Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn afgelopen week. Een dagje later maar dat komt omdat ik het nog steeds ontzettend druk heb met het klussen in huis, verhuizen van mijn kantoor en opruimen, twee keer mijn verjaardag vieren, andere sociale verplichtingen en natuurlijk ook nog gewoon content online zetten. Van gekkigheid weet ik even niet meer wat ik aan het doen ben, maar hierbij mijn dagboek!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Maandag maak ik eigenlijk helemaal geen foto’s, maar mijn kantoor is ‘klaar’ (er moeten nog een paar kleine dingen gebeuren) en ik kan verhuizen. Doei nood kantoor waar nooit iets aan is gebeurt.

Maar misschien kun je je het voorstellen met de aantal spullen die ik elke dag opgestuurd krijg en wat ik nog heb liggen dat die verhuizing meer dan een dag duurde.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

’s Avonds ga ik nog even naar de IKEA om wat leuke dingen te halen om het wat gezelliger te maken.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Dinsdag ben ik jarig, ik mag alweer 26 kaarsjes uitblazen!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019
Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Kleine sneak peak van mijn kantoor, hij is hier nog niet af maar wel af genoeg om in te werken! Er komt straks nog een kantoor tour aan en zal dan ook vertellen waar alles van is!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Ik werk me dinsdag helemaal over de kop. Ik wil mijn kantoor netjes hebben zodat de visite ’s avonds kan komen kijken , mijn mailbox stroomt over (want had maandag ook niets kunnen doen) en ik moest alle boodschappen voor mijn verjaardag nog doen en taart maken. Tussendoor neem ik even snel een Weight Care Drinkmaaltijd met Yoghurt & Appel smaak en kan er weer tegenaan. Het fijne is dat hij erg lekker is en ik zo heb ik balans met het gebakje en hapjes ’s avonds.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Klaar voor de visite, ’s avonds komt de familie langs. Voor mijn verjaardag kreeg ik van Danny trouwens kaartjes voor Soldaat van Oranje, van mijn ouders een fotoboek met allemaal jeugdfoto’s (super blij met dit cadeau) en van mijn schoonouders een staafmixer zodat ik ook eens soepjes kan maken.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Woensdag probeer ik alle schade in te halen van de afgelopen dagen en ben als een gek aan het werk. ’s Avonds is het tijd voor afleiding en hebben we een spelletjesavond.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Ook donderdag ben ik de hele dag aan het werk, maar ook aan het opruimen en schoonmaken. Tussendoor doe ik nog even mijn nagels en doe een kopje thee bij Elise.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Vrijdag ben ik ’s ochtends aan het werk en ’s middags komt mijn moeder me helpen met foto’s maken en mijn oude kantoor helemaal leeg te halen omdat we nu die kamer gaan opknappen. ’s Ochtends komt Mila gezellig bij me liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Ik ga aan het eind van de middag nog even terug naar de kapper omdat mijn haar wat pluist en vraag of ze tips hebben (heb nu een goede spray en het is opgelost). Maar ik loop ook langs de etalage van de H&M en word verliefd op dit jurkje. Ik loop naar binnen om hem te passen en neem hem mee. Het is trouwens dit jurkje.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Zaterdagochtend ga ik zoals gewoonlijk met mijn moeder naar de markt, even vers fruit en degelijke inslaan.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Ook moet Mila weer naar de kapper (trimster) omdat de last van vilt heeft. Alleen mevrouw vind dat nog steeds niet leuk.

Voor de rest ben ik de hele dag bezig met boodschappen doen en het huis aan kant maken voor mijn verjaardag voor vrienden ’s avonds wat super gezellig was!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2019

Project 3849384 in dit huis, maar zoals altijd valt dat weer vies tegen. De hele stuclaag laat los dus die moeten we er helemaal af krabben. We zijn al drie dagen bezig en het is nog niet klaar, wat een drama. Dit was trouwens mijn oude kantoor en daar hadden we nog nooit iets aan gedaan en die gaan we nu helemaal opknappen. Vroeger hadden ze zo een reclame met ‘omdat je huis nooit af is’, nou dat weten we inmiddels.

Goed, we wisten dat we een huis hebben gekocht waar veel aan moest gebeuren en we doen het ook allemaal zelf met super veel hulp van mijn ouders. En als ik dan nu naar mijn kantoor kijk kan het allemaal maar super mooi allemaal worden.

Tot volgende week (met wederom veel geklus)!

Dit is een betaalde samenwerking met Weight Care

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  12 maart 2019 at 06:36

  Gefeliciteerd ??
  Je kantoor is mooi….
  Op naar het volgende klus project…

  Veel succes ?

 • Reply
  Mariska
  12 maart 2019 at 08:08

  Je kantoor is wel mooi geworden zoals ik het nu kan zien. Ben benieuwd naar de kantoor tour :)

 • Reply
  Marjolein
  12 maart 2019 at 09:08

  Je nieuwe kantoor ziet er al top uit! Super fijn, lekker ruim ook.

 • Reply
  Jojanneke
  12 maart 2019 at 09:46

  Super mooi geworden! Mag ik vragen welk product jou aangeraden is tegen pluizig haar?

 • Reply
  rachel
  12 maart 2019 at 09:50

  gefeliciteerd !! en lekker hoor dat je eigen kantoortje klaar is!! op naar het volgende klusje in huis:D

 • Reply
  Ilona
  12 maart 2019 at 10:05

  Je kantoor ziet er goed uit!
  Wat is dat jurkje van h&m leuk!

 • Reply
  Sanne
  12 maart 2019 at 19:42

  Wat fijn dat je kantoor nu helemaal af is! Toch fijn als je zo’n project van het lijstje kan afstrepen, en natuurlijk dat je nu een fijne plek hebt om te werken. Vind dat hoekje met de stoel ook heel gezellig.

 • Reply
  Lisa
  13 maart 2019 at 06:43

  Je kantoor is heel mooi geworden. En fijn, dat grote raam op zolder! Leuke kadootjes!

 • Reply
  Gaby
  14 maart 2019 at 21:43

  Je kantoor ziet er mooi uit! Hard work pays off!
  Waar heb je die geweldige stoel vandaan van de eerste foto?

  Liefs!

 • Reply
  Saskia
  16 maart 2019 at 09:21

  Je kantoor is prachtig! En nog gefeliciteerd!

  Alleen zooo jammer die weight watchers foto. Je bent zo goed bezig, die rommel heb je niet nodig! Ik weet hoe moeilijk het is om de balans te vinden, dus hou vol!

 • Reply
  Naat1623
  17 maart 2019 at 09:04

  Leuk jurkje trouwens van h&m. En wat is je kantoor mooi geworden.

 • Laat een reactie achter