Lief dagboek en lezeressen week 11

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij mee willen kijken naar mijn afgelopen week! Het was deze week wat rustiger op mijn blog omdat ik een weekje had waarin ik zin had heel sociaal en gezellig bezig te zijn en niet zo veel aan werk wilde denken. Ik heb echt een heerlijke en bijzondere week gehad met alleen maar leuke dingen gedaan. Ook was het een vrij spannende week want Danny en ik zijn in de echt met elkaar verbonden en ik ging ontelbaar vaak uiteten. Kijken jullie mee?

Maandag

Maandag was de dag van het geregistreerd partnerschap. We wilden er eerst niets mee doen omdat we het eigenlijk alleen zakelijk zagen omdat dan gewoon alles goed geregeld is, ook met het huis in het achterhoofd. Maar omdat je ongeveer een jaar op de gratis ceremonie moest wachten besloten we er maar voor te betalen in de vorm van een kleine ceremonie. Als je dan toch een zaal hebt nodig je ook wat meer mensen uit (ouders, broers en zussen) en trek je wat leuks aan. Ik twijfelde over dit jurkje.

Eigenlijk deden we niet al te veel die dag, Danny ging zelfs gewoon werken. Ik was thuis lekker aan het rommelen en rond drie uur gingen we richting de stad. De ceremonie duurde – ik overdrijf niet – 5 minuten (zo wilden wij het ook) en toen was het allemaal al geregeld.


Omdat we het toch een beetje wilde vieren gingen we met de ouders, broers, zussen en aanhang lekker koffie drinken en uit eten!

Dinsdag

Goedemorgen, ik werk dinsdagochtend even flink door en spreek daarna af met een vriendinnetje om lekker te gaan wandelen. Mijn zusje is ook vrij en loopt ook gezellig mee.

Tijd voor boodschappen! De rest van de dag ben ik thuis eigenlijk bezig met het huishouden en mijn site.

‘s Avonds is ons eerste meiden spelletjesavondje. We hebben afgesproken om op dinsdag een spelletjes avond te houden met alleen maar meiden. We beginnen goed met Carcassone en Koehandel!

Rond 11 uur ben ik weer thuis en is het tijd om te slapen, Mila doet alvast mee!

Woensdag

Woensdag ga ik voor het eerst in mijn leven naar Amersfoort. Een vriendin stelde voor om hier heen te gaan om te shoppen. Amersfoort is echt een super toffe en leuke stad om te winkelen (veel leuker dan Zwolle).

Maar eerst even lunch! Dit was echt het lekkerste broodje droge ham met mozzarella ooit!

We liepen het hele centrum door en ik kocht een aantal leuke dingen die ik in een shoplog liet zien. Mocht ik weer wat nodig hebben dan ga ik zeker een keer naar Amersfoort toe!

Toen we terug naar Zwolle reden hoorde we gelukkig op tijd op de radio dat er een mega file van 1,5 uur was naar Zwolle toe. We besloten dus maar de toeristische route door het bos te nemen. Eenmaal in Zwolle weer op de snelweg te zitten stond de andere kant op ook enorme file, blij dat wij die gemist hadden.

Even stemmen natuurlijk!


‘s Avonds ging ik lekker uit eten met collega’s omdat een andere collega ons heeft verlaten. We aten bij Humprey’s en ik heb eindelijk zo een chocolade lava cake gehad die ik al zo lang eens een keer wilde proeven, zeker een aanrader!

Donderdag

Hoe vinden jullie mijn nieuwe HEMA outfit? Ben super blij met het vest en het shirtje!

Ik ga ‘s middags naar het event van Pandora in Amsterdam. Het is in het Hotel Droog wat een prachtige locatie is!

Alle nieuwe sieraden van de nieuwe collectie kregen we te zien, ik ben meteen verliefd geworden op een paar items!

Het event was ook prachtig aangekleed!

Deze twee ringen vind ik echt prachtig. Ik draag al jaar en dag mijn Pandora aanschuifringen maar ik vind deze combinatie ook wel erg mooi!

Daarna heb ik twee uur vrije tijd tussen twee events in zitten. Ik besluit lekker te gaan shoppen, of in ieder geval neuzen bij de Bijenkorf en in de Kalverstraat.

Van Pandora kreeg ik trouwens een super leuke goodiebag met hele leuke oorbellen. Super tof!

Ik mag als pers bij de opening van de LUSH Flagship store zijn aan de Kalverstraat, wat een mooie winkel is dat geworden zeg!

Rond 8 uur ga ik weer richting het station anders ben ik heel erg laat thuis. Ik heb gelukkig nog even tijd voordat mijn trein komt dus ik eet wat bij de Julia’s.

Vrijdag

Vrijdag kom ik niet echt in de werkmodus. Ik lig veelte lang in bed en kijk de laatste aflevering van Suits… Hopelijk komt er snel weer een nieuw seizoen.

Daarna maak ik mij klaar om te werken en doe mijn nieuwe oorbellen van Pandora in die ik echt super mooi vind!

Neem nog even een chaotische shoplog op met Mila die het elke keer komt verstoren en daarna is het tijd om te gaan werken bij de Albert Heijn.


Ik ben om 6 uur weer vrij en neem even een makkelijke maaltijd mee om thuis op te eten. Danny had al op het werk gegeten namelijk. Ondertussen kijk ik Finding Dory want zag in een mail dat ze die op Netflix hadden gezet, super leuke film!

Zaterdag

Ik woon letterlijk op 5 minuten loopafstand van mijn werk maar het regende en waaide keihard. Ik had dus niet zoveel zin om lopend of met de fiets te gaan. Ik ging dat kippenstukje dus maar droog met de auto, erg hè?

Ik moest voor opening alle tijdschriften tellen, dus dat deed ik lekker in mijn chillpak. Ik begon om iets voor 7 en was om half 8 alweer klaar, tijd om mijn bed weer in te duiken.

Maar eigenlijk had ik daar geen tijd voor want om 9 uur hadden we afgesproken met vrienden om naar de opblazing van de IJsselcentrale te gaan kijken. Als je in Zwolle woont was dat vroeger het beeld van thuiskomen. Helaas gaan ze het gebouw slopen en vandaag werden de pijpen opgeblazen. Was wel bijzonder dat een keer te zien.

We moesten nog even kattengrind halen dus onze reis ging verder naar de Tuinland. Uiteindelijk konden we de broodjes niet weerstaan. Het broodje pikante kip bij de Tuinland is echt té lekker!

En deze chocolademousse met spekkoek trouwens ook!

Boodschappen voor het weekend doen, lekker #healthy.

Ik was nog wat vergeten te kopen dus ging nog even naar het winkelcentrum hier en wipte toevallig ook de Zeeman binnen. Daar kocht ik deze twee super leuke shirtjes voor maar 6 euro!

‘s Avonds had ik afgesproken met een vriendin en nam een andere vriendin mee om gezellig spelletjes te spelen. Het werd Ticket To Ride, een spelletje wat ik niet kende maar waar een andere vriendin helemaal enthousiast over was. Het was inderdaad een super leuk spel en we hebben het twee keer gespeeld. Ik ben nu helemaal fan!

Zondag

Goedemorgen Mila! (eigenlijk was het hier al middag).

We zagen bij de Boni zaterdag gevuld stokbrood liggen en waren hier eigenlijk wel heel erg benieuwd naar. Het was echt ontzettend lekker!

‘s Middags keken we met de vriendengroep PEC Zwolle tegen de Eagles in de stad, altijd gezellig. Alleen de voetbal vind ik geen reet aan dus ik vermaak me met mijn telefoon en de mensen om mij heen te bizar fanatiek zijn.

Daarna hebben we als goed idee lekker uit eten te gaan bij de La Cubanita, lekker en gezellig!

En zo sluit ik de week af, met scheurbuik! En nee, ik ben niet zwanger hoor, haha!

Dit was hem weer voor deze week. Deze week heb ik een wat rustigere week en niet zoveel etentjes en afspraken. Ik ga woensdag alleen naar Den Haag voor een afspraak bij de PR bureau en vrijdag, zaterdag en zondag werk ik de hele dag. Ook deze week ga ik weer fanatiek aan mijn blog werken dus dat komt hopelijk allemaal goed! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reageren
  Renata
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd! Je ziet er heel mooi uit in dat jurkje!

 • Reageren
  Lisette
  20 maart 2017

  Gezellige week heb je weer gehad! Die ringen van Pandora bind ik erg mooi! Ben binnenkort jarig dus ga hem onthouden😉

 • Reageren
  Desirée
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd met jullie bijzondere dag! En wat staat het nieuwe HEMA shirtje en vestje je leuk!

 • Reageren
  chucky1012
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd en de jurk staat je mooi!
  Je had erg leuke fashionitems geshopt!

  Xoxo

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  20 maart 2017

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd en het jurkje staat je super mooi!

 • Reageren
  Liset - Beautydagboek
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd met jullie verbintenis! Een bijzondere dag lijkt me. En wat ziet die chocolademousse met spekkoek er heerlijk uit!

 • Reageren
  rachel
  20 maart 2017

  helemaal gaaf je hema outfit :D en gefeliciteerd!!!

 • Reageren
  Milou | Shimmer-Pie
  20 maart 2017

  Jaa, dit is echt mijn lievelingsartikel op maandag! Ik kijk er altijd naar uit!
  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad! Ik krijg wel honger van al je foto’s! Haha

 • Reageren
  femketje
  20 maart 2017

  die oorbellen zijn echt pretty ;D en congrats met het geregistreerd partnerschap!

 • Reageren
  Felicia
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd! Ik vind het juist leuk dat jullie er geen poespas omheen draaien en binnen 5 minuutjes klaar waren ;-)

 • Reageren
  Loes
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd met je geregistreerd partnerschap! Toch een bijzondere gelegenheid en je jurkje staat je erg leuk. Vind het Hema vest ook heel erg leuk trouwens. En je nieuwe bril staat je ook al zo goed! Wat een complimentjes haha.

 • Reageren
  Jessie
  20 maart 2017

  hoi
  van harte gefeliciteerd ! :)
  wat een lekkere dingen allemaal, krijg er trek van..
  fijne dag

 • Reageren
  Laura J
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd en wat zag je er mooi uit!

 • Reageren
  Annika
  20 maart 2017

  Gefeliciteerd! Een drukke, maar heel leuke week, lijkt mij!

 • Reageren
  margriet kuper
  20 maart 2017

  gefeliciteerd. Dat jurkje staat je leuk. En ik heb ook dit weekend ticket to ride leren spelen. Idd super leuk.

 • Reageren
  Britt
  21 maart 2017

  Ik ben fan van de ringen van Pandora, die combinatie staat ook leuk! Amersfoort, nog nooit geweest, maar als ik het zo hoor is het heel leuk!

 • Reageren
  Henriëtte
  21 maart 2017

  Gefeliciteerd! Toch best een speciale gebeurtenis, zo’n geregistreerd partnerschap.
  Even iets anders; ik zie in je blogs heel vaak op tafel een plantenspuit staan. Is dat om Mila te laten schrikken of ben je gewoon dol op plantenspuiten in het algemeen, hahaha !? ;-)

 • Reageren
  Marianne
  2 april 2017

  Gefeliciteerd!

  Ironisch genoeg gaan wij vanuit Amersfoort altijd shoppen in Zwolle. Ik ben er geboren, mijn hele familie is Drents, en dat wat directere van Amersfoort hebben we gewoon niet altijd zin in denk ik, ook al wonen we hier al 2/3e van mijn leven.

 • Geef een reactie