Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #59

 photo 2014-02-06123323_zps41771fb5.jpg

Zo, de week is alweer voorbij. Een week met prachtig weer en wat regenachtige dagen helaas. Ik heb niet stil gezeten en laat jullie mijn afgelopen week zien. Veel plezier!

Maandag was er nog lekker versgebakken straciatella cake over, hmm!

 photo 2014-02-03175518_zpsc1cba31d.jpg

Die avond maakte ik lekker risotto, het was alweer veel te lang geleden dat we dat hadden gehad!

 photo 2014-02-04104124_zpsee584e64.jpg

Dinsdagochtend gaan we meestal naar mijn oma en ineens stond daar zo een lekker broodje op ons te wachten! Daar zeg ik geen nee tegen.

 photo 2014-02-04130245_zps7f22764b.jpg

Omdat mijn oma bijna naast het centrum woont ging ik nog even de stad in om wat voor het werk te halen. We hadden nieuwe mandjes nodig voor het afromen. Ik kon ze nergens vinden maar bij de Xenos kon ik gelukkig slagen.

Zo leuk om dit altijd te zien, de statistieken van mijn site! Dit zijn de best gelezen artikelen afgelopen maand. Leuk om te zien dat de recepten het goed doen en vooral de Essence en Catrice artikelen. Goed nieuws, er komt weer heel veel aan!

Look van de dag!

Leuke post, de Blog Bijbel! Ik schreef er gisteren een review over, handig boekje voor beginnende bloggers of personen die willen gaan bloggen!

 photo 2014-02-05203541_zps30cecb4a.jpg

Sporten, de laatste keer was vorig jaar… Oeps!

 photo 2014-02-04181517_zps75488aa4.jpg

Mijn lievelingseten! Boerenkool met worst! We hebben trouwens de lekkerste worst ever gevonden! De verse van de Lidl, de lekkerste worst ever!

Ik stond weer in de keuken voor het recept op woensdag! Deze ‘speciale’ pan tosti’s waren echt zo goed gelukt! Binnenkort zien jullie een recept!

Volgens mij was dit een van mijn eerste producten van MAC, vond het in het begin fijn maar daarna toch niet meer. Ik vond hem een erg masker effect geven. Nu met betere tools kan ik hem gelukkig een stuk natuurlijker aanbrengen! Dus ik gebruik nu deze foundation weer met plezier! Maar hij kan niet op tegen mijn Bourjois Healthy Mix foundation :(.

 photo 2014-02-06115446_zps968cbf10.jpg

Met Olga ging ik donderdag naar Amsterdam voor een perspresentatie van HEMA. Hier wandelen we aan de NDSM kade!

 photo 2014-02-06123323_zps41771fb5.jpg

Mega Takkie! Ik kreeg de kleine versie (links) mee naar huis! Op vakantie gaat die zeker mee het zwembad in!

Allemaal super leuke kantoor spullen!

 photo 2014-02-06131130_zps312d350c.jpg

Overzichtje van het HEMA kantoor met alle producten uitgestald, het was echt super leuk!

Natuurlijk gingen we met een goed gevulde tas naar huis!

 photo 2014-02-06135805_zpsce32adf5.jpg

Terug gingen we met het pondje! Super leuk vind ik dat altijd! Waarschijnlijk omdat ik nooit vaar, haha! Snel terug naar huis, want om 6 uur moest ik gewoon weer werken.

Bah, vervelende verkoudheid! Strepsils en zoekdoekjes zijn mijn beste vrienden!

Vrijdag stond ik vroeg op om naar de Kruidvat te gaan. Donderdagavond werden de nieuwe schappen er in gezet! Dus ik hoopte op een goede vangst en dat was gelukt! Ook kocht ik nog een aantal Essence producten. Voor degenen uit Zwolle zich afvragen waar ik dit heb gekocht, in de Diezerpoort!

Helemaal blij met mijn gekochte Essence en Catrice producten kwam de postbode in de middag met dit aan! Wow! Super gaaf, normaal krijg ik dit niet dus had er totaal niet op gerekend! Nu kan ik jullie alles laten zien!

Check hoe schattig deze blueberry douche puff van The Body Shop is!

Warme voetjes, ben nog elke dag blij met mijn UGG sloffen!

 photo 2014-02-07170901_zps417e6e8b.jpg

Chili Con Carne met rijst! Jammie!

 photo 2014-02-07185043_zps319fe26a.jpg

Natuurlijk zaten we vrijdagavond op de bank de opening van de Olympische Spelen te kijken! Vond het echt een super toffe opening!

Zaterdagochtend zat ik al om 7 uur in de trein naar Leeuwarden voor weer een dagje teamleider cursus voor de AH. Lekker met een kopje muntthee en croissantje! Helaas bleek daar aangekomen de cursus niet door te gaan omdat er geen begeleider was. Enorm balen, helemaal voor niets voor Leeuwarden gekomen…

 photo 2014-02-08102011_zps9e6588c4.jpg

 photo 2014-02-08103400_zps8931a3dd.jpg

Maar omdat we er met een hele groep gezellige meiden waren gingen we lekker brunchen in Leeuwarden bij Het Broodhuys, daar kan je echt super lekkere broodjes eten! Ik had een Saté Olé, erg lekker!

 photo 2014-02-08113119_zps9276c25d.jpg

En weer bijtijds naar huis, wat was het zaterdag een slecht weer zeg…

 photo 2014-02-08124902_zpsff18c166.jpg

Voor een cadeautje voor een vriend haalde ik muntgeld op! Ik wist eerst niet eens dat dat kon!

Omdat ik toch vroeg vrij had en niets anders te doen had ging ik maar lekker bloggen en video’s opnemen!

 photo 2014-02-08165111_zps86f57773.jpg

Alleen rond een uurtje of 4 werd ik toch wel een beetje lui, lekker bankhangen dus!

Want we hadden die avond een verjaardag van een vriend wat super gezellig was!

 photo 2014-02-08230852_zps26fc3396.jpg

Toevallig woont een andere vriend ook in die flat waar Vera en ik eventjes heen gingen om de Pisang Ambon op te halen. Alleen dat ging niet helemaal volgens plan, haha! Daarna zijn we nog wezen stappen tot in de late uurtjes en zondag heb ik helemaal niks gedaan en zijn we ’s avonds nog naar de zus en zwager van Danny geweest voor een kopje koffie en thee.

Deze week heb ik een drukkere werkweek met 3 dagen werken bij de Albert Heijn, Lara komt als het goed is langs en ga naar een tweetal events en heb een personeelsfeest! Genoeg te doen dus! Fijne week allemaal!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Ik had je nog gezien bij Hema, maar het was me niet gelukt om je nog aan te spreken (was toen je naar buiten ging). Gaaf dat je de opblaas-Takkie hebt meegekregen, die was echt awesome! Ik ben heel benieuwd naar je reviews van de nieuwe Essence en Catrice producten. Alvast een aanrader van mij: het Essence All About Nude palette is echt super, die heb ik een week geleden al in de DM kunnen komen en hij heeft echt een mooie pigmentatie!

 2. Leuk om te zien! Ik wil ook een opblaas Takkie, die heb ik helaas niet gekregen in de goodiebag, meh :( Sowieso jammer dat ik je niet ben tegengekomen. En die puddingbroodjes zijn zoooo lekkerrrr!

 3. Je had een leuke wk en fijn dag je tijdens het Hema event!
  Ik ben zeer benieuwd naar de review en swatches van de make-up. Het zijn leuke pakketjes! ;-)
  Oeps dat is vervelend dat je de treinreis voor niets had gemaakt.
  Je was zo vroeg al onderweg.
  Het eten ziet er allemaal heerlijk uit.

  Ik wens je een fijne en leuke wk toe……

  Xoxo

 4. Leuk dagboek. Ook ik ben erg benieuwd naar de Essence producten. Ook zie ik iedereen over de Hema persdag, aan de foto’s te zien zag het er daar heel gaaf uit.
  xxx Lucinda

 5. Hele leuke foto’s – zag eruit als een geslaagde week! Ik ben ook benieuwd naar je reviews. Dat blog boek vind ik echt zo leuk hè! En die Takkie ook. :D

 6. Hee Aranka! Super leuk om je blog te lezen! Ik was super benieuwd naar je blog na wat je er allemaal over had verteld afgelopen zaterdag! Tot snel!

 7. OMG DIE MEGA TAKKIE!!!!! Wow, die vind ik echt tof. Die pakketjes van Essence en Catrice zien er trouwens heel mooi uit, ben benieuwd naar de producten. Vandaag eens een kijkje nemen of er al iets hier te vinden is.

 8. Wat een leuke foto’s. De foundation van MAC heb ik ook gehad, maar helaas kon mijn huid er niet zo goed tegen. Wel vond ik het effect prachtig in combinatie met een stippling brush.

 9. Amaai, zoveel food pics, ik krijg al zin in mijn lunch nu :-D En wat grappig hoe de juiste tools je mening over een product kunnen veranderen eh. Dat heb ik ook wel eens dat een foundation met 1 bepaalde applicatietechniek echt niet wilt werken, maar dan op een andere manier plots wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *