Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Goedemorgen en leuk dat jullie weer met mij mee willen kijken naar mijn afgelopen week! Het was deze week wat rustiger op mijn blog omdat ik een weekje had waarin ik zin had heel sociaal en gezellig bezig te zijn en niet zo veel aan werk wilde denken. Ik heb echt een heerlijke en bijzondere week gehad met alleen maar leuke dingen gedaan. Ook was het een vrij spannende week want Danny en ik zijn in de echt met elkaar verbonden en ik ging ontelbaar vaak uiteten. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Maandag was de dag van het geregistreerd partnerschap. We wilden er eerst niets mee doen omdat we het eigenlijk alleen zakelijk zagen omdat dan gewoon alles goed geregeld is, ook met het huis in het achterhoofd. Maar omdat je ongeveer een jaar op de gratis ceremonie moest wachten besloten we er maar voor te betalen in de vorm van een kleine ceremonie. Als je dan toch een zaal hebt nodig je ook wat meer mensen uit (ouders, broers en zussen) en trek je wat leuks aan. Ik twijfelde over dit jurkje.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Eigenlijk deden we niet al te veel die dag, Danny ging zelfs gewoon werken. Ik was thuis lekker aan het rommelen en rond drie uur gingen we richting de stad. De ceremonie duurde – ik overdrijf niet – 5 minuten (zo wilden wij het ook) en toen was het allemaal al geregeld.

Lief dagboek en lezeressen week 11
Omdat we het toch een beetje wilde vieren gingen we met de ouders, broers, zussen en aanhang lekker koffie drinken en uit eten!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Goedemorgen, ik werk dinsdagochtend even flink door en spreek daarna af met een vriendinnetje om lekker te gaan wandelen. Mijn zusje is ook vrij en loopt ook gezellig mee.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Tijd voor boodschappen! De rest van de dag ben ik thuis eigenlijk bezig met het huishouden en mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds is ons eerste meiden spelletjesavondje. We hebben afgesproken om op dinsdag een spelletjes avond te houden met alleen maar meiden. We beginnen goed met Carcassone en Koehandel!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Rond 11 uur ben ik weer thuis en is het tijd om te slapen, Mila doet alvast mee!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Woensdag ga ik voor het eerst in mijn leven naar Amersfoort. Een vriendin stelde voor om hier heen te gaan om te shoppen. Amersfoort is echt een super toffe en leuke stad om te winkelen (veel leuker dan Zwolle).

Lief dagboek en lezeressen week 11

Maar eerst even lunch! Dit was echt het lekkerste broodje droge ham met mozzarella ooit!

Lief dagboek en lezeressen week 11

We liepen het hele centrum door en ik kocht een aantal leuke dingen die ik in een shoplog liet zien. Mocht ik weer wat nodig hebben dan ga ik zeker een keer naar Amersfoort toe!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Toen we terug naar Zwolle reden hoorde we gelukkig op tijd op de radio dat er een mega file van 1,5 uur was naar Zwolle toe. We besloten dus maar de toeristische route door het bos te nemen. Eenmaal in Zwolle weer op de snelweg te zitten stond de andere kant op ook enorme file, blij dat wij die gemist hadden.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Even stemmen natuurlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11
Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds ging ik lekker uit eten met collega’s omdat een andere collega ons heeft verlaten. We aten bij Humprey’s en ik heb eindelijk zo een chocolade lava cake gehad die ik al zo lang eens een keer wilde proeven, zeker een aanrader!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Hoe vinden jullie mijn nieuwe HEMA outfit? Ben super blij met het vest en het shirtje!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik ga ’s middags naar het event van Pandora in Amsterdam. Het is in het Hotel Droog wat een prachtige locatie is!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Alle nieuwe sieraden van de nieuwe collectie kregen we te zien, ik ben meteen verliefd geworden op een paar items!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Het event was ook prachtig aangekleed!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Deze twee ringen vind ik echt prachtig. Ik draag al jaar en dag mijn Pandora aanschuifringen maar ik vind deze combinatie ook wel erg mooi!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna heb ik twee uur vrije tijd tussen twee events in zitten. Ik besluit lekker te gaan shoppen, of in ieder geval neuzen bij de Bijenkorf en in de Kalverstraat.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Van Pandora kreeg ik trouwens een super leuke goodiebag met hele leuke oorbellen. Super tof!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik mag als pers bij de opening van de LUSH Flagship store zijn aan de Kalverstraat, wat een mooie winkel is dat geworden zeg!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Rond 8 uur ga ik weer richting het station anders ben ik heel erg laat thuis. Ik heb gelukkig nog even tijd voordat mijn trein komt dus ik eet wat bij de Julia’s.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Vrijdag kom ik niet echt in de werkmodus. Ik lig veelte lang in bed en kijk de laatste aflevering van Suits… Hopelijk komt er snel weer een nieuw seizoen.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna maak ik mij klaar om te werken en doe mijn nieuwe oorbellen van Pandora in die ik echt super mooi vind!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Neem nog even een chaotische shoplog op met Mila die het elke keer komt verstoren en daarna is het tijd om te gaan werken bij de Albert Heijn.

Lief dagboek en lezeressen week 11
Ik ben om 6 uur weer vrij en neem even een makkelijke maaltijd mee om thuis op te eten. Danny had al op het werk gegeten namelijk. Ondertussen kijk ik Finding Dory want zag in een mail dat ze die op Netflix hadden gezet, super leuke film!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik woon letterlijk op 5 minuten loopafstand van mijn werk maar het regende en waaide keihard. Ik had dus niet zoveel zin om lopend of met de fiets te gaan. Ik ging dat kippenstukje dus maar droog met de auto, erg hè?

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik moest voor opening alle tijdschriften tellen, dus dat deed ik lekker in mijn chillpak. Ik begon om iets voor 7 en was om half 8 alweer klaar, tijd om mijn bed weer in te duiken.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Maar eigenlijk had ik daar geen tijd voor want om 9 uur hadden we afgesproken met vrienden om naar de opblazing van de IJsselcentrale te gaan kijken. Als je in Zwolle woont was dat vroeger het beeld van thuiskomen. Helaas gaan ze het gebouw slopen en vandaag werden de pijpen opgeblazen. Was wel bijzonder dat een keer te zien.

Lief dagboek en lezeressen week 11

We moesten nog even kattengrind halen dus onze reis ging verder naar de Tuinland. Uiteindelijk konden we de broodjes niet weerstaan. Het broodje pikante kip bij de Tuinland is echt té lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11

En deze chocolademousse met spekkoek trouwens ook!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Boodschappen voor het weekend doen, lekker #healthy.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik was nog wat vergeten te kopen dus ging nog even naar het winkelcentrum hier en wipte toevallig ook de Zeeman binnen. Daar kocht ik deze twee super leuke shirtjes voor maar 6 euro!

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds had ik afgesproken met een vriendin en nam een andere vriendin mee om gezellig spelletjes te spelen. Het werd Ticket To Ride, een spelletje wat ik niet kende maar waar een andere vriendin helemaal enthousiast over was. Het was inderdaad een super leuk spel en we hebben het twee keer gespeeld. Ik ben nu helemaal fan!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Goedemorgen Mila! (eigenlijk was het hier al middag).

Lief dagboek en lezeressen week 11

We zagen bij de Boni zaterdag gevuld stokbrood liggen en waren hier eigenlijk wel heel erg benieuwd naar. Het was echt ontzettend lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Middags keken we met de vriendengroep PEC Zwolle tegen de Eagles in de stad, altijd gezellig. Alleen de voetbal vind ik geen reet aan dus ik vermaak me met mijn telefoon en de mensen om mij heen te bizar fanatiek zijn.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna hebben we als goed idee lekker uit eten te gaan bij de La Cubanita, lekker en gezellig!

Lief dagboek en lezeressen week 11

En zo sluit ik de week af, met scheurbuik! En nee, ik ben niet zwanger hoor, haha!

Dit was hem weer voor deze week. Deze week heb ik een wat rustigere week en niet zoveel etentjes en afspraken. Ik ga woensdag alleen naar Den Haag voor een afspraak bij de PR bureau en vrijdag, zaterdag en zondag werk ik de hele dag. Ook deze week ga ik weer fanatiek aan mijn blog werken dus dat komt hopelijk allemaal goed! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Gezellige week heb je weer gehad! Die ringen van Pandora bind ik erg mooi! Ben binnenkort jarig dus ga hem onthouden?

 2. Jaa, dit is echt mijn lievelingsartikel op maandag! Ik kijk er altijd naar uit!
  Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad! Ik krijg wel honger van al je foto’s! Haha

 3. Gefeliciteerd! Ik vind het juist leuk dat jullie er geen poespas omheen draaien en binnen 5 minuutjes klaar waren ;-)

 4. Gefeliciteerd met je geregistreerd partnerschap! Toch een bijzondere gelegenheid en je jurkje staat je erg leuk. Vind het Hema vest ook heel erg leuk trouwens. En je nieuwe bril staat je ook al zo goed! Wat een complimentjes haha.

 5. gefeliciteerd. Dat jurkje staat je leuk. En ik heb ook dit weekend ticket to ride leren spelen. Idd super leuk.

 6. Ik ben fan van de ringen van Pandora, die combinatie staat ook leuk! Amersfoort, nog nooit geweest, maar als ik het zo hoor is het heel leuk!

 7. Gefeliciteerd! Toch best een speciale gebeurtenis, zo’n geregistreerd partnerschap.
  Even iets anders; ik zie in je blogs heel vaak op tafel een plantenspuit staan. Is dat om Mila te laten schrikken of ben je gewoon dol op plantenspuiten in het algemeen, hahaha !? ;-)

 8. Gefeliciteerd!

  Ironisch genoeg gaan wij vanuit Amersfoort altijd shoppen in Zwolle. Ik ben er geboren, mijn hele familie is Drents, en dat wat directere van Amersfoort hebben we gewoon niet altijd zin in denk ik, ook al wonen we hier al 2/3e van mijn leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *