Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Hier op de blog was het wat stiller, maar ik heb absoluut niet stil gezeten. Sterker nog, ik ben eigenlijk elke dag super druk geweest. Ik neem je mee door mijn afgelopen week! Kijk je mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Maandag is het echt prachtig weer en in de pauze doe ik natuurlijk weer een rondje binnenstad. Ik loop samen met een collega en we besluiten spontaan een ijsje bij Salute te halen!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Dinsdagochtend ga ik vroeg met mijn moeder naar de Tuinland om even te neuzen. Ik heb een klimplant nodig, een nieuwe tuinslag en ik wil kijken naar een tuinset. Alleen tuinmeubelen hebben ze amper dus dat is een beetje jammer…

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

De buit! Niet heel bijzonder, maar ik had het toch nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Daarna ga ik met mijn moeder langs mijn oma om even een kopje thee te doen maar ook om boren op te halen waarmee we grote gaten in de vloer kunnen boren voor de nieuwe leidingen die naar de badkamer moeten.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Aangezien we alles lekker vroeg hebben gedaan ben ik op tijd weer thuis en kan ik nog lekker de was buiten ophangen. Ik vind dat zo lekker frisse was van buiten. Ondertussen maak ik mij klaar voor een gesprek via Teams. Handig dat tegenwoordig alles online gaat, je hoeft nergens meer heen.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Na mijn gesprek werk ik nog even in de tuin en zet mijn nieuwe Clematis in de grond. Hopelijk bedekt hij straks mooi de schutting.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Woensdag is ook echt een cadeautje qua weer. Ik haal lekker weer een ijsje mét discodip.

Automatische concepten

En ’s avonds gaan we barbecueën! Ik heb denk ik nog nooit eerder in maart al gebarbecued.

Donderdag

Automatische concepten

Donderdag krijg ik een super leuk pakketje met bonbons van mijn werk. Ze zijn zo lekker dat ze al bijna op zijn, oeps.

Automatische concepten

Elke avond zijn we wel aan het klussen. Meteen na het eten gaan we aan de slag tot laat. Danny en ik vullen nu de hele wand met glaswol.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Super leuk klusje wel!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

En om 10 uur zijn we eindelijk klaar! Ik spring meteen onder de douche (want dat spul jeukt) en ga daarna lekker naar bed.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Vrijdagochtend rij ik naar Apeldoorn om daar te werken maar jeetje wat is het koud! Verwarming op standje tropisch en stoel en stuurverwarming aan! Voor de rest doen we vrijdag niet heel veel spannende dingen. ’s Avonds zijn we weer op zolder bezig om gipsplaten te plaatsen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Zaterdagochtend hebben we een heel vol programma. Ik ga ’s ochtends al vroeg naar de Kwamtum om mijn bestelde producten op te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Daarna rijden Danny en ik naar Dronten waar we een afspraak hebben bij Tuinmeubelland. Een grote zaak met alleen maar tuinmeubelen. Ze hebben er super veel, maar net niet helemaal wat wij zoeken. Deze bovenstaande stoelen vonden we wel erg leuk met een andere kleur tafel. Maar we hebben uiteindelijk niets besteld dus kijken nog weer verder (mocht je tips hebben voor mooie zaken in de buurt van Zwolle (niet Kees Smit want daar gaan we al heen) hoor ik het graag).

Aangezien we toch in Dronten zijn gaan we nog even naar de opa en oma van Danny die een nieuw huisje hebben. Daar waren we nog niet geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Rond 5 uur zijn we weer thuis en komt ook weer onze Picnic bestelling. Ik vind het echt fijn, op je vrije dag scheelt het toch weer een uur een rekening houden met boodschappen doen. En aangezien we nu vrij druk zijn met alles voor de verbouwing van de badkamer is dat wel fijn.

Na het eten hangen we nog even het nieuwe keukenrek (hij is nu in de aanbieding) op wat ik bij de Kwantum had besteld. Nu moet ik nog even wat meer HKLiving servies bestellen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Zondag is het eerste Paasdag. We doen er niet echt iets aan maar ’s avonds eten we bij mijn ouders. Ik maak alvast boontjes met spek klaar.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

Mijn vader helpt zondag met klussen dus maak ik een lekkere lunch. Mijn moeder zit alleen thuis dus die vraag ik ook maar om te komen (handig als je een paar straten uit elkaar woont).

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2021

En verder zijn we de hele dag aan het klussen. Danny en mijn vader plaatsen nog een wand en gipsplaten. En ik lak deurtjes.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week heb ik een lekker lang weekend en werk dus woensdag, donderdag en vrijdag. In de avond zullen we wel druk bezig zijn met klussen en ik hoop toch dat snel alles vorm krijgt en af komt voordat de badkamer over 3 weken komt. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Daenelia
  6 april 2021 at 11:05

  Jeetje, wat is het toch fijn als je handig bent :)

 • Reply
  Esther
  6 april 2021 at 16:28

  Tuinmeubelshop in Nunspeet. Daar hebben wij maandag onze loungeset gekocht.

 • Reply
  chucky1012
  8 april 2021 at 10:20

  Goed geklusd.
  Jeetje wat vervelend dat er in dat ene tuincentrum geen tuinmeubelen waren…
  Hadden jullie al bij woonwinkels gekeken bij jysk gekeken en bij de kwantum en leen bakker dit omdat het qau prijzen nogal veel scheelt dan die van een tuincentrum…

  Veel succes met klussen en de zoektocht naar tuinmeubelen… Xoxo

 • Laat een reactie achter