweer bij seizoen 4, gaat echt snel als je iets leuk vind!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 13

Ik had mijn wrat onder mijn voet aangestipt gedurende zo een kuurtje en het deed zoveel pijn dat ik niet eens fatsoenlijk kon lopen. Op mijn wollige Ugg’s ging het iets beter maar nog niet van harte.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Daarna snel de auto in want ik moest alcohol controle rijden bij de Albert Heijn’s in de buurt. Elke week controleren we de filialen of er wel goed om legitimatie gevraagd wordt. Deze week was ons filiaal aan de beurt dus ging met nog een collega op stap, leuk om te doen!

Lief dagboek en lezeressen week 13

Ondertussen eten we even een broodje bij de Subway, moet kunnen toch? Lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 13

Rond 1 uur ben ik weer thuis en ga nog even langs mijn ouders pakketjes ophalen. Daarna ga ik meteen aan de slag voor mijn site, daar moet nog genoeg aan gebeuren.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 13

Mijn dagcrème is op dus ik kan weer een nieuwe kiezen om te gaan gebruiken. Mijn keuze viel op deze twee nieuwe producten van Lancaster, ze zouden goed moeten helpen voor een huid met veel mee-eters, laat mij dat nou net helpen. De producten vallen tot nu toe goed in de smaak!

Lief dagboek en lezeressen week 13

Van mijn zusje leen ik de Jawbone Up! Ze heeft hem zelf een keertje gekocht maar na een paar weken vond ze het vrij weinig meer aan. Ik wilde hem wel graag testen en was wel benieuwd wat er bij mij uit kwam. Maar ik snap haar wel, na 2 weken vind ik er denk ik zelf ook niet zoveel meer aan, dan weet je het wel. En je telefoon gaat er echt enorm snel van leeg, minpuntje!

Lief dagboek en lezeressen week 13

’s Ochtends doe ik nog even snel boodschappen en duik de Kruidvat in voor de nieuwe collecties, alleen daar spot ik dit, huh?

Lief dagboek en lezeressen week 13

Lief dagboek en lezeressen week 13

Rond een uurtje of 1 ga ik richting Amsterdam voor een event. Een vriendinnetje vroeg wat mee te nemen uit Amsterdam bij de MAC store maar dat was helaas al uitverkocht. Ik dook nog even de & Other Stories binnen omdat iedereen het daarover had. Leuke winkel met veel mooie make-upjes! Alleen ik vond het nog best wel prijzig.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Ik wilde ook nog even naar de Bijenkorf kijken naar een nieuw telefoon hoesje. Ik kon nog nergens leuke voor iPhone 6 vinden en hoopte stiekem dat Marc Jacobs nieuwe had voor de iPhone en ja hoor dat hadden ze! Ik kocht een telefoonhoesje in deze stijl en ben ook helemaal verliefd op de tassen. Alleen die heb ik maar laten staan. 200 euro voor een heuptasje is van de gekken (alhoewel ik het wel serieus overwoog). Gelukkig heb ik vrienden die me dan weer even met beide benen op de grond zetten.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Helaas was het niet echt mooi weer deze dag dus kwam kletsnat aan op het event, heerlijk. Ik ben hier ter ere van de nieuwe krultang van Remington.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Lief dagboek en lezeressen week 13

Lief dagboek en lezeressen week 13

De aankleding van het event zag er echt fantastisch uit, kunnen ze ook even naar mijn huis komen?

Lief dagboek en lezeressen week 13

Terug naar huis, ik spot te Primark daar moet ik snel heen! Gelukkig heb ik met een vriendin afgesproken vrijdag in Arnhem te shoppen dus dat komt goed.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Ik heb dat heel vaak, als het druk is in de trein dat ik ontzettend veel hoofdpijn krijg. Ik besluit even wat te drinken maar het helpt niet echt.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Eenmaal thuis is de hoofdpijn nog niet weg. Ik heb het wel vaker en het enige wat dan werkt is slapen, dus ik duik maar mijn bed in.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 13

Primark! Samen met een vriendin shop ik de hele dag in Arnhem. Alleen altijd als je afspreekt te gaan shoppen koop je niets (nouja bijna niets).

Lief dagboek en lezeressen week 13

Helaas moeten we wel op tijd terug naar huis want ik moet gewoon werken. Alleen mijn voeten na een hele dag werken doen wel pijn!

Lief dagboek en lezeressen week 13

En als dat nog niet genoeg is hebben we daarna ook een piratenfeestje, maar dat is wel gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 13

Heb ik weer, laat ik mijn muntjes in de wc vallen, duur feestje zo, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 13

Wow! Als je trouwens aan je stappen wil komen moet je echt een avondje gaan stappen! Zonder drankjes dan, want die zijn natuurlijk weer niet goed voor je.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 13

Ik haal in de ochtend nog wat boodschapjes voor de rest van het weekend en voor de rest doe ik dingen in het huishouden. Voor de rest is het een rustige dag want ik moet ’s middags gewoon weer werken tot sluit.

Lief dagboek en lezeressen week 13

Na het werken ben ik zo moe dat ik meteen het bed in duik, welterusten!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 13

Rond 9 uur ben ik wakker en ga het bed uit. Danny slaapt lekker verder dus ik vind het een ideaal moment om aan mijn site te werken, daar ben ik dan ook de hele dag mee bezig.

Lief dagboek en lezeressen week 13

’s Middags kijken we de hele middag Dexter in onze chill pakken en bestellen Kip2Day. Eigenlijk wilden we snert eten maar toen we die opgewarmd hadden stonk die enorm en smaakte heel zuur, die gooien we dus maar weg, balen.

Lief dagboek en lezeressen week 13

 

In de avond gingen we nog langs Danny’s ouders voor een potje kaarten die we beide keren wonnen, yes!

Deze week is een wat ‘rustigere’ week. Ik ga zometeen naar het werk en werk tot sluit. Dinsdag ben ik lekker vrij en ga knallen voor de site en langs mijn oma als alles mee zit. Woensdag werk ik weer gewoon en donderdag ben ik vrij. Vrijdag en zaterdag werk ik ook de hele dag en zondag lekker Pasen vieren bij mijn schoonouders! Dat is deze week de planning in ieder geval! Tot volgende week.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Anneloes
  30 maart 2015 at 15:11

  Wat een heerlijke diary weer! Ik zou willen dat ik ook zoveel leuke dingen kon doen in een week :)

 • Reply
  Manon
  30 maart 2015 at 15:12

  Leuke diary!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  30 maart 2015 at 15:12

  Leuke week, ik vin d het altijd leuk om foto’s van events te zien!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Danielle
  30 maart 2015 at 15:12

  Ik vind je foto’s leuk om weer te zien. Ik wil ook hoognodig weer eens shoppen bij de Primark. Ik heb ook altijd als ik iets zoek qua kleding, kan ik het nooit vinden!

 • Reply
  brightmorningdew
  30 maart 2015 at 15:13

  Altijd balen als je iets wil eten en dat het na het opwarmen niet meer lekker blijkt te zijn… Lekker druk weekje heb je wel gehad! :)

 • Reply
  Kirsten
  30 maart 2015 at 15:14

  Erg leuk om deze diary weer te zien!

 • Reply
  Eline
  30 maart 2015 at 15:22

  Wat een leuke diary! Ik ben toch wel benieuwd naar de nieuwe collectie van de primark en wat grappig dat jullie alcohol controles moeten doen, maar wel goed!

 • Reply
  Denise
  30 maart 2015 at 15:34

  Ah super leuke diary! Ongelofelijk hoe mooi ze het event hadden aangekleed he!

 • Reply
  Lotte
  30 maart 2015 at 15:35

  IK HOOP ZO DAT JE EEN IPHONE 6 REVIEW GAAT/WIL DOEN!! :D

 • Reply
  Margot
  30 maart 2015 at 15:51

  Wat ziet de aankleding van dat event er mooi uit inderdaad! Leuk om te zien!

 • Reply
  PatriciaKleijn
  30 maart 2015 at 16:02

  leuk weekje hoor, ik wil heel graag de jawbone up ook een keer halen, heb nu de budget variant van action maar is niet echt nauwkeurig vind ik

 • Reply
  Lisa
  30 maart 2015 at 16:14

  Oeeh, heel gaaf allemaal!

 • Reply
  Mira
  30 maart 2015 at 16:20

  Leuke diary weer, ik lees ze altijd met veel plezier! Heb je voor je hoofdpijn al eens dat potje van Anatomicals geprobeerd? Ik hoor van veel mensen dat die redelijk goed werkt en ideaal als je liever geen pilletjes neemt:)

 • Reply
  Maaike
  30 maart 2015 at 16:23

  Dat event van Remington ziet er zo leuk uit hè! <3

 • Reply
  femketje
  30 maart 2015 at 16:34

  gorgeous trind lakjes :D

 • Reply
  Marieke
  30 maart 2015 at 17:09

  De suikerbrood broodpudding was uiteindelijk nog gelukt en echt heel erg lekker! Is eens een keer iets anders dan een saaie taart uit de supermarkt :)

 • Reply
  Tedje
  30 maart 2015 at 17:23

  Was leuk om je weer te zien!

 • Reply
  Chayenne
  30 maart 2015 at 17:28

  Leuk artikel! Ben erg benieuwd naar die Lancaster producten xx

 • Reply
  Bloggloss
  30 maart 2015 at 18:18

  De Jawbone heb ik nu ruim 2 maanden maar is mij nog steeds niet gaan vervelen! Wie weet wordt je ook wel helemaal gek van dat ding :)
  Grappig dat slapen soms het enige is dat helpt voor je, vrij herkenbaar want voor mij werkt dat ook vaak het beste.

 • Reply
  Natasha
  30 maart 2015 at 18:32

  Leuk artikel! Drukke week had je! Toen ik nog bij de Albert Heijn werkte, deed ik ook een keer mee aan zo’n alcoholcontrole. Bijna niemand vroeg mijn legitimatie toen. Ook heel herkenbaar: afspreken om te shoppen en dan niets kopen/vinden.

 • Reply
  Lydia
  30 maart 2015 at 18:54

  Oe leuk! Mijn vriend en ik keken ook altijd Dexter, maar we hadden echt een half jaar niets meer gekeken. Afgelopen vrijdag zijn we weer begonnen! Seizoen 4 hebben we nu afgekeken. Mijn vriend heeft al van meerdere mensen gehoord dat het vanaf seizoen 4 minder word, maar dat zullen we vanzelf zien. Jij hebt in ieder geval het spannendste seizoen nog voor je ! Leuk

 • Reply
  Roos
  30 maart 2015 at 19:03

  Ik draag de jawbone sinds januari en hij heeft me echt al onwijs geholpen, voornamelijk omdat het meer een leefstijl coach is dan alleen maar een stappenteller. Ik ben dan ook al bijna 10kg kwijt! 10.000 stappen is mijn minimale doel – en natuurlijk heb ik wel eens een off day. Maar het maakt ook zoveel bewuster wanneer je je eten invoert: kcal inname vs kcal verbranding. Wat dit laatste betreft weet ik het ondertussen ook wel, maar het is wel heel prettig om gemotiveerd te blijven.
  Als mijn jawbone om wat voor reden dan ook stuk zou gaan, zou ik meteen een nieuwe willen!

 • Reply
  ltbm
  30 maart 2015 at 19:25

  O ik vind dat je nog best wel wat gedaan hebt! Erg leuk weer om te zien.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  30 maart 2015 at 19:33

  Leuke week met, naast gewoon werken, ook hele leuke dingen!

 • Reply
  Bertine
  30 maart 2015 at 19:46

  leuke week! die trind nagellakjes zijn echt mooi! en wat balen van die muntjes in de wc zeg!

 • Reply
  chucky1012
  30 maart 2015 at 19:54

  Leuke en fijne week had je!
  Minder fijn was alleen de hoofdpijn.
  Ben zo benieuwd naar de nieuwe make-up collectie’s.
  Pffff die accesoires van MJ zijn wel erg duur.
  Ik hoop dat de wrat ook bijna verdwenen is.
  Goed dat je het sporten weer hebt opgepakt.
  Hahahahaha leuk geschreven.
  Inderdaad is dansen goed als je kilo’s kwijt wilt ;-)

 • Reply
  Joika
  30 maart 2015 at 20:15

  Wat een leuke foto’s!! Mooi gedaan meid! x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 maart 2015 at 23:27

  Wat heb je een leuke week gehad

 • Reply
  Dana
  30 maart 2015 at 23:30

  heerlijke diary! Ik moet ook weer eens een bezoekje brengen aan de primark joh :)

 • Reply
  Kelly
  31 maart 2015 at 06:32

  Wat een leuke diary! Ik vond het leuk om je even gezien te hebben en met je te hebben gekletst op het Remington event!

 • Reply
  Inge
  31 maart 2015 at 17:42

  Leuke diary, altijd 1 van mijn favoriete artikelen!
  Trouwens, een tipje wat betreft de snert: erwtensoep bederft heel snel. Na het koken een paar uur in de pan laten zitten is genoeg, zeker als het een grote hoeveelheid is (die je bijvoorbeeld later in bakjes wilt doen en in wilt vriezen). Daarom is het heel belangrijk om de soep zodra hij klaar is meteen te verdelen over kleinere bakjes en de soep in die bakjes af te laten koelen. Anders krijg je warmteverschillen in de pan, oftewel een bacteriënbroedplaats en het gevolg is je bekend. :) En ja, ik spreek ook uit ervaring. ;)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  31 maart 2015 at 18:42

  Dat event ziet er inderdaad er gleuk (en mooi) uit!

 • Laat een reactie achter