Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Goedemorgen, leuk dat jullie weer naar mijn dagboek kijken! Een dag later dan normaal omdat het weekend en gisteren iets anders verliepen dan gepland (voor een goed doel, de eerste vriendengroep baby is geboren!) vandaar mijn afwezigheid wat betreft mijn dagboek. Maar vandaag zijn we er gewoon en ik neem je mee door mijn afgelopen week!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Maandagochtend ben ik lekker aan het werk en wil lekker gaan lunchen, alleen ik had geen idee met wat. Ik had nog bruine rijpe bananen liggen en besloot daar maar pannenkoekjes mee te maken. Een banaan prakken, twee eitjes er door en wat kaneel en koekkruiden, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Mijn ouders komen nog gezellig langs om even in de tuin te werken, de buxus moest echt wel een keer gesnoeid worden.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds maak ik een roerbak pannetje met spruitjes klaar, daar had ik zoveel zin in! Ik zag ze bij de Lidl liggen maar Danny lust ze niet dus eigenlijk neem ik ze nooit mee, maar nu kon ik het niet weerstaan.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Dinsdag begin ik de dag in de sportschool, even lekker bezig zijn!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Ik had nog meer rijpe bananen dus ik maak er gewoon weer een pannenkoek van! De rest van de dag ben ik gewoon lekker met mijn blog aan het werk.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds plof ik op de bank en vind ik ineens een woordzoeker in een lade van een kast. Je begrijpt wel waar ik de hele tijd zoet mee ben geweest.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds doen we met vriendinnen en een buurvrouw van een vriendin sluit ook aan met haar spelletje Take A Hike, wat een super tof spel is! Jammer dat het niet meer te koop is.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Woensdagochtend ben ik weer in de sportschool te vinden, ik ben goed bezig al zeg ik het zelf!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Haha, deze foto is best wel evil! Ik ben daarna lekker thuis bezig aan het werk voor mijn blog.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Middags ga ik nog lekker met een vriendin lunchen en een flink stuk lopen, het is echt heerlijk weer!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Oooh ze hadden een broodje balkenbrij in een café, dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. Het was zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Van een vriendin heb ik dit speelkleed geleend voor katten, onder het doek komt een staartje uit die de kat moet vangen. Mila is er helemaal door geobsedeerd.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds bewerk ik nog een video en dan vind ik het wel weer mooi geweest. Ik schrik er wel van hoe moe ik er uit zie. Ik bedoel het kan natuurlijk 100x erger, maar dit is niet wat ik van mijzelf gewend ben…

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Donderdag ben ik op kantoor en thuis aan het werk. Eerst even wat dingen op kantoor afmaken en daarna ga ik naar huis met producten om daar foto’s van te maken, waaronder deze ijsjes.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds is het weer tijd voor sport! Op donderdagavond natuurlijk fitjump!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Bij thuiskomst kijk ik nog snel een nieuwe aflevering van Temptation Island (die van België) en hij beloofd spannend te worden!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Vrijdag ben ik de hele dag op kantoor bezig en ’s avonds komen vrienden een potje kaarten, alleen met deze kaarten ga ik niet winnen…

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Popcorn <3.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Zaterdag ben ik weer vroeg wakker dus besluit maar weer eens de sportschool in te duiken, lekker bezig al zeg ik zelf!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Middags gaan Danny en ik op zoek naar een kastje en we willen even bij de nieuwe Hornbach kijken. Wat een enorme winkel is dat en wat hebben ze daar veel! We kopen een nieuw kleed voor in de kamer maar dat blijkt uiteindelijk geen succes te zijn want het past totaal niet bij onze meubels, dus we kunnen weer terug. En het kastje wat we zoeken vinden we natuurlijk niet.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds voor het avondeten maak ik zalm uit de Airfryer, zó lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Ook kijk ik het nieuwe seizoen van How To Get Away With Murder uit en het is ontzettend spannend. Gelukkig is het zo een open eind dat ik zeker weet dat er nog een seizoen komt.

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

’s Avonds worden er weer spelletjes gespeeld, dit keer Ticket To Ride! Wat ik helaas keihard verlies omdat sommige vrienden het leuk vinden mijn Plan A tot en met Plan Z te dwarsbomen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 11 – 2018

Zondag doen we eigenlijk niet veel, ik ben vooral heel erg moe en lig tot 2 uur in mijn bed (dat is echt heel erg uniek) daarna ga ik mee naar de voetbal waar het ijskoud is (goed idee om een keer mee te gaan). Daarna gaan we nog naar vrienden waar we als afsluiter een pizza bestellen en gezellig bij elkaar zitten. Niet wetende dat er over iets meer dan 12 uur een baby zou zijn… Wat is dat gek zeg!

En dat was hem voor afgelopen week! Gisteren ben ik dus de hele dag druk bezig geweest, vandaag hoop ik al mijn achterstallige werk in te halen en woensdag en donderdag zit ik weer op kantoor. Vrijdag moet ik ook nog super veel dingen doen en voor het weekend heb ik nog niets gepland. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Rachel
  20 maart 2018 at 09:40

  wat een lekkere volle en gezellige week weer meis :D en zo je kan zowat gaan slapen op de sportschool :D heerlijk en idd goed bezig!! Xxx

 • Reply
  chucky1012
  20 maart 2018 at 12:48

  Leuke actieve week!
  Jij bent goed bezig met sporten….

  Xoxo

 • Reply
  aboutsbstyle
  20 maart 2018 at 14:47

  gezellige actieve week heb je gehad zeg. geniet van aankomende week. liefs soraya

 • Reply
  femketje
  20 maart 2018 at 18:02

  die banaan pannenkoekjes zien er goed uit :D

 • Reply
  Valerie
  21 maart 2018 at 14:23

  Echt tof om te zien dat je er volledig voor gaat in de sportschool!! Succes ermee :)

 • Laat een reactie achter