Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Het is maandag en er staat weer een nieuwe week voor de deur. Maar eerst blikken we nog even terug op afgelopen week. Ik had een heerlijk lang weekend, werkte vooral veel aan mijn blog (jongens, er staat voor 2 weken iedere dag content gepland) en daarnaast werkte ik gewoon 3 dagen op kantoor en had een leeg weekend staan. Benieuwd naar afgelopen week? Kijk dan met mij mee!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Maandag ben ik eigenlijk de hele dag aan het werk voor mijn site. Ik heb een lekker lang weekend genomen en vond het heerlijk om even lekker vrij te hebben (vorig jaar heb ik maar één week vakantie opgenomen dus vond het wel lekker om eens meer dan twee dagen achter elkaar vrij te zijn). Onder het werken door luister ik vaak muziek en ik vind deze mix van Children echt fantastisch.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

En aangezien ik toch vrij en thuis ben kan ik lekker draadjesvlees maken. Ik zet het rond een uurtje of 1 op en ’s avonds viel het vlees helemaal uit elkaar, heerlijk! Voor de rest deed ik eigenlijk geen spannende dingen. Ik was de hele dag aan het werk en ’s avonds keken we serie.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Ontbijtje! Yoghurt met muesli van de Zuivelhoeven die in het weekendpakket zat. Ik moet trouwens zeggen dat die muesli super lekker was.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Ik heb nog lekker de tijd voor mijzelf en besluit daarom lekker te gaan lezen. Ik begin aan het Bridgerton serie boeken. Inmiddels ben ik alweer ver in boek twee en ik vind het echt heerlijk om te lezen, aanrader!

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Woensdag ben ik weer aan het werk op kantoor waar ik blijkbaar geen foto’s van heb. Als ik thuis kom is Mila heel fanatiek met het lintje van de ballon aan het spelen. Dat vond ik wel schattig.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Donderdag werk ik ook de hele dag op kantoor en ’s avonds na het eten voel ik mij totaal niet lekker worden. Koud, buikkrampen (maandelijkse feest) en vooral ook erg moe. Dus ik val rond half 7 in slaap en Danny maakt mij rond half 9 weer wakker. Maar blijkbaar maakte hij ook deze prachtige foto.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Vrijdag werk ik in Apeldoorn en haal in de pauze bij de Kruidvat nog even Aleve Feminax (echt een wondermiddel). Maar ook zie ik dat de Maybelline Sky High mascara verkocht wordt. Ik heb de mascara vanuit Engeland besteld maar ik vind hem echt ontzettend fijn. Aanrader dus.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Zaterdag is weer zo’n typische dag voor het huishouden en ’s middags gaan Danny en ik even de stad in. We maken een afspraak bij de juwelier waar ik nog mijn verjaardagscadeau uit mocht zoeken. Ik ga voor een subtiel gouden kettinkje.

Terug naar de auto kom ik deze Magnolia voor maar 6 euro tegen bij de Deen. Ik wil al jaren een Magnolia in de tuin maar ze zijn zo ontzettend duur. Dit is dan wel een klein boompje, maar die worden vanzelf groot.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

’s Avonds hebben we geen zin in koken dus bestellen. We bestellen bij de Admiraal, een steakhouse in Zwolle waar we graag eten maar nog nooit hadden besteld. We werden echt verrast door super grote porties en geweldige smaak. Echt een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Ik krijg ineens weer zin om mijn nagels te doen, dus die doe ik maar weer eens. Ik gebruik trouwens nog steeds alle producten van Venalisa en ben daar super enthousiast over. Ik zag dat ik vooral veel donkere kleuren had, dus heb meteen weer een bestelling geplaatst met kleuren voor de zomer.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Ik dacht leuk, een donker rode kleur met glitters. Stiekem vind ik hem toch een beetje teveel kerstig, maar ik heb geen zin om het er weer af te halen. Dus ik moet er maar een week of twee mee doen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Zondagochtend ga ik vroeg naar de kapper toe. Heerlijk om weer even geknipt en geverfd te worden.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Mét een heerlijk stuk brownie cheesecake! Het komt bij het zaakje Mens & Kinders weg op de Assendorperstraat in Zwolle. Blijkbaar is dat een super leuk zaakje om wat lekkers te drinken/te eten waarbij je ondertussen je kinderen in een speelzaal kan laten spelen. Ik heb geen kinderen, maar het klinkt wel als een leuke tip voor de Zwollenaren met kinderen.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2021

Niet de meest charmante foto, maar dit is het resultaat! Ik wilde weer terug naar mijn eigen kleur met wat subtiele highlights, ik ben er echt super blij mee!

Dat was hem weer voor deze week! Aankomende week staat er een gewone werkweek op de planning. Vrijdag na werk ga ik naar een vriendinnetje toe waar ik ook blijf slapen. We hebben ’s avonds namelijk een online workshop droogbloemenkrans maken, super leuk! Zaterdag rij ik dus weer naar huis en zal het weekend wel uit huishouden en niksen bestaan. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Balen dat jij je niet lekker voelde.
    Je kapsel is prachtig geknipt en mooi met de highlights.
    Op zijn tijd is eten laten bezorgen ook fijn.

    Xoxo

  2. De highlights staan je goed! Verder zien je nagels er ook weer mooi en fresh uit… die mascara moet ik trouwens ook echt gaan bestellen, ik hoor hier zulke goede verhalen over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *