Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #52

 photo Untitled-2_zpsf058102a.png

Alweer een week voorbij, de tijd vliegt het! Over een paar dagen is het alweer kerst en daarna knallen we het jaar alweer uit. Op mijn blog is het de laatste weken was rustiger maar ik ben ontzettend druk. Op het werk (met deze dagen is het echt choas in een supermarkt) en privé met veel afspraken en verjaardagen kom ik tijd tekort voor mijn website. Gelukkig merk ik dat jullie ook lekker druk zijn dus hoeven jullie het niet zo hard te missen. Maar laten we toch eventjes kijken naar mijn afgelopen week!

 photo 2013-12-16125700_zps625451f4.jpg

Maandag begon de week vroeg samen met Linda! We gingen naar Haarlem en Amsterdam om naar een paar events te gaan van Coty en TONI&GUY. Omdat we nog niks gegeten hadden en best wel een lange rit met de auto achter de rug hadden besloten we snel eventjes wat bij de Ikea te eten. Dit keer geen gehaktballetjes maar een lekker sateetje!

Aangekomen bij de kerstborrel van Coty, het was zoals elk jaar echt ontzettend gezellig aangekleed en zag er echt fantastisch uit! Het werd perfect verzorgd en we hebben een ontzettend leuke middag gehad met Daphne en Anja!

Daarna naar het TONI&GUY event, ineens in totaal andere sferen! We waren al met de lente en zomer bezig en daarbij een bijbehorende cocktail die echt goddelijk was. We kregen de trends te zien van de komende tijd en onze haren werden prachtig gedaan!

 photo 2013-12-16184100_zps3ac33966.jpg

Na afloop zijn we nog eventjes met de auto langs de McDonalds gereden voor en snelle snack!

 photo 2013-12-16224225_zps27f8b6c0.jpg

En natuurlijk, voordat je gaat slapen zit je haar perfect. Waarom is dat altijd zo als je wilt gaan slapen? Zo werden mijn haren trouwens gedaan bij TONI&GUY en nu was het iets uitgezakt, het zag er echt prachtig uit.

Van Daphne en Anja kreeg ik dit prachtige Philosophy kussentjes, ik ben er erg blij mee! Ik hou van hun teksten!

Mijn haar gedaan bij TONI&GUY, een subtiele krul die helemaal uitgeborsteld is.

De kerstboom staat weer, gezellig!

 photo 2013-12-17181659_zpsf1b44daf.jpg

Dinsdag voelde ik me helemaal niet lekker worden en heb dan ook ziek in mijn bed gelegen. Ik had zo last van mijn maag, misselijk en last van een vol gevoel. Daarom kon ik de hele dag niets eten en ’s avonds at ik maar een paar beschuitjes.

Check deze prachtige nieuwe Essie collectie, vanaf eind januari liggen ze in de winkels!

Van Sanoma en Blogtoday ontving ik een lekker groot tijdschriften pakket, lekker lezen!

Tijd voor warme chocolademelk met slagroom, hmm! Alleen thuis is hij toch niet zo lekker als in een café en restaurant.

Check mijn nieuwe Moleskine agenda met Snoopy op de cover. Ik vind de qoute die er op staat ook geweldig! De binnenkant heeft trouwens geen Snoopy inhoud maar mooi overzichtelijk en clean zoals we van Moleskine gewend zijn. Mijn mailbox stroomde alweer vol met afspraken en events voor het volgende jaar dus ik moest wel een nieuwe agenda kopen om het bij te houden. Ik kan het natuurlijk wel in mijn mobiel noteren, maar toch vind ik een agenda waar ik in kan schrijven en bladeren een stuk fijner.

 photo 2013-12-21115038_zpsc0875c77.jpg

Zaterdag was ik bij Danny thuis, weer lekker spelen en kroelen met Shiba!

Zaterdagavond sprak ik weer eens gezellig met een vriendin van de middelbare school af! Het was echt ontzettend gezellig en we moeten het echt vaker doen!

Met natuurlijk lekkere hapjes erbij!

Deze week is weer lekker druk. Vandaag en morgen werken, kerst vieren bij mijn ouders en die van Danny. Verjaardagen en weer werken. Hopelijk hou ik dus wat tijd over om aan mijn blog te werken. Maar ik zit in ieder geval niet stil. Wat gaan jullie doen deze week?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Het was een leuke en gezellige wk!
  Fijne nog even een aantal kerst borrels.
  Leuke kussentjes met tekst!
  Heerlijk gegeten.
  Ja, ik weet er alles van die drukte voor de feestdagen in de supermarkt waar je werkt.
  Vroeger was dat ook mijn werk!
  Daarna in de cs ervan.
  Wij draaien rond feestdagen vele overuren. De gezelligste tijd van het jaar.

  Ik wens je een fijne dag! ;-)

 2. Weer een leuk weekoverzicht, jammer dat we niet meer foto’s van je persevents zien! En misschien is het een open deur intrappen, maar als je de ene dag sate, friet en macdonald’s als maaltijden eet, is het wellicht wel logisch dat je je de volgende dag ziek en misselijk voelt.

 3. Ik vindt jouw diary’s elke keer zo leuk om te lezen ! Coty ziet er inderdaad erg leuk en gezellig uit met die leuke stands op tafel, die heb ik volgens mij uitgekozen bij de Ikea voor in de woonkamer haha. Losse krullen staan je trouwens erg leuk, mooie foto :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *