Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Leuk dat je weer met mij mee wilt kijken naar mijn afgelopen week. Ik had weer een drukke week die totaal anders verliep dan gepland. Het begon al met groot heugelijk nieuws op maandag en ik sloot de week onverwachts af in Londen. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan snel verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Maandag begin ik vroeg in het ziekenhuis – niet voor mijzelf – vrienden van ons verwachten hun eerste kindje en wellicht is de bevalling begonnen uit het niets. Ze hadden nog niemand voor de honden dus ik fiets even naar het ziekenhuis om de sleutel op te halen en de hondjes uit te laten tot wanneer dat nodig mocht zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Eenmaal thuis begin ik aan het huishouden en begin aan deze enorme stapel was in de badkamer, wat een bende, haha! Ik moest zo om deze setting lachen want Mila past er perfect bij met haar grijze kleur.

Even later krijg ik een appje dat de baby er al is na een hele snelle bevalling! En aangezien het de eerste baby in onze vriendengroep is moet dat gevierd worden, ik begin meteen met dingen regelen… Aangezien ik nu toch de sleutel van het huis heb, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

We trommelen wat vrienden op en gaan naar de Sligro om ballonnen te halen en zien ook nog groot verpakkingen beschuiten en muisjes staan, die kunnen ook nog wel mee!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

En dan begint het feest, een ballonnenboog maken, wat een werk is dat zeg! Ik denk dat we er wel drie uur mee bezig zijn geweest. Later komen ook nog andere vrienden helpen, eten we een patatje en haal ik nog een geboortebord op met de naam van het kindje.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

De overgebleven ballonnen doen we voor de grap in de auto, haha! We vonden ergens een reservesleutel en vonden het wel een grappig idee. Rond 9 uur zijn we eindelijk klaar en gaan we weer naar huis toe.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Omdat het kindje verzuipt in de kleertjes die ze heeft gaan Vera en ik nog even naar de Prenatal om kleertjes in maat 44 te kopen. Deze shirtjes en rompertjes vonden we echt super schattig! Aangezien het niet voor ons was sturen we overal een foto van door of ze het leuk vinden, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna moet ik door naar de huisarts voor een gekke plek op mijn vinger wat maar niet over gaat. Het blijkt eczeem te zijn en krijg er een zalfje voor, handig! Gelukkig is het nu zo goed als weg. Ik heb mijn hele leven al last van eczeem, maar nog nooit op mijn handen gehad dus ik linkte het niet aan eczeem. De rest van de dag ben ik aan het werk voor mijn site, dat moet ook gebeuren en maandag had ik er door alle ontwikkelingen ook niets aan gedaan.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Op baby visite! Ze is zó schattig en zó klein! Ik vind het nu wel een gek idee (maar héél erg leuk) dat er een baby in onze hechte vriendengroep is.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Woensdag ben ik weer de hele dag aan het werk op kantoor en maak ik foto’s voor Moederdag!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Op de terugweg rijd ik toevallig langs de IKEA en ik had nog inpakpapier nodig en wist dat ze hier hele leuke patroontjes hadden dus wip hier even snel naar binnen!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

’s Avonds na het eten is het natuurlijk tijd om te stemmen! Helaas heeft in Zwolle weer een partij gewonnen waar ik het in sommige opzichten totaal niet mee eens ben… maar het is niet anders. Ik hoop niet dat Zwolle voor altijd een dorp blijft.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Ik zie het voorbij komen op Facebook, de nieuwe aflevering van Temptation Island, snel kijken dus! Het verdriet van Deborah gaat echt door merg en been zeg, sneu!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Ik had een flesje verse sinaasappelsap in de koelkast liggen (ja, liggen, dom) en die was helaas gaan lekken en de hele koelkast, vloer en kasten (de randen) zaten er onder, wat een drama om dat schoon te krijgen zeg… En natuurlijk plakt het ook als een gek.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Ik kreeg een super leuk perspakketje met kussenslopen van van Morgen, het was een te leuk pakketje om niet op de foto te zetten dus deelde het op Instagram!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

’s Avonds is het weer tijd voor een lesje Fitjump! Ik merk dat het de ene keer beter gaat dan de andere keer. Ik heb nogal last van mijn evenwicht (altijd al gehad) en vind het soms heel lastig om in balans te blijven, deze keer ging het weer niet helemaal lekker. Maar trampoline springen is wel een goede oefening voor mijn balans.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Vrijdagochtend werk ik de hele ochtend en maak ik de dingen die moeten af. Daarna ga ik nog even met een vriendinnetje naar de stad om de laatste dingen voor Londen te kopen. We zagen op social deal een leuke actie staan voor een busreis naar Londen. We besloten gek te doen en gewoon te boeken voor twee dagen later. Maar op social deal kochten we ook een bon voor yoghurt en salade bij Lots & More in Zwolle, dit was zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna bleef ik nog even thee drinken en knuffelde ik met Pelle en Scar!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Aangezien we optijd weg moesten en ik niet meer samen met Danny at haalde ik ’s middags ook nog een salade bij Lots & More, deze was zó lekker! Daarna stap ik op de fiets met een volle rugzak en gaan we richting Utrecht met de trein voor de opstapplaats van de bus.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna rijden we na wat stops door naar Calais om daar de veerboot naar Dover te pakken.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

En om 7 uur ’s ochtends staan we in hartje Londen wat op dat moment nog helemaal uitgestorven is. Alles is nog dicht en we hebben ontzettende honger. We vinden ergens een Pret A Manger dat open is en besluiten hier maar te ontbijten. Leuk zaakje, maar niet echt heel erg bijzonder om heen te gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna lopen we naar de metro en kopen een Oystercard en gaan de hele stad door naar wat we willen zien! Het is even puzzelen hoe de metro werkt, maar dat gaat al snel goed en duidelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Eerste stop, de Tower Bridge! Wat een enorm ding is dat zeg!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna Westminster! Het is een behoorlijke teleurstelling dat de Big Ben in de stijgers staat, helaas! We lopen wel even rond en genieten van de andere mooie gebouwen en het uitzicht over de Theems. We lopen vervolgens door naar Buckingham Palace voor wisseling van de wacht, gaat die ook niet door vandaag! We hebben wel pech zeg!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna besluiten we naar Harrods te gaan, dat schijnt toch wel heel bijzonder te zijn. Maar jeetje wat is dit een mooie én grote winkel zeg! Helaas is mijn budget niet echt toereikend voor deze winkel maar tof is het wel om lekker te snuffelen.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Piccadilly Circus! Ik kom er nu ook achter dat het geen Piccallily is, haha!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Na 25.000 stappen te hebben gezet zijn we behoorlijk moe en willen we lekker zitten. We strijken neer bij Chiquito, een heerlijk restaurant met lekkere cocktails en super goed eten! Zeker een aanrader om heen te gaan!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Daarna lopen we helemaal gesloopt naar de bus en om 7 uur vertrekken we weer richting de haven en Nederland. Het was echt een super leuke dag en we hebben echt genoten!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Na heel wat gepuzzel in de bus hoe we nou het beste terug kunnen komen we er achter dat we heel vroeg in Nederland aankomen en er eigenlijk nog geen OV rijdt. In Utrecht worden we bij het Transferium afgezet en daar komt de eerste bus/tram pas om 8 uur en daar zouden we dus bijna een uur op moeten wachten. Het beste is dus voor ons om in Den Haag bij centraal uit te stappen en hier even te wachten op de trein die rechtstreeks naar Zwolle gaat. Om half 7 staan we op Den Haag centraal en om 7 uur vertrekt onze trein naar Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

Stiekem waren we wel blij dat de tijd vooruit is gegaan want anders stonden we nog een uur langer te koekeloeren op het station. Dan is het wellicht handiger om met eigen vervoer te gaan, want je bent echt kapot en wilt alleen maar naar huis, bed en slapen. Gelukkig staat de trein er al en kunnen we warm binnen zitten wachten.

Om 9 uur ben ik weer thuis, ik ga even naar de wc en stap meteen mijn bed in, ik kan niet meer. Vervolgens ben ik in een diepe slaap en word pas weer om 4 uur wakker, oeps!

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

De rest van de dag ziet er zo uit, ik lig op de bank en kijk tv en dommel af en toe nog weer weg.

Lief dagboek en lezeressen week 12 – 2018

’s Avonds vul ik Mila haar bakjes en maak even een foto ter herinnering dat ik weer nieuw voer voor haar moet bestellen bij de dierenarts. Dus dat ga ik zo meteen maar doen.

En dat was hem weer voor deze week. Het is een hele andere week geworden dan dat ik had verwacht, maar wel een hele leuke en bijzondere week. Deze week heb ik niet zo een boeiende week, ik ben aan het werk, moet dingen voor campagnes doen en ben een dag in Amsterdam te vinden. Gewoon weer druk met werken dus! Tot volgende week.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Rachel
  26 maart 2018 at 10:21

  wat een leuke week heb je gehad meis en gefeliciteerd met de baby!! en zo gaaf London!! wat ik je al zei ik ga in juli met mijn dochter heen en weer maar dan vliegend ben zo benieuwd :D

 • Reply
  Kimberly
  26 maart 2018 at 10:54

  Hey, wat een leuke Diary! Ik zie dat je naar Chiquita bent geweest, ik was degene die je dat had aangeraden op je Instagram foto! Ben je daarom ook geweest? :D Of was het toeval haha. Leuk om te zien iig!

  • Reply
   Aranka
   26 maart 2018 at 11:01

   Ik denk dat het toeval was, haha! Maar dan hebben we er goed aan gedaan om hier dus heen te gaan als jij het ook aanraadde!

 • Reply
  femketje
  26 maart 2018 at 11:26

  aah jakkes, ik heb dat ook wel eens gehad met een lekkend pak in de koelkast! inderdaad ellende om goed schoon te krijgen :o

 • Reply
  chucky1012
  26 maart 2018 at 15:42

  Leuk zo een spontane actie om naar Londen geweest te zijn ;-)

 • Reply
  sneeuwkipje / Jessica
  26 maart 2018 at 18:54

  Wat leuk zeg om zo een dag in London te zijn. Lijkt me onwijs tof om te doen. Mag ik vragen waar je dit leuke reisje hebt gevonden?
  Was het verder ook goed geregeld met hoe laat je weer bij de bus moest zijn etc.?

 • Reply
  Marjoleine
  26 maart 2018 at 19:04

  Wat leuk dat je onverwachts naar Londen bent gegaan! Lijkt me super tof maar wel heeeel vermoeiend.

  • Reply
   Aranka
   26 maart 2018 at 20:37

   Dat was het ook! Heb daarna de hele dag geslapen, haha! Maar voor dat geld was het zeker de moeite waard!

 • Reply
  aboutsbstyle
  26 maart 2018 at 20:36

  Wat een leuke week he je gehad zeg, gefeliciteerd met de baby. En wat heerlijk in Londen. Wel jammer dat het niet helemaal via dr planning liep. Liefs soraya

 • Reply
  Britt
  27 maart 2018 at 17:49

  Ik weet nog zo goed toen ik een paar maanden geleden in London was, hoe verbaasd en verwonderd ik over Harrods was, inderdaad een gigantische én dure winkel, maar wel leuk om gewoon rond te kijken!

 • Laat een reactie achter