Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

De eerste week van het jaar is alweer om, jeetje ik blijf het zeggen, de tijd vliegt! Ik deed het nog lekker een weekje rustig aan, vierde oud en nieuw dit jaar rustig en werkte hier en daar wat. Ook keek ik de serie You uit en vierden we de verjaardag van Danny voor vrienden.

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Maandagochtend spreek ik met Elise af om spullen te verzamelen voor het goede doel. Ik ruim mijn kasten weer op, ik kijk of er nog mooie items tussen mijn kleding zitten die ik zelf niet meer aandoe en samen doneren we dit aan spullen. Het geeft een ontzettend goed gevoel en een opgeruimd huis.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

’s Middags moet ik nog even aan het werk en moet ik het verjaardagscadeau van Danny nog bestellen, het wordt deze koffiemachine.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Mama brengt ook nog wat oliebollen en appelbeignets dus die eten we lekker op! Vooral zelfgemaakte appelbeignets vind ik heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Met de jaarwisseling zijn we bij vrienden en we laten het licht aan voor Mila dat ze niet zo schrikt van alle flitsen. Ze is er gelukkig niet bang voor, maar voor het geval dat. Ze zit ons heel zielig aan te kijken wanneer we weg gaan.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Allemaal lekkere hapjes en eten!

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Drie keer raden wat ik de hele dag heb gedaan! We hebben dit jaar een rustige nieuwjaarsdag omdat onze ouders er niet zijn en wij eigenlijk ook nergens zin in hebben. We ruimen alle kerstzooi op en doen lekker niets en gaan op tijd naar bed, heerlijk.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Woensdag ga ik gezellig met mijn moeder mee naar mijn oma om daar even nieuwjaar te wensen en heerlijke kniepertjes te eten die mijn tante heeft gebakken. Ik vind die dingen zo lekker maar het dure ijzer weerhoudt mij steeds het niet zelf te gaan maken.

De rest van de dag ben ik aan het werk in het huishouden, doe ik wat dingen voor de blog en ’s avonds ga ik nog even naar mijn andere opa en oma om gelukkig nieuwjaar te wensen.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Ik heb alles voor mijn site klaar en er komt geen mail binnen, ik besluit dus lekker lui te doen vandaag. De dag daarvoor was ik met de serie You begonnen en ik kijk het hele seizoen in één keer uit. Ik lig dan ook van 10 tot 5 uur op de bank alleen maar serie te kijken, heerlijk zo een dag!

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

’s Avonds hebben we met vriendinnen afgesproken om spelletjes te spelen. Omdat we een keer met een vrij grote groep zijn wordt het 30 Seconds wat ik al een hele tijd niet meer heb gespeeld. Ik ben hier echt een ramp in omdat mijn algemene kennis qua personen echt diep onder de maat is.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Ik heb ontzettend zin in mosterdsoep en dacht het eerst makkelijk te maken uit een pakje of kant en klaar te kopen. Maar ik dacht volgens mij is het niet heel moeilijk het zelf te maken dus ging zelf aan de slag. En inderdaad, het is super simpel, binnen een kwartier was het klaar! Binnenkort volgt het recept op mijn blog en het was echt heerlijk.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Daarna ga ik nog even naar de Action omdat ik nog een aantal kleine dingen nodig heb. Altijd leuk om overal even te snuffelen.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

We waren Mila kwijt en door de verbouwing op zolder hebben we ook haar krabpaal even opgeborgen, daar was ze het blijkbaar niet mee eens.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

De zolder vordert al aardig! Het gaat natuurlijk niet zo snel omdat we alles zelf in de avonduren doen, maar het resultaat mag er waarschijnlijk zeker wezen als het af is.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Samen met Danny kijken we ’s avonds nog de film Bird Box af op Netflix wat echt een goede film is, zeker een aanrader!

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Voor het slapen gaan pak ik er een nieuwe tandpasta bij en wat dit is weet ik niet, maar ik weet wel dat ik het een ramp vind. Het is kool dat niet veranderd in schuim of in de kleur wit en alles zit eronder. Het voelt vies aan in je mond en de dag daarna stink je uit je mond, bah. Ook is het een drama met schoonmaken want je hele wastafel is zwart, je tandenborstel is zwart en je mond en handdoek, echt top!

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Zaterdag en maandag vieren we de verjaardag van Danny en dan wil je natuurlijk wel wat lekkers op de tafel zetten. Op aanraden van vrienden ga ik eens kijken bij La Buena Vida (op de Assendorperstraat voor de Zwollenaren) waar ze heerlijke tapas hebben. Vrienden halen wel vaker dingen daar en dat is zo ontzettend lekker dat ik dat ook wilde.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

’s Avonds vieren we dus de verjaardag van Danny met een aantal vrienden, niet heel bijzonder maar wel gezellig.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2019

Zondag slapen we lekker uit en daarna gaan we weer aan de slag op zolder. We maken alle wanden dicht met gipsplaten en die moeten natuurlijk nog even gehaald worden bij de GAMMA.

En dat was hem voor deze week, weer een gezellige en leuke week. Deze week begint het gewone leven weer. Vandaag is Danny echt jarig, morgen ben ik weer gewoon aan het werk, woensdag ben ik te vinden op de vakantiebeurs en de rest van de week ben ik aan het werk. Voor het weekend nog niet echt plannen behalve met Mila naar de trimster. Tot volgende week!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. He Aranka,

    Z’n lekker relaxte week hebben wij ook gehad. Heerlijk.

    De spullen die je gedoneerd hebt weet je ook of daarvan een vestiging in de buurt van Almelo zit? Ik wil ook graag mijn spullen (die al een tijd op zolder staan, oeps) doneren aan een goed doel. Wat ik in deze regio online kan vinden zijn vooral kledingbanken en zoek wel een specifieker doel voor jonge vrouwen/tiener moeders zoiets.

    .X Yvonne

  2. Ik ben de serie YOU ook aan het kijken, nu bij aflevering 8, heel spannend!! leuke diary verder en ben benieuwd naar het recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *