Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Goedemorgen en leuk dat je weer kijkt naar mijn dagboek! Iets later omdat ik nog in diepe slaap was omdat het gisteren niet heel erg vroeg is geworden. Afgelopen week was een rustige week waarbij ik vooral veel werkte en eigenlijk niet heel erg veel bijzonders daarnaast deed. Benieuwd naar mijn afgelopen week (die iet wat saai was)? Kijk dan verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Maandagochtend ben ik aan het werk en doe ik dingen in het huishouden. Maar ik moet ook eventjes boodschappen doen want er is geen eten voor vanavond. In de winkel zie ik deze paaseitjes afgeprijsd en kan ze helaas niet laten liggen. Er moet een koekjesdeeg vulling in zitten, ik proefde het er niet aan af maar lekker waren ze wel.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Dinsdag beginnen we de ochtend met wasjes draaien. Zien jullie die sok op het aanrecht, die is naast de wasmachine gevallen en dat zie ik natuurlijk pas weer nadat ik hem al aan heb gedaan. Ik vind dat altijd zo vervelend, dan zwerft er een vieze sok in de wasmand en een schone sok ergens op een vensterbank tot de vieze wordt uitgewassen.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Aangezien ik toetjes was vergeten te kopen maandag moest ik weer terug naar de winkel. Ik zie allemaal lekkere dingen in het assortiment voor Pasen en besluit maar wat mee te nemen.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

En natuurlijk dan bolletjes om het vlees op te doen (en nog bananen) , jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Eenmaal thuis ga ik weer aan het werk en maak onder andere foto’s van deze prachtige parfum flesjes. En deze reviewen is geen straf want de meesten ruiken echt heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Rond een uurtje of half 2 neem ik pauze en kook twee eitjes en doe ik deze op een bolletje, ondertussen kijk ik ook married at first sight terug.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

’s Avonds spelen we nog met vriendinnetjes spelletjes waaronder Scotland Yard en Bears vs Babies.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Woensdag besluit ik heel spontaan samen met een vriendinnetje naar Roermond te gaan (alsof het naast de deur ligt) om te gaan shoppen! Het is helaas niet echt lekker weer en na een hele rit hebben we wel honger dus gaan eten bij de La Place. Vroeger kwam ik daar best wel vaak en nam altijd het broodje tonijn. Nu had ik hem al jaren niet meer gehad en wilde hem toch graag weer proeven en hij was nog steeds heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Na een aantal uur gewinkeld te hebben stappen we weer in de auto en rijden in 2 uur weer naar huis.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

’s Avonds kijk ik nog even op de bank een aflevering Married At First Sight terug, ik vind dit zo een leuk programma! Zitten er nog meer fans hier? Ik heb trouwens niet het idee dat dit huwelijk (van de foto) stand gaat houden.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Donderdagochtend moet ik toch even mijn nieuwe aankoop uitpakken, het is even een momentje hoor, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Ik maak even een selfie in de spiegel van mijn outfit. De laarsjes zijn van Manfield, broek H&M, shirt Zara, vest V&D en sjaal van de Zara. De items van de Zara had ik van de week gekocht dus die kun je nu nog kopen!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Daarna ga ik naar een vriendinnetje met andere vriendinnen om bij de baby te kijken (alweer). Ook nemen we als verrassing lekkere dingen voor de lunch mee!

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

En ’s avonds is het natuurlijk weer tijd voor de fitjump!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Vrijdag wilde ik de hele dag aan het werk gaan maar daar kwam in praktijk weinig van want ik voelde me echt niet fit. Ik ben super verkouden en deze dag verliep niet echt lekker… Zo zat ik er dus bij op de bank.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Ik dacht mijzelf nog te verwennen met een lekkere lunch, maar helaas proefde ik er helemaal niets van. De rest van de dag heb ik toch nog een beetje proberen te werken.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de stad voor de markt en even te neuzen in wat winkels. Daarna loop ik rondje rondom de plas hier om even een frisse neus te halen. Helaas slaat het weer een beetje om en is het niet meer zo lekker zonnig.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Eenmaal thuis komt met de post mijn nieuwe pastel markeerstiften binnen die ik op Bol.com bestelde. Zo kan ik lekker gaan markeren in mijn agenda, haha! De rest van de dag ben ik lekker in het huishouden bezig en probeer ik nog wat te werken.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Zaterdagavond is Danny bij de voetbal en ga ik met vriendinnen spelletjes spelen. We spelen Kolonisten van de Lage Landen en ik vind dit spel echt verrassend leuk! Het is een variant op Kolonisten van Catan alleen dan in Nederland en moet je op de steden ook jouw dorpjes bouwen en je kunt natuurlijk vissen!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Zondag is het Pasen dus dan gaan we de familie weer langs. We doen eerst rustig aan thuis en gaan rond een uur of drie naar mijn ouders en eten daar ook lekker mee.

Lief dagboek en lezeressen week 13 – 2018

Rond de koffie gaan we naar mijn schoonouders en spelen daar nog een spelletje kaart!

En dat was hem voor deze week. Ook deze week heeft weer een bijzondere wending genomen want het is een hele leuke week. Vandaag is het natuurlijk nog Pasen, morgen werk ik thuis, woensdag ga ik naar de kapper, donderdag ben ik de hele dag in Amsterdam en vrijdag werk ik thuis en pak ik de koffers in want zaterdag vliegen we namelijk naar Praag! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat een leuk weekje, al was het wel erg vervelend dat je ziek was. Ik kijk Married At First Sight ook, zo leuk om te zien.. Ik denk ook niet dat dat huwelijk stand gaat houden maar ben wel echt super benieuwd!

  2. fijne paasdagen nog voor zolang het duurt! ik heb dit keer echt amper chocolade of paaseitjes op :o maar nu ik die eitjes zo zie denk ik wel nommmmm :D

  3. Wat een leuke fles is de Dopper die je hebt. Heb je die gekregen of ergens gekocht? Leuke week heb je gehad. En wat een leuke serie is Married at first side. Veel plezier alvast in Praag, en geniet ervan.

  4. Jaa, hier nog een married at first sight fan. Leuk om te volgen. Ik denk ook niet dat dit huwelijk stand houdt, hoe lief hij ook doet, maar ja…dat accent he?? (zucht) Die 2 mannen blijven denk ik wel bij elkaar. De rest betwijfel ik..
    Leuk spel trouwens idd, kolonisten van de lage landen. En van die kleurtjes Stabilo word ik ook zo blij. Love pastel! Ik heb ze ook in het klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *