Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Goedemorgen en leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Het was wederom weer een drukke week waarbij ik mij niet verveeld heb. Maandag was ik natuurlijk jarig en mocht ik 25 kaarsjes uitblazen. Dinsdag was ik aan het werk en kwam er nog visite langs voor mijn verjaardag en ’s avonds werd mijn inkomstenbelasting gedaan. Woensdag en donderdag was ik aan het werk op kantoor en vrijdag was ik vrij om thuis te werken. Het weekend hebben we lekker rustig aan gedaan, ik zou zeggen, kijk mee.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Maandag ben ik al vroeg wakker want ik ben natuurlijk jarig en ik ga samen met Elise naar Amsterdam voor een afspraak. Maar vrienden gingen ’s ochtends naar het stadhuis voor geregistreerd partnerschap en daar moesten we wel even een klein geintje mee uithalen.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Rond kwart voor 10 was ik bij Elise en reden we naar Amsterdam voor het Storymakers event van Cherrylab. Hier zijn veel reisorganisaties en bestemmingen aanwezig en kun je jezelf (en kanalen natuurlijk) pitchen. Ik heb met heel wat leuke bestemmingen en organisaties gekletst en hopelijk komen er mooie samenwerkingen uit voort.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

De locatie was aan het IJ en er moest nog even een fotootje gemaakt worden. Daarna snel naar huis, eten koken en alles klaarmaken voor de visite.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Ik vierde mijn verjaardag niet uitgebreid, het gezin van beide kanten kwam en dat was erg gezellig. Klein maar fijn!

Dinsdag

Van dinsdag heb ik helemaal geen foto’s maar ben deze dag ook niet echt met mijn telefoon bezig geweest. ’s Ochtends kwamen mijn oma en tante nog op bezoek voor mijn verjaardag en daarna kreeg ik een appje van een vriendin dat ze per direct voor controle naar het ziekenhuis moest in verband met haar zwangerschap en of iemand mee kon. Daar denk je natuurlijk geen seconde over na en ging met haar naar het ziekenhuis en daar hebben we heel wat uurtjes doorgebracht. Gelukkig was alles goed!

’s Avonds kwam de boekhouder nog langs om mijn inkomstenbelasting te doen en alles netjes uit te rekenen voor mijn bedrijf. We waren twee uur bezig maar het is weer gebeurt (helaas).

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Woensdag ben ik de hele dag op kantoor aan het werk en heb ik eigenlijk ook niet echt foto’s gemaakt van de dag verder.

Donderdag

Ook donderdag hetzelfde liedje. Ik werk op kantoor en ga snel naar huis om te koken en te sporten (fitjump). Niet echt een hele boeiende dag. Ik heb deze week echt een hele saaie week wat betreft foto’s.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Vrijdagochtend ben ik aan het werk en daarna appt een vriendinnetje of ik met haar mee ga naar de stad want ze gaat haar wenkbrauwen waxen. Ik was meteen nieuwsgierig en ging mee. Ze liet het doen bij de Yves Rocher (ik wist niet eens dat ze daar behandelingen hadden) en het zag er goed uit en wilde het zelf ook wel! Ik kon gelukkig meteen terecht en waxte ook mijn wenkbrauwen, echt een dikke aanrader en het kost maar € 8,50. Daarna hadden we best trek en gingen lekker lunchen bij Stadscafé Blij.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Rond 2 uur ben ik weer thuis en ga weer verder aan het werk, even een foto maken voor de NIVEA Micellar Shampoo campagne.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

’s Avonds ga ik nog naar een vriendinnetje en spelen we mijn nieuwe spel Bears vs. Babies die ik voor mijn verjaardag kreeg! Het is even een spel waar je in moet komen en een goede tactiek moet hebben, maar dan is het echt een heel tof en leuk spel!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Zaterdag heb ik ein-de-lijk weer tijd en zin voor de sportschool. Ik heb het de afgelopen weken echt ontzettend druk gehad met werk, campagnes aanleveren, mijn verjaardag, visite, de belasting en was helemaal kapot vaak ’s avonds als ik een keertje niets had. Maar ik was vroeg wakker en had alle boodschappen al in huis dus kon wel weer even!

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Natuurlijk heb ik wel elke week de Fit Jump, maar het was ook wel weer lekker om even goed te trainen! En ik heb het geweten, want ik heb echt overal spierpijn, niet normaal!

’s Middags ga ik nog met Danny naar de stad om mijn verjaardagscadeau uit te zoeken en daarna gaan we naar zijn opa en oma toe in Dronten.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Aangezien het 6 uur is wanneer we weg gaan besluiten we lekker uit eten te gaan, ook nog een beetje voor mijn verjaardag. Ik neem vooraf een champignonsoep en een schnitzel als hoofdgerecht. Ik eet alleen was groente en 2/3 schnitzel en ik zit gewoon al vol, dat is niet normaal voor mij maar wel goed, haha!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Zondag wil ik lekker uitslapen maar dat lukt niet helemaal, rond 9 uur ga ik dus maar mijn bed uit. Ik doe een paar wassen en verschoon het bed en plant mijzelf om 10 uur op de bank en kom er pas rond 5 uur weer vanaf. Ik kijk alle programma’s die ik van de week heb gemist (Helemaal Het Einde, Vier Handen Op één Buik, The Blacklist, Married At First Sight en Riverdale) terug en doe een dutje van 3 uur lang, ik had het blijkbaar nodig.

Lief dagboek en lezeressen week 10 – 2018

Als het beddengoed ’s avonds droog is maak ik het bed op en duik achter de computer om mijn dagboek te maken. Nu vind ik het wel mooi geweest en duik weer op de bank en ga lekker optijd naar bed.

Dat was mijn afgelopen week, druk maar gezellig! Deze week heb ik helemaal niets op de planning staan en vind het echt heerlijk. Alleen donderdag en vrijdag ben ik aan het werk op kantoor en voor de rest gewoon lekker thuis aan het werk! Tot volgende week.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Fijn om te lezen dat jij wel een goede ervaring had bij Yves Rocher. Ik heb mijn wenkbrauwen er jaaaren terug laten doen en ze zijn destijds dus helemaal verprutst. De dame in kwestie waxte ook driftig langs de bovenkant, waardoor ik nu nog steeds lekker expressieloze streepjes heb. :’) Ik moet ze maar eens laten microbladen, maar dat geld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *