Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Niet een hele spannende week want ik vergat vooral veel foto’s te maken. Maar goed, er werd gewerkt, geklust, nagels gelakt en lekker gewandeld. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Maandag ben ik natuurlijk weer de hele dag aan het werk en ’s avonds probeer ik dit voetenmasker. Het is zo’n masker waarbij je voeten gaan vervellen. Aangezien het mooie weer eraan komt en ik best veel eelt heb leek het mij een goed moment om deze eens te gebruiken. Hij is trouwens van de DM in Duitsland, eerder gebruikte ik altijd de Action eeltsokken.

Wanneer ik dit typ (dinsdag) zijn mijn voeten bijna helemaal vervelt en heb ik een stuk minder eelt! Het dikke eelt rondom mijn hak gaat er niet helemaal mee weg maar het is wel een stuk minder geworden.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Dinsdag ben ik natuurlijk vrij en loop ik lekker een rondje in de wijk. Ik besluit spontaan bij mijn moeder langs te gaan en samen te lunchen. Handig als je zo dicht bij elkaar woont.

Woensdag

Automatische concepten

Woensdag kom ik na het werk thuis en zie ik dat Mila haar ene oogje dicht heeft, lijkt mij niet helemaal goed… Ik kijk het eventjes aan maar gelukkig is ’s avonds alles weer normaal. Misschien heeft ze er iets in gehad.

Donderdag

Automatische concepten

’s Avonds na het werk en het douchen heb ik nergens meer zin in, behalve een boek te lezen. Dus ik installeer mij lekker op de bank met een dekentje… Is mijn e-reader leeg… Helaas geen boek voor mij dus…

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Vrijdagochtend breng ik Mila meteen naar de Kattenkliniek in Zwolle omdat ze een gebitsreiniging krijgt. Ik krijg deze foto toegestuurd dat mevrouw boos is. Sorry, poes! Gelukkig gaat alles goed en heeft ze weer een brandschoon gebitje!

Automatische concepten

Ook krijg ik vrijdag mijn nieuwe Venalisa gellak binnen. Ik draag nu denk ik een half jaar gellak van Venalisa en lak mijn nagels altijd zelf. Ik koop het via AliExpress en ben echt enthousiast over de kwaliteit. De lakjes kosten ook maar € 2,00 dus voor het geld hoef je het niet te laten.

Zaterdag

Automatische concepten

Zaterdag hebben Danny en ik volgens mij een vrij rustige dag. Mijn schoonmoeder/boekhouder komt voor onze belastingaangifte en voor de rest doen we het huishouden. En tijdens het eten koken (nouja wachten op de oven) spelen we een spelletje Clever tot de 3e macht.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Ook moeten de nieuwe planten water krijgen. Ik kocht vorige week een Magnolia voor in de voortuin en verplaatste de Acer, dus die moeten wel goed water krijgen.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Op AliExpress bestelde ik ook een nagellak swatch ding en vond het wel eens tijd al mijn kleurtjes er op aan te brengen. Mooi overzichtje zo toch?

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Zondag staat weer in het teken van klussen, dus ik bak alvast vroeg een cake voor bij de koffie! Het is trouwens een kruidcake en hier vind je het recept.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Mila vind het allemaal wel best en ligt de hele dag te slapen.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Terwijl ik de oude vloer van zolder naar beneden zeul. Hier was ik al buiten adem en het was nog maar 1/3…

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

Ondertussen worden ook onze boodschappen bezorgd. Het is voor het eerst dat wij boodschappen online bestellen (via Picnic) en ik moet zeggen dat ik het best chill vind! Ik moet er nog wel even aan wennen, want ik ben in de tussentijd nog 3x naar de winkel geweest. Maar ik denk dat als je goed vooruit plant het heel handig is.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2021

We zijn druk op zolder bezig (dat wordt een luxe waskamer) om de voorbereidingen te treffen voor de nieuwe badkamer die eind april komt. We storten op zolder een nieuwe vloer (egaliseren) maar helaas stroomt het ook een verdieping lager. Ach, die badkamer was toch al spuuglelijk en wordt eindelijk vervangen.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week is het heerlijk weer en ben ik alle dagen aan het werk en dinsdag vrij. Voor het weekend staan er weer klussen op het programma want alle leidingen vanaf de CV moeten vervangen worden voor we aan de badkamer beginnen. Dus tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Zo leuk dat jullie een nieuwe badkamer hadden gekocht.
    Ben er zo benieuwd naar als het af is.
    Vervelend van de lekkage.
    Gossie vreemd dat Mila haar oogje ineens dicht zat.

    Succes met klussen Xoxo

  2. Oh man, verbouwen… ik wens jullie veel succes en dat alles maar van een leien dakje gaat. Bij ons gaat er altijd iets mis en dan ook echt goed mis, terwijl dat niet nodig lijkt. En dat trap op, trap af heb ik ook moeten doen de afgelopen weken. Veel afval bij onze verhuizing en ik moet zeggen … ik ben niet 1x buiten adem geweest. Wat ik raar vond (en fijn). Maar vooral raar, want vier jaar geleden had ik zeker na 5x de trap op en af gezegd: laat maar ik kan niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *