Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Het is maandag dus weer tijd voor een nieuw dagboek! Mijn week stond bomvol afspraken en was tussendoor ook nog lekker aan het werk. Het is een beetje een chaotisch dagboek geworden omdat ik nog wel een vergat een foto te maken, komt ‘ie!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Maandag zijn we weer aan het klussen en halen we in de keuken een oude schoorsteen weg, alleen het was nog niet zo een gemakkelijk klusje omdat die gemaakt was van gewapend beton. Na heel wat uren boren is hij er eindelijk uit. Alleen het schoonmaken duurde helaas nog langer. Elk kopje en bordje in de kast moest opnieuw afgewassen worden.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Niet alleen de keuken lag onder het stof, het hele huis was smerig. Gelukkig kwam dinsdag de schoonmaakster en maakte alles weer aan kant en schoon, heerlijk weer een fris huis te hebben!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Aangezien ik toch aan het opruimen was van de week kwam ik nog wat jassen tegen die ik niet meer draag. Jassen nemen nog al wat ruimte in de kast in dus besloot ze naar het goede doel te brengen. Heb ik weer ruimte en hun weer goede jassen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Woensdag ben ik de hele ochtend aan het werk omdat dat er maandag en dinsdag niet echt van kwam. ’s Middags ga ik met vriendinnen high-teaen voor mijn verjaardag. We doen dat bij Dijkmoment in Zwolle. Dat zit aan de weg naar Dalfsen vanaf de Hessenpoort (voor de Zwollenaren). Het is een super mooie boerderij aan de Vecht waar je een hapje kan eten en drinken, maar dus ook een high tea kan doen, zeker een aanrader met prachtig uitzicht!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

’s Avonds hadden we een spelletjesavond maar dan eens niet uit. The Great Escape (een escape room in Zwolle) organiseerde een spelletjesavond waar je je voor op kon geven. Samen met een aantal vriendinnen deden we dat en daar waren er nog veel meer mensen die spelletjes wilde doen. Het was een super gezellige avond, je leert nieuwe mensen en spelletjes kennen, erg leuk! Aangezien het een succes was willen ze het vaker organiseren, mocht je dat ook leuk vinden moet je even hun Facebook pagina in de gaten houden.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Outfit of the day. Blouse is van de Steps, rok van de Costes en laarsjes van de Sacha.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Samen met Elise rijd ik mee naar Amsterdam voor het event van Care Cosmetics in de Kanarie Club, super leuke locatie!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Gezellig met lieve Sanne en Elise! Super leuke foto vind ik dit!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Allemaal mooie lanceringen voor de zomer komen eraan!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Daarna lunchen we nog met z’n allen (heel gezellig) en daarna gaan we weer naar huis! Thuis had ik me nog voorgenomen te gaan werken maar omdat ik zo gaar was van in de auto zitten (het was chaos op de weg) kwam er niet veel meer uit mijn vingers.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Mila baby! Zo schattig als ze zo in de dekens ligt.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Vrijdagmiddag had ik samen met mijn nicht afsproken om te gaan lunchen voor mijn verjaardag. Ze woont nu weer in Zwolle (dat was ook bijna het enige familielid dat niet in Zwolle woonde) dus kunnen veel makkelijker afspreken, gezellig! Daarna nam ik nog even een kijkje in haar nieuwe huis.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Zaterdag is een beetje een chaotische dag waarbij ik geen foto’s heb gemaakt. ’s Ochtends haal ik snel boodschappen en duik ik met Danny nog even de stad in. Daarna kleden we ons om en rijden richting Dronten voor een verjaardag waar we de hele dag en avond zijn. Er is een lekker buffet, vandaar deze foto.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2019

Zondag ben ik overdag de hele dag aan het helpen met klussen in huis. Dus dat was niet zo heel erg spannend om foto’s van te maken. ’s Avonds komt er nog een vriendinnetje langs en spelen we twee spelletjes, Clever en 7 Wonders Duel, beide super leuke spelletjes en zeker aanraders!

En dat was hem weer voor deze week. Vandaag staat weer klussen op het programma, dinsdag ben ik de hele dag in Amsterdam, woensdag heb ik eindelijk tijd om te werken, donderdag heb ik mijn consult bij mijn gewichtsconsulent en vrijdag staat een dagje werken op de planning. Het weekend zit bomvol verjaardagen dus daar zijn we ook zoet mee. Tot volgende week!

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  rachel
  18 maart 2019 at 09:48

  wat een gezellige week weer!! en je outfit is zo gaaf aranka :D, ik zeg vaker doen :D

 • Reply
  Amy
  18 maart 2019 at 11:39

  Super leuke foto’s weer! En wat zag dat event er tof uit.

 • Reply
  Dionne
  18 maart 2019 at 11:42

  Die foto van jou en Elise en Sanne is heel erg leuk!

 • Reply
  Tineke
  18 maart 2019 at 11:53

  Dat alles schoonmaken een nog grotere klus was, kan ik mij goed voorstellen. Wat draag jij leuke outfits de laatste tijd!
  Liefs

 • Reply
  Roos
  18 maart 2019 at 16:43

  Wat heerlijk dat je een schoonmakerster hebt :) Geniet ervan!

 • Reply
  Daniëlle
  18 maart 2019 at 17:00

  Wauw Aranka, wat zie je er goed uit!

 • Reply
  Kelly
  18 maart 2019 at 18:18

  Leuke week! Fijn dat het klussen zo lekker gaat, succces weer deze week :)

 • Reply
  chucky1012
  18 maart 2019 at 19:12

  Wauw…..
  De mooie blouse en skirt staan jouw prachtig ;-)
  Leuke foto….
  Gezellige week.

  Xoxo

 • Reply
  margriet
  18 maart 2019 at 21:56

  Leuk he, Clever. Dobbel zo clever is ook erg leuk. Net wat anders,maar wel met hetzelfde principe. Ik ben er op het moment helemaal aan verslaafd.

 • Laat een reactie achter