Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Lief dagboek en lezeressen week 10

Goedemorgen bij weer een nieuwe lief dagboek en lezeressen! Deze week heb ik een drukke maar ook hele gezellige week gehad met veel familie, vrienden en collega’s! Benieuwd wat ik de hele week heb gedaan? Kijk dan zeker weer mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 10

Maandag begin ik natuurlijk met het maken van mijn Lief dagboek en lezeressen en daarna ga ik hard aan de slag met nagellak swatchen! Deze van Essence zien er echt super tof uit!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Daarna ga ik druk bezig in de keuken. Ik maak kokosmakronen en daar heb ik alleen eiwit voor nodig. Met het eigeel en wat overgebleven spekjes maak ik een roerei, lekker! Alleen of ik het heel lekker vond weet ik nog niet.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Kokosmakronen, ze waren echt heerlijk! Zie hier mijn recept!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Klaar! Nom nom nom!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Daarna werk ik een aantal artikelen uit en eet ik heel vroeg, ik moet namelijk om 5 uur werken bij de Albert Heijn.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 10

Vandaag heb ik een gezellige dag in Amsterdam, eerst natuurlijk even mijn make-up doen. Dit is trouwens zo ongeveer mijn dagelijkse make-up routine met deze producten.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Wachten op de trein naar Amsterdam, ik heb er zin in!

Lief dagboek en lezeressen week 10

In de trein lees ik het nieuwe boek van Chantal van Gastel, Ik Wist Het. Dit boek leest echt heerlijk weg, kan niet wachten tot ik hem uit heb!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Lief dagboek en lezeressen week 10

Lief dagboek en lezeressen week 10

Lief dagboek en lezeressen week 10

Ik ga naar Amsterdam omdat ik had afgesproken met Charlotte om gezellig te kletsen en te eten bij de Foodhallen in Amsterdam West. Het is er echt heerlijk om te eten, aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Daarna hebben we een persevent van Unilever, dit zijn altijd één van de leukste events met lekker veel nieuws van veel merken.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Presentatie.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Lekkere hapjes!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Na het event ga ik nog gezellig mee uit eten met Charlotte en Sharon, ik neem een pizza en ham!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 10

Woensdag werk ik de hele dag bij de Albert Heijn, voor de rest heb ik vrij weinig gedaan.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 10

Het is mijn verjaardag! Vandaag mag ik 22 kaarsjes uitblazen!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Danny had stiekem een button op mijn jas gedaan. Ik had het helemaal niet door, maar leuk is het wel! Samen met Elise ging ik naar het HEMA persevent.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Hmm, allemaal lekkere HEMA taartjes op mijn verjaardag, daar weet ik wel raad mee!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Nieuwe make-up van HEMA, ziet er echt super tof uit!

Lief dagboek en lezeressen week 10

En daarna gaan we weer met het pondje terug naar Amsterdam Centraal! Ik krijg altijd een beetje het vakantie gevoel als ik met het pondje ga.

Lief dagboek en lezeressen week 10

In mijn goodiebag zat magisch zand, nieuwsgierig dat we zijn testte we dat meteen uit. Het is echt heel erg gek spul…

Lief dagboek en lezeressen week 10

Toetje! Geen dag zonder toetje is een dag niet geleefd.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Wat een prachtige zonsondergang, dit uitzicht is toch geweldig?

Lief dagboek en lezeressen week 10

We zitten er klaar voor, laat de visite maar komen, gezellig!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 10

Ik kreeg een aantal dingen voor op het balkon voor mijn verjaardag. Onder andere een mand met viooltjes en een voederplakje voor de vogels! Er wordt gelukkig dankbaar gebruik van gemaakt! Ik vind het zo leuk die vogeltjes op het balkon!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Vlugge boodschap, vooral de zakdoekjes zijn hier thuis hard nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Daarna begin ik aan mijn project kruidentuintje! Ik maak er ook meteen een artikel over voor op mijn site.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Dit super leuke rekje voor op het balkon kreeg ik van mijn schoonouders (komt bij de Kwantum vandaan) ik zet er nu even mijn potjes op en wanneer het warm genoeg is gaat hij naar buiten!

Lief dagboek en lezeressen week 10

En deze prachtige vaas kreeg ik van mijn zusje, ik vind hem echt geweldig!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Ik wilde nagellak gaan swatchen, maar daar kwam uiteindelijk niets meer van terecht.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Foto’s uploaden! Door deze foto’s ziet mijn Photobucket feed er ineens heel gezellig uit!

Lief dagboek en lezeressen week 10

’s Avonds komen er nog gezellig vrienden langs voor een spelletje. Helaas verloor ik best wel erg met Levensweg. Ik ben toch liever miljonair.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 10

Zaterdag ging ik al vroeg mijn nieuwe auto ophalen in Heerde bij vrienden van ons. Ze hebben een heel groot stuk land met allemaal konijnen. Ze fokken ze en hebben de mooiste rassen, super tof om te zien en te knuffelen!

Lief dagboek en lezeressen week 10

Daarna snel naar huis om wat te eten want ik moet de hele middag en avond gewoon bij de Albert Heijn werken.

Lief dagboek en lezeressen week 10

Pauze! Deze magnetron maaltijd ken ik helemaal niet. Ik ben gek op boerenkool dus test hem graag uit en weetje, hij is echt goddelijk!

Zondag

Ik ben helemaal vergeten foto’s te maken zondag, maar eigenlijk waren we de hele dag op visite en bij anderen foto’s maken vind ik toch niet zo netjes of denk ik niet zo snel aan door de gezelligheid. We gingen naar Dronten naar een verjaardag en ’s avonds aten we bij Danny’s ouders. We gingen weer redelijk optijd naar huis om nog een spelletje op de Wii te spelen en 3 afleveringen Dexter te kijken waarbij een einde kwam aan seizoen 1, nog maar 7 seizoenen te gaan!

Deze week heb ik weer een drukke week. Vandaag ga ik naar het concert van Katy Perry en mogen ze ook nog eens backstage, dinsdag ben ik weer in Amsterdam voor een persevent, woensdag, donderdag en vrijdag moet ik werken en dan heb ik lekker weekend! Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Wat een leuke week met je verjaardag! Heel veel plezier met het concert vanavond. Super gaaf dat je er heen gaat en ook nog eens backstage!!! Have fun!

 2. Lijken me leuke twee events, wat heb jij een leuke en drukke week gehad. Die eerste foto is echt prachtig!

 3. Wat een gezellige maar drukke week!
  Ik zie de foto van de tulpjes en ik denk meteen “minder water”, tulpen hebben aan een paar cm écht genoeg. Dan staan ze namelijk langer.

  1. Oh ik doe er altijd ruim voldoende in met tulpen omdat ze altijd zoveel drinken en ik ze niet droog wil laten staan, haha! Thanks voor de tip!

 4. leuke week met leuke foto’s! Hartstikke leuk het project met de kruiden. Zal straks heel mooi staan op jullie balkon!

 5. Wat een leuke foto’s en wat zie je er mooi uit op je verjaardag! Nog van harte! Ik heb zelf ook drie konijntjes, een vierde komt er aan, ik kan alleen maar dromen van een enorm stuk land waar ze kunnen rondrennen hihi. Leuk je moestuintje!

 6. Ohh wat een lekkers zie allemaal! En nog gefeliciteerd met jouw verjaardag, ik hoop dat je een top dag had!

  XO

 7. Wat een leuke foto’s weer! Bij Levensweg moest ik even aan vroeger denken. Dat spel ligt bij mij nog op zolder, totaal vergeten natuurlijk. Laatst was ik bij mijn vriend en hij had ook Levensweg in een diepe doos zitten. Één van de eerste edities nog, net als een Monopoly-spel met de Nederlandse gulden.. waar de Kalverstraat nog 400 gulden kostte. Door jouw post, krijg ik ineens zulke zin in deze spellen. Toch eens vragen, als ik de volgende keer weer in het noorden ben.

 8. Leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met je verjaardag :) Het HEMA event vond ik zelf erg gezellig, vooral het magische zand is zo grappig! Als het gezellig is vergeet ik ook altijd foto’s te maken hihi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *