Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen kerst + oud en nieuw

Lief dagboek en lezeressen

Het is een hele tijd wat stiller geweest op mijn blog en dat had eigenlijk een simpele reden. Ik was druk, had geen vakantie en pakte ook gewoon even mijn rust wanneer dat kon. In de kerstvakantie is het online altijd heel rustig, dus ik besloot ook gewoon lekker rustig aan te doen. De bedoeling was het deze week weer op te pakken en hopelijk gaat dat ook lukken. In ieder geval deel ik met jullie een aantal foto’s van afgelopen week. Het zijn er niet zoveel, want ik had helemaal geen zin overal foto’s van te maken.

Lief dagboek en lezeressen

De maandag voor de week van kerst zat ik nog gezellig met vriendinnetje Linda in Berlijn! Het was echt een geslaagd stedentripje!

Lief dagboek en lezeressen

Op het werk kwam de ene taart na de andere taart binnen (en andere relatiegeschenken) ik kan echt geen taart meer zien. Maar lekker was het zeker wel!

Lief dagboek en lezeressen

Samen met lief vriendinnetje Elise sprak ik af om even bij te kletsen en meteen maar lekker te lunchen bij Blij, altijd goed!

Lief dagboek en lezeressen

Sinds een paar weken gebruik ik de producten van The Ordinary om te kijken of het wat doet voor mijn vette huid. En ik kan je vertellen dat het zeker wat doet. Binnenkort lezen jullie mijn uitgebreide ervaring met het merk.

Lief dagboek en lezeressen

Samen met Danny ging ik weer een lunchen bij de Beren in Zwolle. Ik wilde heel graag de pannenkoekjes proeven dus bestelde een kleine portie en ze waren echt heerlijk!

Lief dagboek en lezeressen kerst + oud en nieuw

De kerstdagen vierden wij bij familie. De ene dag aan mijn kant en de andere dag aan Danny zijn kant. Iedereen had zich goed uitgesloofd en er stonden heerlijke dingen op tafel. Wij zijn trouwens niet van die culinaire eters. Wij vinden een rollade, beenham en stoofperen al vaak een heerlijke kerstmaaltijd.

Lief dagboek en lezeressen kerst + oud en nieuw

Na kerst val je vaak een beetje in een gat van een paar vrije dagen (ik had er eentje opgenomen en de rest gewerkt). Maar gelukkig kon ik heerlijk uitrusten met het nieuwe seizoen van You. Ik vond hem zeker wel vermakelijk, maar niet zo goed als het eerste seizoen, jullie?

Lief dagboek en lezeressen kerst + oud en nieuw

Ook met oud en nieuw maakte ik weinig foto’s. We vierden het gezellig bij vrienden.

Lief dagboek en lezeressen kerst + oud en nieuw

Mila heeft een nieuw plekje gevonden. We hadden een plastic tas op de tafel laten liggen en daar wilde ze alleen maar op liggen, gek beest.

Lief dagboek en lezeressen

Ondertussen zijn we ook weer begonnen met klussen in ons huis. Aan twee slaapkamers hadden we nog helemaal niets gedaan dus die zijn nu aan de beurt. We hebben al het behang van de muren getrokken en wilde alles gaan stuken. Het leek ons wel handig dat meteen goed te doen dus we haalde de verwarming ook van de muur af. Bleken we overal in huis nog oude stalen buizen te hebben waar geen afkoppelingsstuk op kon.

We besloten dus maar alle buizen te verwijderen en te vervangen door nieuwe buizen en eventueel nieuwe verwarmingen op plekken die we nog niet hadden of gewoon te vervangen door een fris en net exemplaar. Je raadt het al, dat was een heel duur en niet gepland klusje. Maar we het is nu weer allemaal aangesloten en er veel comfortabeler op geworden.

De aankomende tijd probeer ik weer meer foto’s te maken maar ik moet zeggen dat mijn leven op dit moment vrij saai is om een dagboek voor bij te houden. Ik zit vier dagen per week op kantoor en daarnaast ben ik vaak gewoon thuis, te moe om eigenlijk iets te doen. Weekenden zijn gevuld met huishoudelijke taken en nu dus ook weer klussen, niet heel spannend.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

 1. Ten eerste de beste wensen voor 2020!
  Het klinkt allemaal een beetje alsof je niet meer veel plezier haalt uit het bloggen:)
  Ik vind het wel jammer maar snap je wel hoor. Met een baan erbij is je leven heel anders en veel drukker. Maar misschien is het wel beter om je blog dan anders in te richten. Het komt nu een beetje over op mij dat je het maar doet maar het niet leuk vindt.. Sorry ff mijn mening:)

  1. Dat was het de laatste tijd ook wel hoor! Ik had het zo druk en had eigenlijk geen tijd/energie om er voor te gaan. Gelukkig staan voor de komende tijd weer lekker veel reviews en dergelijke gepland! Er komt niet meer iedere dag iets online (dat is iets te optimistisch) maar wel om de dag. Hopelijk is het dan voor de lezeressen ook weer leuk om te volgen :)!

 2. Goed zo Aranka. Het hoeft ook niet maar enthousiasme in je artikelen is wel fijner lezen☺️ komt vast goed ik blijf je wel volgen. Succes!!

 3. Wauw…je zegt constant dat je leven saai is. Maar dan skip je de foto artikelen toch?
  Of stop met bloggen. Het is geen verplichting maar moet leuk zijn.
  Op deze manier is het ook niet leuk lezen en krijg ik er een vreemde smaak bij.
  Mss iets om te overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *