Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #60

 photo 2014-02-13124133_zpsad7d00ca.jpg

Zo, de week is weer voorbij. Tijd om de nieuwe week te beginnen met een lief dagboek en lezeressen! Drukke week gehad dus genoeg om jullie te laten zien, dus kijk weer lekker met me mee!

Mijn favoriete skincare combinatie op dit moment! Als serum gebruik ik de Neoderma Blue Blood Gel en als dagcrème Sisley Youth, heerlijke en pure producten!

 photo 2014-02-10201736_zpse5560945.jpg

Werken op maandagavond, niet mijn favoriete avond. Waarom? Nou, daarom! Ja, hier is de winkel nog gewoon open, het is al wel half 9.

Selfie! Super blij met mijn nieuwe TiSento oorbellen. Ik dacht eerst dat het kleintjes waren zodat ik ze kon mixen met mijn andere TiSento oorbellen maar helaas waren dit veel groteren. Maar achteraf vind ik ze met los haar wel erg mooi.

Bloggen, daar horen foto’s bewerken natuurlijk ook bij. Ik verklein alle foto’s altijd en soms doe ik het licht iets aanpassen omdat de foto’s hier helaas op mijn kamer erg blauw worden door het slechte licht met het grauwe weer.

Hartjes tompouchen, daar word je toch verliefd op?

Ik heb echt zo een hekel aan dit soort verpakkingen, ik krijg het echt nooit fatsoenlijk open.

Werkoverleg met de collega teamleiders verkoopafhandeling van de Albert Heijn, niet verkeerd zo bij van der Valk!

 photo 2014-02-13124133_zpsad7d00ca.jpg

Het nieuwe van der Valk in Zwolle is echt super chique geworden!

Pre-Valentijnspost van Essence en Essie!

 photo 2014-02-13164828_zpse0b1bc82.jpg

Lekker bakken, ik heb er zelf maar wat van proberen te maken en een beetje van Knorr.

Borritos gemaakt! Ik dacht dat ze wel in dit kleine lasagne schaaltje paste, alleen mijn inschattingsvermogen klopt niet helemaal. Maar ze waren wel erg lekker!

Helemaal gek op dit luchtje van Roberto Cavalli, Exotica! Binnenkort gaat hij weer met pijn in mijn hart op de post, ik had hem geleend voor een review.

 photo 2014-02-14123724_zps379910b6.jpg

 photo 2014-02-14130606_zpsc2fd1338.jpg

Lekkere lunch bij Bruno Banani!

Ik kreeg een roos van de ‘perfecte’ man volgens Bruno Banani, en thuis lag er ook nog een roos van de Zalando man te wachten en natuurlijk kreeg ik er ook nog eentje van Danny! Helaas waren die van Bruno Banani & Zalando met een dag al helemaal lelijk en die van Danny doet het nog perfect! De ware liefde wint!

Valentijnsdate met deze leuke meiden bij Bruno Banani!

Ik begon dit boek te lezen in de trein en las hem aan één stuk door, wat een goed verhaal zeg en je bent zo benieuwd hoe het nou is gekomen en wat er verder gaat gebeuren. Helaas heb ik naast de treinritten niet echt tijd om te lezen want eigenlijk wil ik hem meteen uitlezen! Gelukkig zit ik vandaag weer in de trein!

Omg, hij is er dan echt het Naked 3 palette! Ik ben er zo ontzettend blij mee!

Cadeautje van Danny een mega pot vol met snoephartjes, super lief! <3

Valentijn was niet heel romantisch maar wel gezellig, samen met vrienden gezellig een drankje gedaan en hebben we een spelletje Rummikub gespeeld. Vroeger was ik hier heel goed in, nu helaas wat minder goed.

Zaterdag eet ik eigenlijk altijd op het werk omdat ik de hele dag werk, mijn favoriete eten op dit moment, de verse kip shoarma pizza van de Albert Heijn!

 photo 2014-02-15224801_zps1a65d5b4.jpg

Na 8,5 uur hard gewerkt te hebben gaan we gewoon eventjes door bij het Albert Heijn personeelsfeest, gezellig!

 photo 2014-02-15230520_zpsf0747f42.jpg

Ouderwets bingo hoort daar natuurlijk bij!

 photo 2014-02-16012627_zps84ec25e7.jpg

En natuurlijk gaan we weer de stad in, ik kan er bijna gaan wonen op zaterdagavond!

 photo 2014-02-16123215_zpsb9da6b18.jpg

Wat een weer gisteren hè, doe mij de zomer maar hoor…

Niet mokken maar wokken, gisteravond gingen we lekker wokken en gingen er weer vandoor met propvolle buiken.

 photo 2014-02-16202252_zps497c6972.jpg

Dit is echt mijn favoriete wok gerecht ever, ik kan totaal niet tegen al die scherpe of zelfs pittige sausjes (ik vind zoet zuur al aan de scherpe kant, haha). Maar dit is echt heerlijk, zoetzure saus met kip, tauge, champignons en paprika. Ik kan dit elke dag wel eten.

Deze week heb ik ook weer een vol programma. Zometeen ga ik naar het BFF Event en de Huishoudbeurs. Dinsdag heb ik een informatie bijeenkomst voor een studie die ik waarschijnlijk intern bij de Albert Heijn ga doen. Spannend, want als ik de HBO Small Buisness en Retail Management studie ga doen volgend jaar komt mijn blog op een lager pitje te staan. Het is dus kiezen voor mij wat ik voor een toekomst wil. Een zekere toekomst als supermarktmanager bij de Albert Heijn of een onzekere toekomst als blogger. Woensdag werk ik de hele dag en donderdag ben ik vrij en komt mijn accountant voor de inkomstenbelasting – niet leuk!- vrijdag en zaterdag bestaat weer uit een dagje werken. Tussendoor bloggen we natuurlijk vrolijk verder! Fijne week allemaal!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Al dat eten ziet er echt heerlijk uit <3. Ik ben vorige week ook gaan wokken, en zoetzure saus of sojasaus doet het bij mij ook altijd het beste. Ik wil je alvast heel veel succes wensen bij de keuze, die lijkt me best lastig!

 2. Haha, ben serieus net een halfuur wakker en het water loopt mij al in de mond van al die food foto’s! Leuke en volle diary! Naked 3 is amazing, ik wil niet meer zonder. Die pizza trok mijn vriend overigens de laatste keer ook uit het koelschap; als ware pizza-lover moest hij het -even- proberen en ja hoor, die heeft zijn favoriet van de troon gestoten.. Veel plezier @ BB en HH en succes met je keuze!

 3. Leuke foto’s! Die snoephartjes, hoe lief. Dat met die plastic verpakkingen haat ik ook haha … en mmm, die tompoucen zien er té lekker (en cute) uit :).

 4. Weer hele leuke foto’s met zo te zien best een drukke week. Owh het Naked3 palette, hij verschijnt op steeds meer blogs en elke keer vis ik achter het net om hem zelf ook te halen, maar ooit komt hij er.

 5. Het zijn prachtige foto’s!
  Mmmm heerlijk al dat eten.
  Schattig gebakje.
  Ik wens je veel succes dinsdag, het gaat om je toekomst.

  Geniet van een leuke dag op het BFF Event en de HHB Xoxo

 6. Hele leuke foto’s! Die nagellakpotjes zijn inderdaad een hel om open te krijgen. Ook andere make-up producten met deze sluiting. Goodbye mooi vers gelakte nagels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *