Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

We zitten inmiddels alweer twee weken thuis en ik moet zeggen, de muren komen nog steeds niet op mij af. Het scheelt natuurlijk dat ik geen kinderen heb om voor te zorgen en nog twee dagen buiten de deur ben om te werken. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Ik begin de dag met een lekkere douche en kom daarna terug in de slaapkamer om mij aan te kleden en alles netjes te maken… Heeft de kat het dekbed alweer ingepikt.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Maandag begin ik de week rustig. Ik werk wat, bedenk wat te eten voor ’s avonds en kijk tussen de middag Temptation Island. De rest van de middag ben ik lekker aan het werk voor de blog.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Als avondeten maak ik gnocchi met kip pesto, super lekker! Het ziet er misschien niet heel erg lekker uit, maar dat is het wel. Daarna met wat mozzarella even in de oven en smullen maar!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Dinsdag ben ik aan het werk en tijdens de pauze haal ik buiten even een frisse neus en loop in een rondje langs de stadsgracht.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Woensdag zit ik weer thuis en ben ik de hele dag druk bezig op mijn kantoor. Ik probeer lekker vooruit te werken en dingen af te maken. Ik moet zeggen dat dat redelijk goed lukt! Ook probeer ik af en toe wat meer te plaatsen zodat er meer te lezen is in deze tijden van thuis zitten.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Donderdag ben ik ook vrij en besluit ik koekjes te gaan bakken. Ik maak drie dubbele chocolade koekjes helemaal zelf zonder een pakje. Je kunt het al zien, mijn keuken is daardoor echt een slagveld geworden.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Het deeg even laten koelen en daarna kunnen ze de oven in! Oh en jongens, de koekjes waren echt heerlijk. Zal binnenkort het recept delen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Vrijdag moet ik weer werken en ik test nu een nieuwe route uit naar het werk. Ik had al een nieuwe tussendoor route die mij 2 minuten fietsen bespaarde, maar volgens mijn ouders was er nog een snellere manier. En inderdaad, ik was binnen 10 minuten fietsen op mijn werk.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

De buurtpoes zit weer in onze tuin en Mila slaat meteen alarm, ze snapt er helemaal niets van!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Het is heerlijk weer buiten dus Danny en ik doen klusjes buiten. Ik lap alle ramen en maak de voortuin onkruidvrij. Merk ook meteen dat ik een stijve plank ben, want heb nu overal spierpijn.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Zaterdagavond begin ik met mijn ‘schilderen op nummer’ schilderij. Die bestelde ik vorig jaar een keer voor de grap op AliExpress voor een paar euro. Prima tijd om dit te gaan doen dacht ik zo. Omdat jullie massaal op mijn Instagram vroegen waar ik hem had gekocht, dit is het linkje.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

We gaan lekker verder op zondag! Wel een beetje jammer dat de verf niet helemaal goed dekt… Maar wat wil je voor een paar euro.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Lunch! Overgebleven soep en afbakbolletjes!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

Aangezien ik een stijve nek heb gekregen van al dat schilderen ga ik maar even op zolder aan het werk. Onder het genot van een kop thee, dat dan weer wel. Deze Fuck Corona mok is trouwens bij Ditverzinjeniet.nl te koop en de volledige opbrengst gaat naar het Rode Kruis! #nospon #leukgoeddoel

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2020

En ’s avonds maak ik mijn schilderij af. Ik schrik als het inmiddels al half 1 is, maar hij is af. Ik vind hem best mooi geworden van een afstandje, alleen van dichtbij zie je heel goed dat de verf niet dekkend is en zie je de nummers er nog doorheen. Maar ach het was super leuk tijdsverdrijf en het was natuurlijk maar een paar euro.

Aankomende week heb ik geen plannen behalve natuurlijk lekker thuis blijven. Dinsdag en vrijdag ben ik aan het werk en voor de rest werk ik lekker thuis. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Hi Aranka, het doet gewoon pijn aan mijn ogen en daarom: het is “slagveld” (van slag, oorlog) en niet “slachtveld”! Groeten, Gerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *