Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Lief dagboek en lezeressen week 1

Ik heb al een tijdje niet meer geplogt, maar de rust en tijd kon ik er niet meer voor vinden. Ik leefde echt in een rollercoaster waarbij eigenlijk alles extra even teveel was. Prima, want nu is de rust terug en begin ik langzaam alles weer een beetje op te pakken qua bloggen. Vandaar weer de oude en vertrouwde lief dagboek en lezeressen. Dit maal geen uitgebreide maar wel even een leuk overzicht van mijn afgelopen week!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 1

Zondag gingen we langs de woonboulevard in Zwolle om naar nachtkastjes te kijken, die hadden we nog niet en misten we wel erg. We slaagden bij de Leen Bakker en toevallig deelden ze gratis poffertjes uit, lekker! Voor de rest deden we best veel, zetten kasten in elkaar, pakten dozen leeg en nog veel meer.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 1

Een ontbijtje in mijn eentje, ik vind het nog steeds gek de hele dag alleen thuis te zijn. Aangezien ik vaak in het weekend en ’s avonds werk lopen we elkaar vaak mis. Maar aan de andere kant, nu de rust er weer een beetje is heb ik geen afleiding van mijn blogwerk.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Mijn computer staat in het kantoor! Yes, nu kan ik hier ook gewoon lekker werken! Alleen de rest van mijn blogspullen lagen nog thuis dus echt heel handig is het uiteindelijk niet.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Uitzicht! Ik vind het echt zo fijn wonen hier, dit uitzicht is echt geweldig!

Lief dagboek en lezeressen week 1

Ik wilde voor het eerst gaan koken, maar na het drama van de gewone pannen ging het gewoon nog even door. We hadden een hele grote set prachtige koekenpannen, zijn ze niet geschikt voor inductie!!! :'(

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 1

Omdat Danny en ik veel dingen in koekenpannen maken moesten er natuurlijk wel nieuwe komen. Voor de snel wilde ik geen dure pannen halen dus dook even snel de Blokker binnen voor pannen. Toevallig waren deze van Sola in de aanbieding en je had er dan meteen twee.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Nog wel even een heftig kleurtje kiezen, ik ging voor rood.

Lief dagboek en lezeressen week 1

 

Toen ik thuis kwam na het werken zat het bad er in, ik ben als een kind zo blij! Ik wilde mijn hele leven al ontzettend graag een bad en nu hebben we er eentje!

Lief dagboek en lezeressen week 1

Daarna ging ik met mama nog wat boodschappen doen, alvast wat bier inslaan voor oud en nieuw. Want dat werd met alle vrienden bij ons thuis gevierd.

Lief dagboek en lezeressen week 1

’s Avonds zaten Danny en ik rustig met z’n tweeën op de bank. Dit is een kleine sneak peak van onze woonkamer. Wij houden erg van modern, strak en wit. Het is nog een beetje kaal en rommelig maar daar komt snel verandering in.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Danny installeerde de Chrome cast op de tv en zochten naar spelletjes. Je kan gewoon Just Dance met je mobiel en Chrome cast doen, hoe tof! Dat speelden we dan ook wat potjes.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 1

De echte boodschappen doen voor oud & nieuw! Heel veel drank en snacks. We hebben er zin in!

Lief dagboek en lezeressen week 1

Daarna ging ik nog even op bezoek bij mijn schoonouders, en daar is Shiba!

Lief dagboek en lezeressen week 1

Eigenlijk vergat ik heel oud en nieuw foto’s te maken, of uberhaupt op mijn telefoon te kijken. We hadden het hele huis vol zitten met onze vrienden en het was zo gezellig dat ik gewoon niet mijn telefoon heb gepakt deze avond. Eigenlijk ook wel eens goed, altijd maar verslaafd te zijn aan dat ding in gezelligheid.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 1

De kit is droog, de wand zit er in en ik kan EINDELIJK in bad! Met al mijn ongebruikte LUSH spullen omdat we zelf nooit een bad hadden. De rest van de dag sliepen we uit tot 12 uur. Ruimden alle bende van het feestje op en gingen langs de familie voor nieuwjaarswensen.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 1

Ook in de ochtend hebben we een prachtig uitzicht, worden jullie al een beetje moe van mij?

Lief dagboek en lezeressen week 1

Helaas hebben we nog geen afwasmachine in dit huis. We hebben wel een aansluiting laten maken maar aan de andere kant, zoveel afwas hebben we ook niet met z’n tweeën. Misschien laten we het wel gewoon zo en wassen gewoon lekker met de hand af.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Vrijdag middag en avond werkte ik gewoon bij de Albert Heijn. ’s Avonds archiveerde ik de loten, het waren er dit keer een beetje veel. Na het werk deed ik niet veel meer en ging lekker op tijd naar bed.

Zaterdag

 

Lief dagboek en lezeressen week 1

 

In de ochtend gingen we naar de Tuinland planten kopen voor in de woonkamer en even bij de kerstsale kijken voor dit jaar alvast. Want we hebben nu helemaal niets voor de kerstboom. Verder werkte ik van 1 tot half 10 bij de Albert Heijn. Ik ben weer een handige Harry en krijg mijn hand tussen de deur. Het is nu paars, auw.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Een van de planten die we hadden gekocht. Jeetje, wat zijn mooie grote planten en potten duur zeg! Je bent zo 60 euro verder voor een plant en pot. Maar dan heb je natuurlijk wel wat!

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 1

Zondag deden we rustig aan, ik sliep echt asociaal lang uit tot kwart over 11 en voor de rest hielden we een grote schoonmaak. Mijn ouders kwamen nog even langs om het één en ander in elkaar te zetten en op te hangen. Danny en ik aten lekkere pannenkoeken met spek en ’s avonds speelden we een spelletje Carcassone en Cluedo met vrienden.

Lief dagboek en lezeressen week 1

 

En om kwart over 12 lagen we in bed, veel te laat maar het was wel een gezellige week.

Deze week is weer een drukke week. Vanavond en morgen werk ik. Woensdag is Danny jarig en ben ik in Amsterdam. Donderdag zijn Danny en ik vrij en gaan leuke dingen doen. Vrijdag werk ik weer en in het weekend vieren we de verjaardag en housewarming voor familie. Weer hele drukke, volle en gezellige dagen komen er dus aan! Fijne week iedereen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Leuk om te zien! Jullie huis ziet er tof uit en het uitzicht is prachtig! ;-) Lekker dat je een bad hebt, zou ik hier ook wel willen! Mijn badkamer is groot genoeg maar dan moet ik het aanvragen bij de woningbouwstichting en het er zelf in zetten. Zie ik niet zo zitten! Ik wacht nog wel even tot we een huis kopen. :-)

 2. De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Goed dat je niet op je telefoon hebt gekeken met nieuwjaar, ik ook niet. Veel te gezellig!!
  Geniet lekker van je bad:)

  XoXo Melanie

 3. Waauw, jullie nieuwe bad is mooi! Lekker genieten :-) Jullie hele plekje ziet er voorlopig al super uit trouwens.

 4. Wat ziet jullie appartementje er mooi uit! Ja, planten zijn echt belachelijk duur. Ik schrik iedere keer weer als ik bij de kassa sta haha.

 5. Leuke foto´s weer! Bij de Ikea hebben ze heel vaak dezelfde planten als in tuincentra, maar dan voor een leukere prijs. Misschien moet je daar nog eens kijken?

 6. Ik vind je verhuisavonturen heel leuk om te zien. Doet me denken aan m’n eigen verhuizing toen ik op mezelf ging alweer 7 jaar geleden. Vind jullie woonkamer er al heel mooi uit zien, mooie kleur laminaat en die nieuwe plant vind ik ook heel erg mooi.

 7. Wel grappig dat je ondanks dat je nu officieel uit huis bent, het huis van je ouders nog altijd ’thuis’ noemt. Je hebt echt een mooi huisje hoor! Toch denk ik stiekem wel dat je het afwassen snel zat bent hahaha. Ik woon alleen en ben er helemaaaal klaar mee, maar geen plek voor een vaatwasser helaas. xxx Lucinda

 8. ooh wat heerlijk dat je nu een bad hebt! stiekem zou ik dat ook wel willen! jullie stijl is hetzelfde als onze, wij hebben ook alles strak en wit. onze eetkamer stoelen zijn precies hetzelfde trouwens!

 9. Hmm wat worden jou artikels saai en slecht zeg….. :( ik merk dat ik gwn 3 x zo minder op je blog te vinden ben. Plus je leven is echr veelste boring. Nou nou wat een hectische week. Je sliep tot 11 uur uit, wat een rebel zeg!! Hahahaha sawryyyyy

 10. Hmm wat worden jou artikels saai en slecht zeg….. :( ik merk dat ik gwn 3 x zo minder op je blog te vinden ben. Plus je leven is echr veelste boring. Nou nou wat een hectische week. Je sliep tot 11 uur uit, wat een rebel zeg!! Hahahaha
  Sorry maar mij ben je als lezer kwijt

 11. Hahaha ik zit nooit in bad. Ik vond ook altijd dat er een bad in ons huis moest. Dus toen we een huis gingen kopen lieten we er gelijk een inzetten. De grap is dat ik er nooit in zit. Nu we in Belgie wonen is het nog erger. We moeten in het bad douchen. Echt verschrikkelijk omdat je na elke douch het hele bad moet schoonkrabben vanwege de kalk aanslag. Dus ik heb echt helemaal klaar met een bad. Nope een bad kan me gestolen worden :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *