Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 1

Preview: Essence Try It. Love It!

Goedemorgen allemaal, leuk dat jullie weer met mij meekijken naar mijn afgelopen week. Ik dacht het bloggen wel weer op te kunnen pakken maar helaas. Ik was veel te druk met werken bij de Albert Heijn en er moesten nog ontzettend veel klusjes in huis gedaan worden en in het oude huis waardoor ik geen seconde vrij had om aan mijn site te werken. Ik hoop deze week zelfs eens een keer een avond op de bank te kunnen ploffen en niets doen. Maar genoeg gezeur, hierbij mijn week!

Preview: Essence Try It. Love It!

Ik begin maandag de ochtend vroeg met een vriendin voor een heerlijke ochtendwandeling in de kou rondom de Weide AA hier in Zwolle. Heerlijk even goed doorstappen en wakker worden in de natuur.

Preview: Essence Try It. Love It!

Als we uitgewandeld zijn lunchen we bij de Delifrance met een heerlijk broodje en daarna ga ik snel naar huis om aan het werk te gaan, heb genoeg te doen namelijk!

Preview: Essence Try It. Love It!

’s Avonds ben ik trouwens druk bezig de kerst zooi weer in te pakken. Ik was nou wel eens benieuwd hoe de huiskamer eruit zag zonder kerstboom.

Preview: Essence Try It. Love It!

Mila vind het ook erg leuk zo een doos, gek beest…

Dinsdag

Preview: Essence Try It. Love It!

Dinsdag doe ik eigenlijk amper wat om foto’s van te maken. Ik werk ’s ochtends wat thuis en om 12 uur ga ik naar de Albert Heijn om tot half 10 ’s avonds te werken. Ik eet deze best wel lekkere pasta in mijn pauze.

Preview: Essence Try It. Love It!

Oeps!

Preview: Essence Try It. Love It!

Ik was echt de hele dag de sleutels kwijt en kon de boel op het werk niet op slot doen. Toen ik de moed opgaf en naar achteren wilde gaan om de reserve sleutels te pakken vond ik ze in een kast! Gelukkig!

Woensdag

Preview: Essence Try It. Love It!

Van woensdag heb ik eigenlijk ook amper foto’s gemaakt. Ik werk eerst van half 8 tot 12 en werk daarna thuis even een aantal campagnes bij die er aan komen. Daarna spreek ik gezellig af met Elise, kletsen lekker en werken ook nog even aan een campagne voor haar. Daarna ga ik naar boven en help mijn schoonvader met de laatste dingen in ons appartement. Zo gek om de boel leeg te zien. Maar tegelijkertijd voelt het niet meer als thuis en vind ik het wel goed zo.

Preview: Essence Try It. Love It!

’s Avonds ga ik even met mijn moeder naar de GAMMA om wat dingen te halen zodat we donderdag meteen aan het werk kunnen. We halen glasvliesbehang en wat andere kleine dingen.

Donderdag

’s Ochtends komt mijn moeder al vroeg en gaan we aan de slag met onze trapkast en de hal. Mama begint in de trapkast en ik begin met de hal om de hele muur te schuren en gelijk te maken. Het zag er namelijk echt niet uit. Ook de trapkast was nooit echt aandacht aan geschonken dus kon wel wat onderhoud gebruiken. We hebben eerst met de slijptol denk ik wel 20 tot 30 spijkers uit de treden gehaald, alles meerdere malen met de bandschuurmachine geschuurd, schoongemaakt, de trap 3 keer gelakt, muren gestuct en muren ingesmeerd met voorstrijk.

Preview: Essence Try It. Love It!

Daarna ga ik naar het appartement en help ik mijn schoonmoeder met schoonmaken. We maken alles even goed voor het oog schoon en brengen al het karton weg naar de kringloop die zo handig een grote container heeft.

Preview: Essence Try It. Love It!

Oh en ondertussen vang ik mijn laatste Squirtle en heb ik eindelijk een Blastoise!

Preview: Essence Try It. Love It!

’s Avonds rond half 11 zitten we eindelijk op de bank en moeten heel erg lachen om Mila die alle lades van de kast even zelf open maakt, smiecht.

Vrijdag

Preview: Essence Try It. Love It!

Mijn moeder staat ’s ochtends om 9 uur alweer voor de deur en we gaan verder met de trapkast. Deze wordt helemaal behangen met glasvlies om hem er nog enigszins netjes uit te laten zien. Ik had nog nooit behangen in mijn leven maar vond het verrassend leuk om te doen! Om 12 uur stop ik er mee en ga naar het werk toe om te werken.

Preview: Essence Try It. Love It!

Om 5 uur ben ik weer vrij en eet lekker makkelijk de Chinees van donderdag die we hadden gehaald.

Preview: Essence Try It. Love It!

Wat. Een. Bende. Mijn ouders en zusje komen langs om nog wat klusjes te doen en ruimen alles helemaal op voor de verjaardag en housewarming.

Preview: Essence Try It. Love It!

Danny is even een tafel halen bij vrienden en ondertussen versier ik de boel met mijn zusje.

Zaterdag

Preview: Essence Try It. Love It!

Sneeuw!!!

Preview: Essence Try It. Love It!

Laten we ons maar meteen van onze goede kant zien en de stoep, tuin en poort sneeuwvrij maken.

Preview: Essence Try It. Love It!

Daarna gaan we naar de winkel om groot boodschappen in te slaan en haal ik mijn taart af die ik al eerder besteld had.

Preview: Essence Try It. Love It!

We zijn de hele dag bezig met opruimen, boodschappen doen en alles klaarmaken voor vanavond want er komen ongeveer 35 familieleden, oeps!

Preview: Essence Try It. Love It!

Sorry Danny, deze foto kon ik echt niet laten… De rest van de avond heb ik geen foto’s gemaakt want ik heb geen minuut gezeten. Ik ben alleen maar druk met bedienen en opruimen geweest, leuk zo een verjaardag, haha!

Zondag

Zondag blijf ik tot 10 uur in bed liggen en maak een begin met schoonmaken. Daarna ben ik eigenlijk nog wel heel erg moe en blijf tot 1 uur in bed liggen. Daarna lunchen we met overgebleven taart en ruimen de boel verder op. Mijn vader komt nog even om met de keuken bezig te gaan en een vloer te storten. Wij halen de vaatwasser uit de keuken en maken die helemaal schoon met een stoomreiniger en een sopje. Man wat was dat ding vies! Dat ik daar een paar dagen mijn vaat in heb gedaan…

Preview: Essence Try It. Love It!

’s Avonds besluiten we spontaan nog uit eten te gaan. Zaterdag was Danny jarig en waren we ook 4,5 jaar bij elkaar, dat moet gevierd worden. We gingen naar De Admiraal wat een redelijk nieuw restaurant in Zwolle is. Vooraf nam ik een Zwolse Mosterdsoep met zalm, mega lekker!

Preview: Essence Try It. Love It!

Als hoofdgerecht een entrecote die ook heerlijk was.

Preview: Essence Try It. Love It!

Mijn favoriete drankjes, Liefsmans en een Disaronno Sour! Maar stiekem vind ik de Licor 43 Sour lekkerder, maar die hadden ze niet.

Preview: Essence Try It. Love It!

Preview: Essence Try It. Love It!

Toetjes! Rond 10 uur zijn we weer thuis en regelen de laatste dingen voor het oude huis, daar moet ik vandaag namelijk de sleutels van inleveren. Een gek idee vind ik het wel maar ik heb er vrede mee. Daarna duik ik snel mijn bed in want ben kapot.

Vandaag ga ik weer naar mijn cursus, lever de sleutels in van het appartement en ga nog even met vriendin wat doen. Dinsdag staat nog helemaal vrij maar ik hoop dat ik dan even kan bloggen, maar dat zal wel klussen hier in huis worden. Woensdag, donderdag en vrijdag werk ik en zaterdag hebben we de verjaardag en housewarming voor vrienden. Zondag is het de bedoeling dat we helemaal niets doen of misschien nog familie opzoeken.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Wat veel foto’s en zo leuk om te zien.
  Je hebt het echt enorm druk, maar gelukkig op ’n leuke manier.
  Het is hard werken om z’on nieuw stekje woon-klaar te maken.
  Ik ga nu eerst wat te eten pakken want heb trek gekregen van die heerlijk hapjes die allemaal langs kwamen haha

 2. Hahaha Milatortle! Ik heb hem nog steeds niet.
  Danny lijkt erg blij dat hij jarig is haha! Nog van harte gefeliciteerd! En ook gefeliciteerd met jullie samenzijn! :)

 3. Nog gefeliciteerd met Danny :) Ik herken dat zo met verjaardagen, het kan soms erg stressvol zijn. Afgelopen verjaardag had ik uitgebreid gekookt en gebak gemaakt, dat was een stressvolle dag haha. Maar als het dan heel gezellig is maakt dat alles goed! Het eten bij de Admiraal ziet er goed uit, ik ben daar nog nooit geweest in Zwolle, ik zal eens bij hun menukaart kijken.

 4. Aranka, ik ben sinds jij over de kleur Early Dew hebt geschreven helemaal OBSESSED! Wij willen graag verhuizen en ik wil dit zooo graag in de slaapkamer! Alleen, in dit huis hebben we verf op waterbasis, en die veeg je met een vochtige spons of doek weg. Is die Early Dew van flexa wel gewoon afwasbaar? En met welke kleuren combineer je deze nog meer?

  1. Wij hebben Early Dew in Gamma muurverf laten mixen, was een stuk goedkoper! Wij hebben hem met Urban Taupe gecombineerd en vinden het prachtig! Geen idee of hij op waterbasis, daar heb ik niet zoveel verstand van, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *