Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Ik heb afgelopen week een hele gezellige week gehad, de eerste week van het jaar! Alleen ik ben wel vergeten echt foto’s van deze week te maken. Ik was veel bij familie vanwege nieuw jaar, ging cadeautjes voor Danny halen, met een vriendin naar Loods 5, had een spannende afspraak en vierde natuurlijk de verjaardag van Danny. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk dan snel verder!

Maandag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Maandag begint de dag natuurlijk in het nieuwe jaar en met vuurwerk. We blijven tot ongeveer half 3 bij vrienden en fietsen daarna naar huis.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

We slapen lekker lang uit en daarna eet ik een lekkere cracker met overgebleven salade als ontbijt.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Rond een uur of 4 gaan we richting mijn opa en oma voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel met de hele familie en daarna rijden we nog even door naar de ouders van Danny.

Dinsdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Aangezien we wel een hele dag zonder supermarkt moesten en ik boodschappen nodig had en naar de Action moest ging ik even naar het winkelcentrum in Zwolle Zuid. Ik was samen met een vriendinnetje rond lunchtijd en daarna aten we dit heerlijke proeverijtje op, jummie!

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Mijn best nine van afgelopen jaar met hele fijne en mooie herinneringen! De rest van de dag ben ik aan het werk en trek ik het huishouden recht. ’s Avonds sport ik nog samen met een vriendin, iets met goede voornemens en meer willen bewegen.

Woensdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Woensdag moet het er maar eens van komen, kappen met al dat ongezonde eten en weer gewoon normaal eten. Ik lunch dus lekker met kwark en granola. Van de rest van woensdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Ik ben lekker bezig thuis met de site en ik ruim mijn kantoor op wat echt een enorme bende was.

Donderdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Ook van donderdag heb ik helemaal geen foto’s. ’s Ochtends was ik met de was en het beddengoed bezig en daarna had ik een leuke maar ook best spannende afspraak. Als het allemaal door gaat, gaat er het één en ander veranderen wat ik best spannend vind, maar het komt dan zeker helemaal goed. ’s Avonds eten we de restjes boerenkool op en spreek ik weer met een vriendin af in de sportschool.

Vrijdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Linda is voor een paar weken terug in Nederland en we hadden al afgesproken om naar Loods 5 te gaan om daar lekker te neuzen. Je hoort er altijd zoveel leuke verhalen over en tegenwoordig kan ik los gaan voor ons eigen huis. Alleen we vonden het echt heel erg tegenvallen, we snapte niet waarom iedereen hier zo enthousiast over is. Het zijn allemaal hoekjes met een bepaald merk en het heeft totaal geen sfeer of geeft inspiratie. Nee, voor ons geen tweede keer.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

We dronken nog wel even een drankje, deze Chai Tea Latte was echt ontzettend lekker!

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Dit schilderij vond ik echt geweldig, alleen jammer dat het behoorlijk aan de prijs was. ’s Avonds zou ik nog weg gaan maar voelde me totaal niet fit, denk dat ik een griepje krijg. Heb nu ook ontzettend last van mijn keel en ben verkouden. Ik probeer het te onderdrukken en hoop dat het snel over is.

Zaterdag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Zaterdagochtend ben ik druk met de boodschappen doen voor Danny zijn verjaardag. Ik haal de meeste dingen bij de Lidl en moest ineens heel hard lachen bij dit schap. Kroketten van rookworst en snert, bijzonder! Ik wilde ze eigenlijk meenemen maar heb ze toch maar laten liggen.

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Voor Danny zijn verjaardag gaan we lekker uit eten bij de Vaca Negra in Zwolle, ze hebben daar zulk lekker vlees, echt een feestje elke keer weer als je daar bent. We waren er al vroeg zodat we weer op tijd thuis waren voor de vrienden die ’s avonds zouden komen.

Zondag

Lief dagboek en lezeressen week 1 – 2018

Zondag sliepen we lekker uit en was Danny ook echt jarig. We wandelen even een rondje rond de Weide AA en daarna druppelt de visitie binnen tot ’s avonds laat. Het was een gezellige en geslaagde verjaardag volgens mij!

En dat was hem weer voor deze week. Vandaag heeft Danny nog vrij dus gaan zo wat leuks doen en vanochtend hebben we al op ons neefje gepast. Morgen ga ik naar de vakantiebeurs in Utrecht en de rest van de week heb ik nog open staan en wordt gevuld met werken voor de site en andere plannen uitwerken. Tot volgende week!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  jorinde247
  8 januari 2018 at 13:36

  Leuk weekje! Ik hoorde ook over die snertkroketten. Stiekem toch wel erg benieuwd naar! Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe plannen.

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  8 januari 2018 at 13:55

  Leuk overzicht en gefeliciteerd nog met vriendlief!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  8 januari 2018 at 14:11

  Die snertkroketten klinken echt vreselijk haha! Zo vreselijk dat ik ze bijna zou willen proberen..

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  8 januari 2018 at 16:31

  Toffe foto’s en wat leuk om je Best Nine te zien!

 • Reply
  femketje
  8 januari 2018 at 16:53

  Lol! Ben nu best benieuwd naar een snertkroket :’)

 • Reply
  Rachel
  8 januari 2018 at 18:14

  leuk gevuld weekje weer meis!!en uhh snert kroket….hmm intressant haha

 • Reply
  chucky1012
  8 januari 2018 at 20:54

  Leuke week en gefeliciteerd!

  Xoxo

 • Reply
  Veronique Janssen
  9 januari 2018 at 10:36

  Wat een fijne week! :)

 • Reply
  Jessica J.
  10 januari 2018 at 13:36

  Kroketten met rookworst en snert vind ik persoonlijk niet echt smakelijk klinken, haha! Alsnog gefeliciteerd met Danny’s verjaardag!

 • Reply
  Marjoleine
  10 januari 2018 at 19:25

  Haha die kroketten lijken me echtttt niet lekker! Knap dat je weer bent begonnen met gezonder eten, ik ben zelf ook bezig en ga maandag weer op de weegschaal. Altijd spannend… Leuk om je week weer te zien!

 • Reply
  marianne
  11 januari 2018 at 19:03

  Mag ik toch even streng zeggen dat een chai latte 240 kcal is? Daar heb je dan voor gesport, best zonde eigenlijk.

  • Reply
   Aranka
   11 januari 2018 at 20:28

   Is dat zo ? volgende keer dus maar weer een theetje!

   • Reply
    Linda
    18 januari 2018 at 06:42

    Haha, dat wist je best :p

 • Reply
  aboutsbstyle
  14 januari 2018 at 17:25

  loods 5 vind ik ook geen prettige winkel, ik ben er zelf 2 keer geweest maar zal ook niet terug gaan. Liefs Soraya

 • Laat een reactie achter