Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #53

 photo 2013-12-26174406_zps11dd2013.jpg

Het is weer maandag en de dagboeken vliegen ze weer om de oren, en ook die van mij. Een beetje later dan gepland maar ik heb het de afgelopen dagen echt druk gehad. Maar dat was eigenlijk de hele week wel zo. Nog even een drukke week en daarna zijn de feestdagen voorbij en kunnen we weer rustig aan het werk gaan. Ik neem je mee door mijn kerstweek!

Maandag moest ik de hele dag werken, natuurlijk in gepaste kerstkleding. Het was echt ontzettend druk maar wel leuk om met deze drukte te werken.

Een hele goede vriendin van mij haar broer is een aantal jaar overleden. Ter gedachtenis aan hem hebben ze een boompje geplant in het KWF Wilhelminabos. Helaas hebben sommige mensen echt geen respect en zagen zulke boompjes gewoon om voor een gratis kerstboom in de kamer. Ik heb hier echt geen woorden voor. Jij een gratis kerstboom en de nabestaanden zitten hier dan mee. Weten jullie hier misschien meer van?

Eindelijk kocht ik een eigen e-reader. Ik had die altijd van mijn schoonvader te leen, maar het werd wel eens tijd voor een eigen. Ik koos voor de Kobo Aura HD omdat deze een goed beeld heeft en achtergrondverlichting wat echt ideaal was. Mijn eerste boek was Toen Ik Je Zag van Isa Hoes. Inmiddels heb ik hem uit en ben er echt van onder de indruk. Prachtig verhaal over het leven van Isa en Antonie.

 photo 2013-12-24221704_zps4433a89e.jpg

Op kerstavond gingen we nog gezellig naar Dronten want de opa van Danny was jarig, was erg gezellig!

En de volgende ochtend weer vroeg naar mijn opa en oma voor een bezoekje met kerst!

 photo 2013-12-27105856_zpsbf2f0c09.jpg

’s Avonds waren we lekker thuis bij mij en hadden een lekker kerstdinner! Ik lekker zonder make-up, kan best met kerst toch?

We zaten na het eten eigenlijk ontzettend vol, maar bij de koffie nam ik toch nog maar een stukje monchou taart, heerlijk!

De volgende dag waren we de hele dag bij Danny thuis en hebben heerlijk gegourmet. Thuis doen we dat nooit omdat mijn vader dat niks aan vind. Daarom vind ik het juist zo leuk om het bij anderen te doen. We hadden heerlijk gegeten en ook natuurlijk nog een potje gekaart.

Na kerst moest ik alweer vroeg aan het werk. Mijn ontbijt op het werk? Appelbeignets en oliebollen!

 photo 2013-12-27160152_zps28a8da4b.jpg

Omdat we zaterdag avond een White Party hadden moest ik natuurlijk wel wit gekleed zijn. Alleen de sale was begonnen in de stad dus je komt natuurlijk weer met veel meer thuis dan dat nodig was. Allemaal leuke items voor weinig geld!

Het begint lekker vol te lopen bij de White Party.

En de mooiste act van de avond Zanger Rinus, ik moest wel echt lachen en ook om zijn vriendin Deborah, haha!

Zondag gingen we voor oliebollen en appelbeignets! Mama maakt deze elk jaar zelf en ik vind ze altijd heerlijk!

En het eindresultaat van de appelbeignets. Recept staat trouwens op mijn blog!

 photo 2013-12-29173616_zpscf6a6faf.jpg

Omdat we geen zin meer hadden om te koken bakten we een paar raspatatjes!

Ik had weer eens zin om mijn nagels te lakken (ik doe dat de laatste tijd echt nooit meer, alleen voor swatches) ik lakte ze met Essie Lots Of Lux, het was meteen de meest gelikete foto ever!

Ik probeerde deze Vita Coco drank, maar ik vond het helemaal niet lekker. Ik ben gek op kokos maar dit drankje dan weer niet. Ik dronk het wel lauw en hij staat nu in de koelkast, misschien is het dan beter te drinken!

Dit was mijn week weer. Deze week nog een aantal dagen werken, oud en nieuw met veel vrienden vieren en daarna weer op naar het normale leven. Mijn agenda staat al bomvol met nieuwe afspraken dus januari gaat een hele drukke maand worden, maar natuurlijk wel heel leuk. Nu wacht ik nog even op de fotograaf van het AD voor een artikel dat zaterdag of vrijdag in de krant komt. Voor de rest ga ik vandaag lekker bloggen!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Ik had ook geen make-up op met eerste kerstdag, bleek het kerstdiner toch best chic te zijn… oh well, dan weet ik dat voor volgend jaar :P Leuke foto’s!

  2. Ik zag de foto van het boompje vandeweek voorbij komen. Wie doet dat nou?! Echt schandalig. Voorderest ziet je week er heel gezellig uit! En wat een mooie nagellak <3

  3. ‘Een prachtig verhaal over het leven van Isa en Antonie’.. Beetje verkeerd geformuleerd dunkt me. Ikzelf vond het alles behalve prachtig, wel erg indrukwekkend hoe het beschreven is en wat het met Isa zelf heeft gedaan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *