Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Jeetje, wat was afgelopen week een heftige week. De week begon al een beetje spannend wat betreft het coronavirus, maar eindigde in een soort van lockdown. Afgelopen week ging ik nog naar Amsterdam en uit eten, maar dat lijkt nu heel ver weg te zijn. Kijken jullie mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Maandag is niet een hele bijzondere dag. Ik was eigenlijk de hele dag thuis bezig met het huishouden maar ook met vooruit werken voor de site. Vandaag (hoop ik) begin ik met een nieuwe baan en ben ik dus weer 32 uur per week onder de pannen en heb ik minder tijd voor mijn blog.

Ik kook twee Hollandse maaltijden ’s avonds. Stamppot boerenkool en een grote pan snert. ’s Avonds doen we nog de belastingaangifte en dan vind ik het wel weer mooi geweest.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Van dinsdag vergeet ik helemaal foto’s te maken. Ik ga naar de kapper en werk ’s ochtends nog wat vooruit. ’s Avonds eten we lekker makkelijk de snert die ik de vorige dag had gemaakt met een stokbroodje.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

’s Avonds speel ik nog met vriendinnen een potje Wingspan!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Woensdag ga ik voor het eerst in maanden weer eens naar Amsterdam om een event bij te wonen. Dit keer die van de HEMA waarbij ze al het nieuws voor de lente en zomer presenteren. Benieuwd naar alles? Lees dan dit artikel!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020
Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Vanaf het hoofdkantoor van HEMA loop ik naar pllek waar ik samen met Josine heb afgesproken een middagje te gaan werken. Heerlijk om even buiten de deur te werken met iemand die precies hetzelfde doet.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Ondertussen lunchen we ook samen, ik neem de gepocheerde eieren, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Samen werken = fun!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Rond een uurtje of 3 pak ik de veerboot weer richting centraal station en reis ik weer terug naar Zwolle.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

’s Avonds stond de bezorging van mijn Bloomon bos gepland, maar daar kwam ineens iets tussen. Ik hing dus een briefje op de deur en zette een emmer met water klaar. Lief dat de bezorger er ook nog iets op plaatste!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Dinsdag ging ik dus naar de kapper maar daar deelde ik helemaal geen foto van! Hierbij dus het resultaat met veel blondere lokken!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Woensdagavond kwam ik er niet aan toe om de bloemen in de vaas te zetten, dus dat deed ik nu maar. Mocht je trouwens ook een Bloomon abonnement willen, met de code arankahave krijg je een gratis vaas!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Ik vind deze foto echt geweldig, luilak!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Het eten ’s avonds was heel gemakkelijk. We aten restjes boerenkool van maandag op. Ik vind het stiekem nog lekkerder als het opgebakken is.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Vrijdag ging ik heel vroeg naar de winkel om boodschappen te doen. Ik had al verwacht dat het chaos zou zijn en dat klopte ook. Al voor 9 uur stond er een file naar het winkelcentrum en er was nergens meer een parkeerplek. Winkels werden geplunderd en vakken waren leeg. Ik besloot maar voor een week boodschappen mee te nemen want in deze ellende heb ik elke dag geen zin.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

’s Middags sprak ik af met een vriendinnetje en die maakte heerlijke broodjes carpaccio.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

En we speelden een potje Machi Koro! Alleen dat verloor ik heel erg, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Vrijdag was het heerlijk weer en het zonnetje scheen, lekker licht in de woonkamer! Het zonnetje in combinatie met bloemen in huis maakt mij vrolijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

’s Avonds gaan Danny en ik nog samen uit eten bij de Beren om te vieren dat we 3 jaar geregistreerd partnerschap hebben!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Zaterdag zijn Danny en ik aan het helpen verhuizen en aan het eind van de dag proberen we ons eigen huis ook nog even op de rit te krijgen zoals schoonmaken en de was.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

’s Avonds spelen Danny en ik een spelletje (of eigenlijk meerdere potjes) Clever!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Zondagochtend kom ik beneden en schrik ik mij rot, staat er ineens een kat aan de andere kant van het raam uitgestrekt naar binnen te kijken. We hebben echt nooit katten in de tuin en Mila snapt er ook helemaal niets van…

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Geen idee van wie de kat was, maar ze vonden elkaar beiden wel machtig interessant. Alleen Mila durfde toch niet zo goed naar buiten en snapte er niets van. We hebben de ‘vreemde’ kat dus maar de tuin uit gejaagd en volgens mij was Mila daar wel blij mee, gekkie.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2020

Verder doen we zondag helemaal niets. We besluiten lekker thuis te blijven (vooral omdat we ook geen noodzaak hebben om de deur uit te gaan) en rustig aan te doen. We kijken serie, spelen een spelletje en houden het nieuws goed in de gaten rondom het coronavirus.

Vandaag begint mijn eerste werkdag (als alles doorgaat vanwege het virus) en ben ik de hele week daarmee onder de pannen. Voor de rest had ik ’s avonds een aantal dingen gepland staan maar die gaan allemaal niet meer door. We zullen dus zien wat de week ons allemaal brengt. Wat is jullie planning voor deze week met het virus?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  chucky1012
  16 maart 2020 at 06:34

  Jou kapsel is prachtig 👌🏽
  Gefeliciteerd met je nieuwe baan 🎉
  Ook dat jullie 3 jaren geregistreerd partnerschap hebben…
  Leuke foto’s van een fijne week.

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  16 maart 2020 at 10:01

  oh je haar is echt super zo :D blousje ook trouwens :D en 3 jaar alweer jullie partnerschap :D gaat snel!!
  en su6 bij je nieuwe baan :D

 • Laat een reactie achter