Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 9 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Afgelopen week was een week vol met zon, werken en natuurlijk mijn verjaardag! Benieuwd naar mijn ‘beperkte’ verjaardag en de rest van de week? Lees dan verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Maandag ben ik aan het werk en is het echt heerlijk weer, ik besluit in de pauze dan ook een extra groot rondje te lopen.

Voor de rest is de maandag niet een hele spannende dag, ik ben lekker aan het werk en ’s avonds doe ik thuis niet veel bijzonders.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Dinsdag ben ik weer vrij en ontbijt ik rustig met roggebrood, een laagje boter en kaas. Ik vind dat zo’n lekkere combinatie!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

’s Middags fiets ik nog even naar mijn ouders om wat af te geven, het is nog steeds echt heerlijk weer buiten.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Woensdag loop ik weer een rondje door de binnenstad en ik hoop dat Sostrene Grene ook open is om af te halen/10 minuten te winkelen. Ik moet namelijk nog een kraamcadeautje kopen (iets wat ik voor de sluiting wilde kopen, maar toen ineens waren de winkels dicht…). Gelukkig kun je ze mailen en hadden ze nog wat ik wilde hebben, ideaal!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Ook trakteer ik mijzelf op een lekkere smoothie.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Ik ben echt gek op mihoen van de Chinees en ineens zag ik dat ze ook gewoon mihoen bij de supermarkt verkopen (als in om zelf te maken). Ik besloot het meteen te kopen en te maken. Zó lekker!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021
Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Donderdag ben ik weer aan het werk en schrijf ik zoals gewoonlijk weer heel wat bedrijven in. Eentje in het bijzonder, La Nille. Ze gaf me ook een cadeautje om haar product te testen, super lief (ze kende mij natuurlijk niet)! Ze maakt zelfgemaakte natuurlijke scrubbars en ze ruiken echt fan-tas-tisch! Omdat ik het zo leuk vond kon ik het niet laten haar even in het zonnetje te zetten. Check vooral ook haar webshop :)!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Mijn werkweek zit er alweer op omdat ik vrijdag vrij heb genomen (omdat ik dan jarig ben). Danny en ik spelen dus tot laat spelletjes. Dit keer pak ik Carcassone weer eens uit de kast.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Vrijdag 5 maart! Dat betekent dat ik jarig ben! Ik mag dit jaar 28 kaarsjes uitblazen en Danny maakt een lekker ontbijtje klaar.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Outfitje van de dag! Ik draag een zwarte panty, zwarte trui en een rok van Scotch & Soda die ik voor een prikkie op Vinted scoorde.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Aangezien er toch niet echt iemand op mijn verjaardag komt besluit ik lekker luxe en duur gebak bij Lindeboom (een hele goede banketbakker in Zwolle) te halen.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

En ’s avonds kook ik uitgebreid (lekker met die pakjes sigaretten ernaast, haha). Ik maak verse groentesoep, boontjes met spek, rollade en beenham alvast in de middag. ’s Avonds maak ik natuurlijk nog wat aardappeltjes voor erbij.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Aangezien ik niet echt visite mag ontvangen en mijn vrienden niet kunnen komen/uitgenodigd zijn, hebben ze blijkbaar wel aan mij gedacht. Ik krijg deze prachtige ballon van vrienden en ’s avonds staat er ineens een bezorgscooter voor de deur met een pakketje met cake, ijs en vuurwerk fontijntjes. Ik vond het zó leuk!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Zaterdag valt er weer een enorm pakket met folders op de deurmat en ik vind het altijd heerlijk om de folders door te kijken. Ik zie dat de Maybelline Sky High mascara (klik voor review) eindelijk in Nederland te koop is bij de Kruidvat.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Zaterdag komt een lief vriendinnetje langs voor mijn verjaardag en besluiten we lekker in de stad te gaan horeca hoppen. We bestellen dit broodje kroket bij Villa Suikerberg en dit was echt het lekkerste broodje kroket ooit.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Volgende stop bij Jantjes Lief!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Daar bestellen we een brownie en passievrucht taart die we delen en op de oude stadsmuur opeten. Daarna lopen we nog een blokje en gaan we weer naar huis, het is namelijk best fris.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

’s Middags spelen we met Danny samen een spelletje: Brieven uit Whitechapel. Een iemand is Jack The Ripper en de andere spelers moeten hem zien te vinden. Het was even uitzoeken hoe het spel werkte, maar daarna is het super leuk. Ik moet wel toegeven dat het een lang spel is omdat je zoveel aan het overleggen bent. Van mij had er wel iets meer tempo in gemogen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Van zondag heb ik blijkbaar helemaal geen foto’s. Ik ben de hele ochtend aan het werk voor mijn blog en ’s middags speel ik Two Point Hospital op de Switch (ik ben nog steeds verslaafd).

’s Avonds maak ik nog deze foto omdat ik graag twee plankjes in de keuken wil. Alleen het mag maar 50 cm breed zijn dus qua standaard planken kan ik eigenlijk niets vinden op het internet. En als ik dan wat vind ben ik meteen meer dan 100 euro voor twee planken kwijt, dat vind ik wel een beetje duur. Dus mochten jullie nog tips hebben voor mooie massief eikenhouten planken, let me know!

Dat was hem weer voor deze week. Ik heb een heerlijk lang weekend want ben vandaag ook nog lekker vrij en dinsdag natuurlijk. De rest van de week ben ik weer aan het werk en voor het weekend staat de kapper gepland. Ik twijfel om mijn haar weer meer mijn eigen kleur te verven dus donkerder te gaan… Maar ik weet het nog niet zeker.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Nog niet heel goedkoop naar je zou een massief eiken plank / planchet 120x20x2 cm bij hornbach kunnen kopen van 85,- en die op maat laten zagen..

  2. Betreft je plankjes in de keuken zou je kunnen kijken voor zwevende wandplanken, die heb je vaak in verschillende maten (qua lengte maar ook qua diepte)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *