Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Goedemorgen allemaal na een radiostilte van een paar dagen. Ik leef nog wel hoor, gelukkig! Maar nieuwe week, nieuwe kansen, dus er staat een lekkere volle lief dagboek en lezeressen voor jullie klaar. Op Snapchat – byaranka – ben ik deze week ook lekker actief geweest en ‘vlog’ ik wat persoonlijke dingen, dus daar kun je me natuurlijk ook volgen! Nu is het tijd voor foto’s!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Maandagochtend komen mijn tante en oma nog langs voor mijn verjaardag. Dan kan ik natuurlijk niet geen gebak in huis hebben. In alle vroegte loop ik dus even naar de Jumbo om wat te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 11

En loop weer terug, wat een heerlijk weer! Zou eigenlijk veel vaker er even op uit moeten om een stukje te lopen.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna plof ik even op de bank neer (en ruim wat op, de tafel ziet er niet uit) en moet verschrikkelijk om Mila lachen die uitgebreid over de tafel heen ligt.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Om 10 uur is iedereen er en is het tijd voor gebak! Daarna komt mijn schoonmoeder en de boekhouder om mijn inkomstenbelasting te doen, favoriete klusje van het jaar…

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds ziet het er prachtig uit buiten, even een fotootje maken!

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds is het tijd voor de sportschool!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Dinsdag werk ik de hele dag en voordat ik aan het werk ga duik ik nog even de Kruidvat in, in de hoop op nieuwe collecties. Maar deze bedoelde ik niet. Stom dat deze collectie hier uit komt terwijl alles al in de schappen ligt.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Hoi poes!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en eindelijk eens deze gezonde kikkererwten te maken! Ze waren trouwens super lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna ga ik met mijn moeder naar de IKEA, ik moet een cadeaubon voor een collega halen. Goed excuus om er ook even wat te eten.

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds besluit ik eens iets nieuws te eten, een ovenschotel met spinazie. Alleen achteraf had ik het gehakt en de spinazie iets meer moeten laten uitlekken, maar het was gelukkig heel lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna ga ik even lekker ontspannen in bad (wat ik deze week bijna elke dag doe) en kijk ik Married At First Sight terug. Ik vind dat zo een leuk programma!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Donderdag spreken we met collega’s af om samen te gaan lunchen. Ik haal de laatste dingetjes even bij de Jumbo.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Ik ben er wat vroeger en kletsen lekker en maken te hapjes. Wonder boven wonder kunnen we al heerlijk buiten in het zonnetje op het balkon zitten, heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Eetsmakelijk!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Na het lunchen gaan we nog even de stad in voor een ijsje bij de Salute natuurlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 11

En pakken een terrasje, het kan allemaal weer!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Lief dagboek en lezeressen week 11

Het is zo mooi weer dus we hebben de deur van het balkon open staan. Mila wil altijd heel erg graag op het balkon maar dat durven wij niet aan. Vandaag probeerde we het een keer en ze vond het fantastisch. Ik ben alleen als de doods dat ze er vanaf springt. Voor nu zit ze weer veilig binnen.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Restjes, jum!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Mila is echt een held op sokken en vooral heel onhandig. Ze kan nergens opspringen als het rond de één meter of hoger is. Handig, we hoeven ons dus geen zorgen te maken dat ze op het aanrecht springt of iets dergelijk. En ineens zit ze op de kast, whut! De rest van de dag doe ik eigenlijk vrij weinig.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Maar ’s avonds kijken we house of cards!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Zaterdag ga ik vroeg met een vriendinnetje naar de Tuinland. Ik moet nieuwe plantjes hebben en kattengrit. We hebben alles in huis in de bovenstaande potten dus ik moest een keuze maken wat ik wilde hebben voor op de kast.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Uiteindelijk is het een bakje Jurassic Rex geworden. Weten jullie dat ook even.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna nemen we een vervroegde maar ontzettend lekkere lunch! Kost hier echt helemaal niets en je krijgt super veel, aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Check!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Daarna ben ik helemaal op en ga een paar uur slapen. Ja, zo lekker midden op de dag.

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds werk ik even twee uurtjes. Helemaal geen straf met zo veel paaseitjes.

Lief dagboek en lezeressen week 11

Na het werken plof ik op de bank, hoofd leegmaken en vooral niet nadenken. Dat kan perfect met PLL. Ik kijk alle resterende afleveringen en ben weer helemaal bij.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 11

Goedemorgen! Ik wil bezig gaan met het huishouden maar merk dat onze stofzuiger er nu echt geen zin meer in heeft… Balen!

Lief dagboek en lezeressen week 11

Als lunch maak ik dan maar pannenkoeken, lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Middags gaan we naar Dronten, naar de opa en oma van Danny. Maar blijkbaar is het daar koopzondag en kopen we een nieuwe baby … eh stofzuiger.

Lief dagboek en lezeressen week 11
Lief dagboek en lezeressen week 11

’s Avonds gaan we nog lekker uit eten met vrienden en spelen we spelletjes. Een typische zondag dus voor ons. Deze week probeer ik het rustig aan te doen, wellicht dat ik jullie nog eens toelicht waarom. Ik zal er geen geheim van maken dat het niet goed met me gaat. Vandaag ga ik voor het eerst sporten met mijn personal trainer en wil ik de boekhouding van dit kwartaal op orde maken, dinsdag werk ik de hele dag, woensdag heb ik niets, donderdag heb ik niets en vrijdag werk ik de hele dag. Daarna ga ik heerlijk niets doen en van het lange weekend genieten!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Kimberley
  21 maart 2016 at 09:47

  Ziet er uit als een lekker week! Vervelend dat het niet zo goed met je gaat. Ik hoop dat je gauw wat beter zult voelen!

 • Reply
  Merel
  21 maart 2016 at 09:50

  normaal laat ik nooit een reactie achter, maar ik hoop dat het snel weer beter met je gaat Aranka! Ik lees met veel plezier je blog en vind je (overkomen als) een hele lieve, leuke en mooie meid! Geniet even van je vrije dagen, je hebt het absoluut verdiend. Je werkt zo hard!
  xx Merel

 • Reply
  Elsa
  21 maart 2016 at 10:05

  Voor iemand die aan het afvallen is, eet je wel veel lekkers haha

  • Reply
   Aranka
   21 maart 2016 at 10:08

   Dat klopt, ik kan op dit moment niet alle ballen hoog houden en feel good food is dan erg aantrekkelijk…

   • Reply
    Varenka W
    21 maart 2016 at 10:21

    Het is juist heel gezond om zo af & toe te “zondigen”
    Liefde en begrip voor jezelf en lekker eten is juist heel gezond!
    De draad weer oppakken kan altijd weer……

  • Reply
   Anouk
   21 maart 2016 at 10:54

   Hoewel het vast niet zo is bedoeld, vind ik dit een stomme opmerking. Ik vind het juist zo tof van Aranka dat zij laat zien hoe het zit. Net als in het echte leven gebeurd. Laat elkaar lekker, ze voelt zich zo te horen al rot zat, zulke opmerkingen zit je dan niet op te wachten.

   Aranka sterkte deze tijd, hopelijk voel je je snel weer jezelf. En als een stuk chocolade daar een klein beetje bij helpt zeg ik eet smakelijk!

   • Reply
    Sacha
    21 maart 2016 at 13:03

    Wilde ik ook al schrijven, echt een sneer in de vorm van een grapje. Als je niet lekker in je vel zit, is afvallen of stoppen met roken of whatever erg moeilijk.

    • Reply
     Sacha
     21 maart 2016 at 13:04

     Wilde nog zeggen: Aranka, hopelijk voel je je snel wat beter. Ik vind je site superleuk om te lezen.

   • Reply
    Anne
    21 maart 2016 at 14:15

    Eens met Anouk. Aranka, vind het ook super dat jij het leven laat zien zoals het voor velen van ons is! Dankjewel dat je zo eerlijk bent!

    • Reply
     Roswitha
     21 maart 2016 at 17:14

     Lieve reacties!

     Sterkte, soms loopt het gewoon allemaal niet zoals je wilt.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 maart 2016 at 10:13

  Klinkt als een fijne week, toch jammer dat het niet goed met je gaat. Hoop dat het snel weer een stuk beter gaat!

 • Reply
  Edith Sofia
  21 maart 2016 at 10:34

  Leuke foto’s, erg leuk om te zien wat je allemaal doet, hopelijk voel je je snel beter!

 • Reply
  Gerjanne
  21 maart 2016 at 11:06

  Hee meis! Je bent een topper! Kop op en laat je niet gek maken door wat anderen denken en volg je gevoel. Knuffel!

 • Reply
  Maaike
  21 maart 2016 at 11:43

  Hopelijk gaat het snel beter met je! <3

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  21 maart 2016 at 11:52

  Wat goed dat je naar de sportschool gaat!! erg leuke foto’s heb je ook weer gemaakt. Ik hoop dat je snel weer beter word <3

 • Reply
  femketje
  21 maart 2016 at 12:06

  oeh die taartjes ;D lekker!

 • Reply
  Mila
  21 maart 2016 at 12:28

  Helemaal eens met Anouk!

  Kop op Aranka… Sterkte en hopelijk voel je je snel wat beter.

 • Reply
  Claire
  21 maart 2016 at 13:03

  Beterschap Aranka, ik geniet van je blog en van Mila!

 • Reply
  Diana
  21 maart 2016 at 13:06

  Ziet er uit als een mooie week! Fijne week!

 • Reply
  Mar
  21 maart 2016 at 13:31

  Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat…!
  Mag ik vragen ‘op welke manier’ je niet lekker in je vel zit; een dip waar je vaker last van hebt of zijn er andere redenen?
  Ik weet dat je de precieze reden niet zo snel online zou gooien, maar er zijn heel veel redenen om je niet goed te voelen en ik ben benieuwd waar het hem in zit…
  Maar het is puur een vraag, of je er antwoord op wil geven is aan jou.
  Veel sterkte!

  • Reply
   Aranka
   21 maart 2016 at 13:34

   Op dit moment is het geen dip waar ik vaker last van heb (maar al wel een langere tijd mee worstel). Er zijn echte redenen voor maar die vind ik privé en wil ik liever niet delen. Maar ik vind het wel heel lief dat je interesse toont, doet me goed! Misschien schrijf ik er nog even een klein stukje over van de week als het me lukt.

 • Reply
  Jeanine
  21 maart 2016 at 14:52

  Lieve Aranka,

  Ik volg al een tijdje jouw leuke,gezellige blog,vooral die lieve Mila vind ik zo een schat.

  Heb zelf ook 2 poezen ,dus.

  Wens jou een goede en gezellige week.

 • Reply
  Kelly
  21 maart 2016 at 15:19

  Hmm, die ovenschotel met spinazie ziet er lekker uit!

 • Reply
  Manon
  21 maart 2016 at 15:41

  Och jee hopelijk voel je je snel wat beter Aranka! ik moest toch wel erg lachen om Mila!

 • Reply
  chucky1012
  21 maart 2016 at 15:55

  Jeetje wat vervelend dat het niet zo goed met je gaat!
  Als vaste lezer van je blog miste ik je al.

  Ik wens je sterkte Xx

 • Reply
  Melissa
  21 maart 2016 at 16:53

  De foto’s van Mila blijven altijd leuk om te zien! En hopelijk voel je je snel beter x

 • Reply
  Agneta
  21 maart 2016 at 17:15

  Wat een heerlijkheid weer! En een lekker broodje moet zeker kunnen als je aan het afvallen bent. Lief voor jezelf zijn helpt vaak beter dan super streng. Daarnaast kom je niet meteen aan van een keer lekker eten! Genieten is ook belangrijk.

  Liefs Agneta

 • Reply
  Jana
  21 maart 2016 at 19:57

  Leuke foto’s om te zien. Die gebakjes zien er erg lekker uit, hopelijk voel je je snel wel beter :-)

 • Reply
  Mariska
  21 maart 2016 at 20:10

  Dit waardeer ik aan jou, gewoon je eerlijkheid en zegt waar het op staat :) hopelijk gaat het snel weer beter met je en voel je je weer beter in je vel! x

 • Reply
  Melissa
  21 maart 2016 at 22:28

  Ik ben normaal ook niet zo van de reacties achterlaten, maar wil je toch even een hart onder de riem steken Aranka! Heel logisch dat je niet alle ballen hoog kan houden, het is dan echt prima om even wat minder tijd aan je blog te besteden of wat minder fanatiek op je eten te letten. Soms is het belangrijk om goed naar jezelf te luisteren! Vervelend dat het niet goed met je gaat. Ik hoop dat je snel je rust kan vinden en je weer beter voelt. Sterkte meid! X

 • Reply
  Kelly
  21 maart 2016 at 22:53

  Doe maar lekker rustig aan ! En ik sluit me ook aan bij de andere dames, geniet van dat lekkers, het hoeft niet allemaal vol gas. Je bent geen locomotief! Je sport al, dan valt dat allemaal te compenseren. Je doet het super !!

 • Reply
  Sonja Timmerman
  22 maart 2016 at 13:47

  Leuke blog weer. Zorg goed voor jezelf, Aranka!

 • Reply
  me
  22 maart 2016 at 23:26

  Eerlijk gezegd vind ik de prijzen in het lunchgedeelte van Tuinland sinds het is overgenomen door een andere instantie eigenlijk knap duur en zeker niet niets, vroeger zat ik er wel eens maar tegenwoordig hebben we het omgewisseld voor de lunchroom in de Kringloopwinkel aan de Veerallee, veel leukere prijzen en originele gerechten en drankjes. ;)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 maart 2016 at 22:11

  Ja, idd wel stom van die Essence collectie

 • Laat een reactie achter