Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #9

Het zijn de afgelopen dagen prachtige dagen geweest en daar heb ik heerlijk van genoten! Jullie merken het vast wel aan mijn website, de artikelen zijn niet heel erg boeiend en komen ook nog eens wat later online dan normaal. Dat komt omdat ik de afgelopen dagen ontzettend druk ben geweest met ontzettend leuke dingen doen voor de site en met mijn vrienden.

De week begon goed heet, dus tijd voor ijs. Eigenlijk wou ik Ben & Jerry ijs halen maar ik wou dit ijs wel eens een kans geven van de Lidl, hij is de helft goedkoper en ook prima te doen. Er zitten alleen wel minder deeg stukjes in.

Inside the beker! Jam jam!

Topjes mogen weer aan met dit weer!

Grapje op Twitter, sommige geloofden het ook nog!

Zwollenaartjes, zo lekker!

Doen of niet doen… Ze waren best prijzig.

Mooie avond, dus tijd om te barbecueën. Nummer 1!

Lekker, lekker! Gezellig met vrienden in hun tuin!

Blij met mijn nieuwe sandaaltjes!

Lekker zacht aan de voetjes.

Outfit of the day voor Amsterdam, lekker makkelijk en comfy!

Aangekomen bij de MAC masterclass! We kregen een hele boeiende masterclass over een beachy look, alleen het model was niet zo vrolijk helaas.

Snacken met Tim bij de MAC!

Wachten bij de NL Studios voor een event van 8×4.

Twee gare koppies, wat was het warm zeg die dag.

Terug in de trein de Glamour lezen die in onze goodiebag zat!

Helemaal verliefd op mijn nieuwe armbandje!

Héé! Daar waren wij van de week bij!

Barbecue nummero 2 bij vrienden in de tuin met nog meer vrienden!

En daar zijn de mannen goed in, fikkie stoken!

Hello! Tijd voor een dagje openluchtbad met de meiden!

Lekker aan het zwemmen!

In heel Nederland geen enkel wolkje…

Maar waar wij zijn wel, het ging nog regenen ook.

Gelukkig was het van korte duur en konden we daarna weer lekker zonnen! Natuurlijk wel goed ingesmeerd!

Dit keer thuis barbecueën. Helaas was de gasfles op dus hebben we het vlees in de pan gebakken.

Maar de dag daarna had mijn vader een nieuwe gehaald, dus nu kon het wel. Mijn moeder had ook veel te veel vlees gehaald dus we konden er twee dagen van genieten.

’s Avonds nog even met vrienden naar het park de Wezelanden. Lekker van het zonnetje genieten met een drankje erbij. Naast ons bliezen ze een luchtballon op. Alleen het waaide zo hard dat hij alle kanten op ging.

En we moeten helaas weer naar school toe. Alleen onze school is ongeveer bezaaid met deze pluisjes, het lijkt wel sneeuw!

Even een toetsje maken op het niveau kleuterklas… Ik vraag me echt nog steeds af wat ik op die school doe.

Dus dan maar lekker terrassen met een klasgenootje. We hadden een heerlijk broodje pastrami besteld!

Ik slaap de afgelopen nachten echt ontzettend slecht dus ben niet vooruit te branden, dit drankje heb ik dus echt nodig. Volgens mij werkt het voor geen meter maar ach.

Ja, ja, ja! Het EK menu bij de macdonalds, dit is echt een heerlijke burger. Oké het is gewoon de big tasty met een ander bolletje. Maar wel leuk!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

23 reacties

 1. Wat ’n leuke zomerfoto’s. Word ik altijd instant gelukkig van :-) Hebben jullie speciale EK burgers? Grappig :-)

 2. Leuke foto’s weer zeg!
  Dat zwollenaartje ziet er echt lekker uit, wat is het precies?

  En lekker dat jezoveel hebt gebbqd! Hahah lekker he dat weer!

 3. Aah wat een super foto’s weer, je hebt duidelijk van het weer genoten goed van je! Haha dat met bbq was ons ook over komen, doordat we teve inkopen hadden gedaan hadden we de volgende dag ook nog lekker vlees over om te bbq’en. En ik vind je artikels helemaal niet saai hoor!

 4. Ziet er uit als een gezellig weekje! Die toetsen Engels kan ik me ook nog wel herinneren, dan had ik altijd geen enkele fout en vroegen de docenten zich af hoe dat mogelijk was haha.

 5. Leuk om lekker even doorheen te bladeren tijdens het leren! Ik vind het alleen een beetje vervelend dat je zo’n houding tegenover het MBO aanneemt bij de foto van je toets engels. Er zijn zat mensen die hartstikke hard moeten werken voor hun toetsen op dat niveau, en om dat nou “niveau kleuterklas” te noemen vind ik nogal beledigend en uit de hoogte. Ik doe zelf HBO en mij hoor je nooit zulke dingen zeggen. Sorry, maar ik kom niet meer terug op je site.

  1. Jij scheert alles lekker over een kam. Aranka zegt nergens dat het over heel MBO gaat, het gaat om haar opleiding. Dat heeft niets met heel MBO te maken.

  2. het kan toch ook zijn dat een toets gewoon super makkelijk was dat ze dat bedoelt ik heb zelf mbo gedaan maar voel me helemaal niet beledigd of iets je kan t ook anders opvatten vind ik

  3. Ik bedoelde het meer van, dit is niet het niveau wat bij mijn opleiding past en dat vind ik jammer. Ik zal in vervolg beter opletten wat ik neerzet, het is totaal niet beledigend naar anderen bedoeld ;)

 6. Even een tip; een broodje pastrami bij de talamini is 3.80 en bij de vito’s 5.90, dus dat scheelt je 2.10 euro en dan krijg je ook nog eens exact hetzelfde broodje. i love pastrami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *