Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Het is maandag en er staat weer een nieuwe week voor de deur. Afgelopen week had ik een vrij rustige week, maar wel heel gezellig. Ik werkte zoals gewoonlijk 4 dagen en logeerde in het weekend bij een vriendinnetje omdat we ’s avonds samen een workshop volgde. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Maandag ben ik de hele dag aan het werk en wanneer ik thuis kom zit de kat al op het koffieapparaat te wachten. Alleen ik ben natuurlijk niet belangrijk genoeg, de kat wacht op Danny die iets later met de motor komt.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

’s Avonds eten we lekker makkelijk. Aardappelgratin, saté schnitzel en verse spruitjes, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Ook kocht ik de nieuwe Clever in de speelgoedwinkel, Clever tot de 3e macht. Wij zijn echt ontzettend verslaafd aan het dobbelspel Clever, want dat is namelijk super leuk met z’n tweeën. We hadden ook al de uitbreiding Dubbel Zo Clever, maar die vonden we wat minder leuk. De nieuwe Clever tot de 3e macht is daarin tegen wel weer een aanrader. Mocht je dus fan zijn van het spel Clever, dan is de nieuwe variant een aanrader!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Dinsdag ben ik lekker vrij en ga ik bij de buurvrouw op de koffie. We besluiten deze heerlijke speculoos lasagne te maken. Het was super machtig, maar wel méga lekker.

De rest van de dag ben ik bezig met mijn website en doe nog wat dingen in het huishouden, niet heel spannend dus.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Woensdag ben ik weer aan het werk en ’s avonds na het eten gaan we meteen even stemmen. Voor de rest ik het een vrij rustige en normale dag.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Ik ben helemaal verslaafd aan de Bridgerton boeken. Ze lezen echt super snel weg en de verhalen zijn gewoon te leuk. Hier ben ik bij het vierde boek en lees even lekker in mijn pauze en ’s avonds in bed. Nadeel is wel dat ik slecht het boek kan wegleggen wanneer ik wil gaan slapen.

Donderdag ben ik de hele dag aan het werk en ’s avonds doe ik eigenlijk niet veel bijzonders (behalve lezen dan).

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Op vrijdag heb ik altijd de auto omdat ik vrijdag altijd in Apeldoorn bij de KVK werk. Natuurlijk moet het op mijn dag weer vriezen en moet ik krabben… Top!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

’s Avonds na het werk ga ik meteen door naar een vriendin waar ik ook blijf logeren. Wanneer ik aankom kan ik meteen aanschuiven en eten we een heerlijk zelfgemaakt broodje hamburger.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Ik blijf logeren (natuurlijk ook voor de gezelligheid) omdat we een online workshop droogbloemen krans gaan volgen. Ik heb dit van haar voor mijn verjaardag gekregen en vind het echt een geweldig cadeau. Je kunt je eigen kleur droogbloemen kiezen en je krijgt alles wat je nodig hebt toegestuurd. Via Teams doen ze alles voor en kun je vragen stellen. Het was echt super leuk!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Lekker aan de knutsel! Ik vond het echt zo leuk dat ik nog meer workshops wil volgen. Je online workshops worden trouwens gegeven door Werk aan de Winkel. Aanrader om zelf te doen of om cadeau te geven!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Zie hier ons resultaat! Ik had een zilveren ring met de koele droogbloemen en de onderste is gemaakt met bonte droogbloemen en een gouden ring!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Het leuke aan logeerpartijtjes is dat je vaak uitgebreid gaat ontbijten. En kijk hoe schattig dit paasbroodje is! Na het middaguur rij ik weer terug naar Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

En ik hang meteen mijn krans op voor het raam. Ik twijfel of ik hem daar laat hangen of ergens anders nog een leuk plekje zoek.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

’s Middags geven we nog even een verjaardagscadeautje af bij vrienden. Vooral dat gekke Pop It ding was een groot succes. Ik moest het zelf thuis ook even testen maar het was erg leuk, haha.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Zondag haal ik het achterstallige huishouden in, doe boodschappen, draai wasjes en ’s middags trek ik mijn kluspak aan om te schilderen. De deurtjes voor de schappen op zolder moesten nog gelakt worden. Eerst even in de grondverf en daarna in de lak! Is dat ook weer af.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2021

Deze week kwam er ook weer een nieuwe bos Bloomon binnen. Dit keer vind ik hem niet zo bijzonder. Veel dezelfde bloemen: 3 stelen katjes, 3 verschillende tulpen en een gekke groene tak die er maar zielig bij hangt. Hopelijk is hij de volgende keer weer wat meer divers.

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week werk ik drie dagen en ben ik dinsdag en vrijdag vrij. Vrijdag moet ik met Mila naar de dierenarts omdat haar gebit gereinigd moet worden. Voor het weekend hebben we nog geen plannen maar dat zal wel snel weer vol zitten (waarschijnlijk met klussen aangezien de badkamer er binnenkort aankomt en er nog allemaal voorwerk gedaan moet worden).

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Soraya
  22 maart 2021 at 07:08

  Supergrappig dat je bij Nicolette van Werkaandewinkel een workshop hebt gevolgd, zij heeft een hele leuke winkel hier in Den Bosch. Heb zelf de ecosysteem workshop bij haar gevolgd en dat was ook heel erg leuk!

 • Reply
  OLGA
  22 maart 2021 at 07:08

  welk model van kobo ereader heb jij aub?

  • Reply
   Aranka
   22 maart 2021 at 07:15

   Kobo Aura HD, maar deze is al 9 jaar oud en niet meer te koop

 • Reply
  Matanja
  22 maart 2021 at 08:00

  Schattig zeg , die krans die je hebt gemaakt, mooi met dat blauw en wit ertussen….

 • Reply
  chucky1012
  22 maart 2021 at 09:18

  Prachtige krans met bloemen had je gemaakt.
  Hihihi… Mila op het koffiezetapparaat…. zo schattig.

  Een fijne week….

 • Reply
  Kelly
  22 maart 2021 at 16:04

  Wat mooi, die krans! En ik ben heel erg benieuwd geworden naar dat Clever spelletje. Ga ik onthouden. :)

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  23 maart 2021 at 12:37

  Wat een onwijs leuke workshop, heerlijk om zo creatief bezig te zijn!
  Ik ga vanavond eens kijken nar die spelletjes Clever, lijkt me leuk. :)

  Liefs
  x

 • Reply
  Aafke Woudstra
  24 maart 2021 at 06:56

  Wat een mooie krans. Ik ga eens op onderzoek uit of dit een leuk uitje is voor mijn vriendinnengroep.

 • Laat een reactie achter