Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #63

 photo 2014-03-08170005_zpsb95441be.jpg

Weer een drukke week achter de rug, werken, bloggen, mijn verjaardag, bijkomen van de carnaval, events en cursus! Benieuwd wat ik de afgelopen dagen heb gedaan? Kijk dan weer met me mee! Fijne week alvast toegewenst, maar met dit prachtige weer moet dat vast helemaal goed komen!

Maandag was de bijkomdag van het drukke weekend met carnaval – was dat alweer vorig weekend? het voelt als eeuwen geleden -. We gingen naar Danny zijn huis waar ik lekker aan het kroelen was met Shiba!

 photo 2014-03-03222945_zps8c793f97.jpg

Dinsdag heb ik de hele dag gewerkt en was ik daarna best wel een beetje moe, op het werk kan ik helaas geen foto’s maken maar ’s avonds kwam ik er wel achter dat ik 1.000 Facebook likes had!

Woensdag werd ik 21 jaar, jullie hebben er niet veel van voorbij zien komen. Dat komt gewoon omdat ik verjaardagen niet zo boeiend vind. Ik kreeg van mijn ouders deze handige snijplank, twee dingen voor mijn servies die nog misten en Scentchips! Van Danny kreeg ik nog mooie TiSento oorhangertjes. Voor de rest kreeg ik wat geld en had ik een ontzettend gezellige middag met de visite!

Ook toevallig op mijn verjaardag kreeg ik dit ontzettend gave horloge van Triwa van de webshop 10:35! Ik heb hem sinds dien elke dag gedragen, ben er erg blij mee!

 photo 2014-03-05194037_zpsc201260f.jpg

’s Avonds hadden we nog een etentje met collega’s van de Albert Heijn gepland! Super gezellig met het vaste kassa team. We gingen uit eten bij La Stalla in de binnenstad van Zwolle! Ik bestelde vooraf een lekker carpaccio!

 photo 2014-03-05201746_zps12078329.jpg

En als hoofdgerecht een malse biefstuk in champignonsaus! Misschien ziet de serveerwijze er niet echt heel erg aantrekkelijk uit, hij was wel heel erg lekker! En ach, die salades hoeven van mij toch nooit zo ;).

En als toetje kregen mijn collega (die ook toevallig jarig was) een dessert met een sterretje, super leuk!

Helaas hadden we op mijn verjaardag de vriezer vergeten goed dicht te doen dus alles was ontdooit, daarom moesten we op vrijdag maar de restjes op eten wat we nog konden opeten. Van het bladerdeeg maakte me een super lekkere lunch!

En kaasstengels met allerlei kruiden!

 photo 2014-03-06165607_zps52737aea.jpg

En het restje boerenkool at ik ook op voor het werk, vind ik helemaal niet erg!

Dit is echt de uitvinding van het jaar. Ik gebruikte altijd Dove deodorant omdat ik die zo fijn vond, maar ik heb nog een fijnere deodorant ontdekt! Odorex! Ik had toevallig alle variant toegestuurd gekregen maar had er niet over geschreven. Toen mijn deodorant op was begon ik aan deze enorme verzameling deodorant. Maar ik ben helemaal hooked, dit is echt de beste deodorant ever! Mijn vader gebruikt nu trouwens alle rollers en vind dat ook de fijnste deodorants! Dus zoek je een deodorant is echt lekker fris ruikt, geen strepen achterlaat, geen natte en plakkerige oksels van krijgt en goed de geurtjes tegen gaat, kijk dan eens naar Odorex!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe swatch tattoo?

 photo 2014-03-07104303_zps11dcfb5e.jpg

Nagellak swatchen vind ik ook altijd leuk om te doen!

 photo 2014-03-07122323_zps25c9e219.jpg

Na het swatchen was het tijd om in de trein te stappen naar Amsterdam! Het was zulk lekker weer dat ik mijn All Stars maar weer eens aan deed. Had ik dat nou maar niet gedaan want ik krijg er heel snel blaren in, en helaas kwam ik ook met voeten vol blaren thuis…

 photo 2014-03-07134409_zpsa473e287.jpg

Ik vind het altijd leuk om uit de trein te kijken naar het prachtige vlakke landschap van Nederland! Wat zitten we hier eigenlijk goed!

 photo 2014-03-07153458_zpsd55214a3.jpg

Op het event aangekomen, The College Hotel in Amsterdam is echt prachtig!

 photo 2014-03-07153853_zps9f04ca45.jpg

Met L’Oréal hadden we echt een mega high tea met een super inspirerende lezing van Annemarie van Gaal! Daar heb ik echt veel van geleerd hoe dingen qua succes in elkaar steken.

En check dit, een eigen lipstick!

Hmm, het was echt overheerlijk!

 photo 2014-03-07155710_zps1ac14e52.jpg

Moet je deze thee zien, allemaal kamille bloemetjes!

 photo 2014-03-07181320_zpsdbd63656.jpg

En omdat ik nog best een reis voor de boeg had haalde ik even wat eten bij de Burger King, alleen deze burger vond ik geen succes!

Zaterdag stond de laatste cursus in Leeuwarden op het programma! Hierna heb ik mijn teamleider cursus helemaal afgerond en moet ik me echt gaan bewijzen. Alleen deze sufferd had ik niet op de reisplanner gekeken – ik wist de tijden uit mijn hoofd dus waarom zou ik kijken – en kwam er op het station dus achter dat er bussen in plaats van treinen reden. Nouja, had ik dat ook eens meegemaakt en het was best leuk!

Gelukkig maakte de zon ontzettend veel goed, daar word je toch vrolijk van?

 photo 2014-03-08170005_zpsb95441be.jpg

Doei Emmakade, het was leuk hier de cursussen te hebben en een prachtig uitzicht!

 photo 2014-03-08173254_zps7acd8ad2.jpg

Doei Leeuwarden, tot over een hele tijd denk ik!

Bij de AH to go haalde ik een salade, deze was nieuw en zag er lekker uit. En hij was ook heel erg lekker!

 photo 2014-03-09114730_zpsea8e3944.jpg

Zondag was het echt prachtig weer! Tijd om het dakje van de auto af te halen :)

En lekker met vrienden te gaan terrassen!

 photo Untitled-1_zps23efdc79.png

Na het terrassen bleven we nog lekker in de stad eten bij Humprey’s. Ik moet zeggen dat het eten daar oké is maar niet bijzonder. Ga dan toch liever naar iets anders toe. Maar het was wel gezellig!

Oké maar het toetje was wel ontzettend lekker! Merengue met ijs en frambozenijs!

Zo, dat was mijn week weer. Ik ga me nu snel douchen en aankleden en daarna lekker tot half 10 vanvond bij de Albert Heijn werken. Morgen een dagje bloggen en woensdag en donderdag heb ik events waarna ik daarna in Zwolle weer snel aan het werk moet. Vrijdag een blogdagje en zaterdag weer de hele dag werken! Tot volgende week!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. De inrichting van Humphrey’s vind ik altijd leuker dan dat het eten lekker is ;). Wat super balen dat je in je Allstars die juist heerlijk comfy moeten zijn zulke blaren krijgt :(. Echt bummer.

  2. Wat een leuke foto’s, door die foto met boerenkool krijg ik ineens zo zin in broerenkool hahaha. Ik was het hele weekend lekker buiten en het was zo druk en iedereen was vrolijk echt een heel verschil als met de winter!!! Daar word ik zelf ook vrolijk van. Liefs inspiiredbylife

  3. Alsnog een gelukkige verjaardag! Ook al vind je er niet zo veel aan ;-) (ik ook niet hoor, verjaardagen zijn bij mij altijd heel low key)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *