Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Leuk dat jullie weer meekijken naar mijn afgelopen week. Een hele normale week waarbij ik gewoon aan het werk was, veel met eten bezig was, Danny zijn verjaardag vierde en we heel erg veel opruimde. Kijken jullie met mij mee?

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Ik ben weer actief gaan posten op mijn gezondeteninspiratie Instagram account. Als steuntje in de rug voor mijzelf om weer wat gezonder te eten en omdat ik het ook leuk vind. Mijn persoonlijke Instagram pagina is een beetje dood omdat ik vrij weinig leuke dingen doe, maar foto’s van eten maken kan natuurlijk altijd wel.

Ook wil ik graag weer wat gezonder leven (niet perse afvallen). Ik merk dat mijn conditie en buik daar blijer mee zijn.

Hier zie je trouwens mijn lunch, een volkoren bolletje met ham (ik at er wel twee hoor).

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Ik had nog een stukje carrot cake over. Die kreeg ik van Danny zo met de koffie.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Dinsdag ben ik aan het werk omdat ik donderdag vrij wilde hebben met Danny zijn verjaardag. ’s Avonds wil ik Wingspan spelen op de Nintendo Switch, maar dat ging niet helemaal vlekkeloos.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Lunch op het werk! Volkoren crackers met cottage cheese en gerookte kipfilet.

Het is oudejaarsdag voor Danny, dus we bestellen lekker Beren! Absoluut niet gezond maar wel heel erg lekker!

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Donderdag is Danny jarig en normaal doen we dan leuke dingen. Maar dat kan dit jaar natuurlijk niet. We slapen lekker uit, lunchen gezellig samen en doen boodschappen. Ik maakte een gezonde hapjesschaal wat natuurlijk veel te veel was (ach het was leuk voor de foto en ik had de volgende dag naar het werk lekkere dingen).

Het is trouwens geen hele spannende schaal, komkommer, tomaat, 30+ kaas, ei in rookvlees en worst (dat is Danny zijn favoriet en niet gezond, haha).

Automatische concepten

Feestmaal! Ons lievelingseten, boerenkool!

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Vrijdag ben ik aan het werk in Apeldoorn en in de pauze haal ik een lekkere salade. Dit is een kant en klare lunchsalade met witte kaas. Ik moet toegeven, ik vond hem erg lekker!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Zaterdag sta ik vroeg op en maak ik een lekker ontbijtje, deze mugcake!

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Lunch! Crackers met cottage cheese, tomaat, komkommer en kipfilet.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

’s Avonds maak ik deze heerlijke zalm prei quiche. Binnenkort zal ik het recept delen!

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Dit vind ik altijd zo frustrerend, zo’n sluitzegel waarbij de plak laag aan de verpakking blijft zitten…

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Zondag, soepdag! Ik maak een lekkere pan groentesoep. Lekker voor de lunch en bij het avondeten.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Ik kocht het spel Just Dance 2021 voor de Nintendo nadat ik het bij een vriendinnetje had gespeeld en ik vind het echt super leuk (nog leuker dan RingFit Adventure). Ik doe het elke dag even een halfuurtje en dat tikt lekker aan qua stappen en kcal.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Mijn jas is blijkbaar op de grond gevallen en Mila vond dat wel een lekker slaapplekje. Mila moet echt altijd op kleding van ons liggen, herkennen meer kattenbaasjes dat?

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Mijn handen zijn op dit moment weer dramatisch. Je kunt het niet goed zien maar ze zitten onder de barstjes en blaasjes. Goed blijven smeren dus…

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Danny en ik zijn de schotten op zolder aan het opruimen en uitzoeken. We maken alle dozen open om te kijken of er geen dingen weg kunnen. Ik kom nog een aantal dozen tegen met schoenen en tassen. Veel amper tot niet gedragen. Ik heb dus mijn Vinted account lekker aangevuld.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Hoeveel koffers kan een mens hebben? We kwamen ineens tot het geweldige idee dat we ze in elkaar konden doen waardoor er veel ruimte over bleef. Goed idee wel, haha.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2021

Ook maakte ik nog foto’s van deze heerlijke quiche. Binnenkort volgt het recept!

En dat was hem weer voor deze week. Aankomende week is een rustige week met verder geen plannen. Ik ben gewoon lekker aan het werk en voor de rest doen we het rustig aan. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *