Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

We hebben een hele gekke week achter de rug. Een week waarin ik zoveel mogelijk binnen bleef, aan mijn nieuwe baan begon en heel veel spelletjes speelde. Mijn afgelopen week was niet heel spannend (werken en binnen zitten), maar toch heb ik een weekoverzicht!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Maandag is mijn eerste werkdag bij de KVK. Ik dacht eerst dat het niet door zou gaan met de nieuwe maatregelen van de overheid, maar toch wel omdat het in de vitale sector is. Ik maak kennis met de collega’s, het kantoor en de werkzaamheden. Aangezien we nog heerlijk eten van zondag over hadden aten we lekker boontjes met spek en beenham uit de oven.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Wat een luxe, met de fiets naar het werk. Om half 9 begin ik weer met een nieuwe werkdag.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Tijdens de pauze haal ik een frisse neus en loop het centrum in voor een blokje rond. De straten zijn hier echt uitgestorven, goed dat de meeste mensen binnen blijven wanneer dat kan.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

’s Avonds spelen Danny en ik onze verslaving weer, een potje Clever. Dit is echt een mega leuk dobbelspel voor 2 tot 4 personen en heel verslavend.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Woensdag ben ik tijdelijk vrij (mijn uren zijn helaas teruggeschroefd tot 16 uur in de week vanwege het corona virus). Ik doe dus boodschappen en ga even naar de Kruidvat om wattenschijfjes te halen. Ik zie ineens het Kruidvat meubel met eigen merk make-up staan. Mochten jullie een review willen zien laat dat dan weten en waarvan!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Ik maak voor mijzelf heerlijke broodjes carpaccio. Ik at dit laatst bij een vriendin en vond het echt heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Ook begin ik maar eens met opruimen, er staan overal nog wel dozen die opgeruimd moeten worden. Er komen wel super leuke nieuwe dingen aan!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Mila vind het ook wel leuk in haar doos!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Donderdag ben ik ook thuis en werk ik thuis aan mijn blog. Ik zoek Mila overal maar die lag ineens op een plek waar ze nooit ligt met een schutkleur.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Kijk nou wat een moppie! Ik zie wel weer dat het veel Mila foto’s zijn deze week.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Vrijdag ben ik weer aan het werk bij de Kamer van Koophandel.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

’s Avonds spreken we eens een keer niet af en blijven gewoon thuis. We kijken de toespraak van de koning en spelen spelletjes samen.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Zaterdag gaan we heel snel even naar de stad omdat we iets op moeten halen. Even snel naar één winkel en weer weg. We parkeren onze auto en de parkeergarage is gewoon leeg. Ik heb het idee dat de mensen in Zwolle wel zo veel mogelijk thuis en binnen blijven.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Danny en ik bestelden een aantal nieuwe spelletjes die voor twee personen leuk zijn. We bestelden een nieuw spelletje, Railroad Ink. Ik had er nog nooit van gehoord maar het is super leuk. Het is een dobbel spelletje waarbij je moet puzzelen om de weg zo goed mogelijk dicht te krijgen, super leuk.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

De laatste tijd zijn we echt radeloos wat betreft Mila. Ik heb het al vaker gedeeld dat ze een blaasprobleem heeft en af en toe naast de bak plast. Nu plast ze gewoon elke keer (3 keer per dag) voor de bak. Ik vind het echt enorm stinken, zonde van de vloer (want die is echt volgezogen met pies) en sneu voor die kat. Ze staat alweer op speciaal voer en pijnstilling, maar het wil nog niet echt werken…

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

Als lunch eten we hele simpele kaiserbroodjes gevuld met ham en kaas. Op mijn Instagram leg ik uit hoe ik dat maak.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2020

En dat was weer een dagje thuis. Ik blijf thuis zoveel het kan en zeg sociale activiteiten af. Snap ook echt niet dat nog zoveel mensen als kluitjes op elkaar naar buiten gaan of bij elkaar komen. Blijf gewoon binnen, neem geen risico. Al is het niet voor jezelf (ben zelf ook totaal niet bang het virus te krijgen) maar voor een ander die misschien niet geïnfecteerd wil worden of heel ziek kan worden.

Dat was hem weer voor deze week. Aankomende week ben ik dus vooral veel binnen en werk ik twee dagen op kantoor (voor hoe lang de overheidsinstanties open blijven). Niet heel spannend dus.

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  chucky1012
  23 maart 2020 at 09:43

  Arme Mila….
  Leuk dat ze weer op veel foto’s te zien is.
  Fijn dat jij een baan buitenshuis hebt 👌🏽
  Hoop dat jij het er naar je zin hebt.
  Het gerecht met de pommed ziet er heerlijk uit.
  Fijn dat jullie je goed vermaken door spellen te spelen voor 2 personen.

  Een fijne dag 🙋‍♀️

  • Reply
   Iris
   23 maart 2020 at 10:05

   Wij hebben een kat die de vloer/muur onder sproeide bij de voordeur toen we net in ons nieuwe huis woonden. Gelukkig is dit over gegaan sinds hij naar buiten is. Maar wat wij deden toen hij binnen leefde op de plekken waar hij sproeide: op de muren en vloer vuilniszakken plakken waardoor het niet in de vloer kon trekken, met daaroverheen oude theedoeken. De thee doeken waste we dan elke keer op een hoge temperatuur. Ik zag bij jouw foto een keuken papiertje liggen. Wellicht dat dit je kan helpen tegen een stinkende vloer. Succes ermee

 • Reply
  rachel
  23 maart 2020 at 10:04

  gelukkig zijn ze in zwolle dan wel verstandig!! binnen blijven dus . fijn dat je gewoon nog kan werken en hoop dat je het naar je zin hebt daarzo :D

 • Reply
  Marloes
  23 maart 2020 at 10:35

  Wat leuk je nieuwe baan bij de KvK. Wel balen van je uren nu maar niets aan te doen. Gelukkig dat ze binnenblijven, wij zitten in Brabant ook alweer 1,5 week binnen.

  • Reply
   Kimberley
   23 maart 2020 at 11:48

   Onze kat wil soms poepen naast de bak. Wij hebben daarom een stuk vloerzeil gekocht en deze onder de bak gelegd. Houd de houten vloer droog en is makkelijker schoon te maken.

   En gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 • Reply
  Gaby
  23 maart 2020 at 12:46

  Heb je soms een nieuwe kattenbak gekocht of andere kattenbakvulling dan normaal of ze is kieskeurig omdat er drol in ligt sterkte ze is zo mooi om te zien

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  23 maart 2020 at 17:07

  Broodje carpaccio, te lekker! En gefeliciteerd met je nieuwe baan, ik ben nog steeds aan het werk al voel ik mezelf nu wel soort verkouden worden. Ik krijg al last van mijn keel dus extra veel vitaminen innemen

 • Reply
  Mariska
  23 maart 2020 at 22:19

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan, hopelijk heb je het daar naar je zin :)

 • Reply
  Sharon
  23 maart 2020 at 22:35

  Wat fijn dat je toch voor nu een baan erbij hebt! Succes met Mila klinkt niet als een pretje. Misschien een leuk blog idee: foto’s van de binnengekomen perspakketjes? Zodat we een beetje op de hoogte zijn van nieuwe producten.

 • Reply
  Dwbby
  24 maart 2020 at 21:06

  Wij hebben railroad ook pas gekocht maar kwamen er nog niet helemaal uit, wellicht leuk voor n review?

 • Reply
  Annet
  28 maart 2020 at 08:00

  Bij ons bleek de kattenbak gewoon te klein te zijn waardoor de kat steeds ervoor plaste. Misschien grotere bak proberen? Wij hebben ook er een matje voorliggen.

 • Reply
  Johanna
  28 maart 2020 at 10:59

  Ik wil je een tip geven mbt het voor de bak plassen. Onze oude kat plast ook weleens voor of naast de bak. Bij bol.com kun je puppy training pads kopen. Ik leg die half onder de kattenbak, er zit een plastic laagje op dan loopt de urine in ieder geval niet op je vloer.

 • Laat een reactie achter