Search
Close this search box.

Lief dagboek en lezeressen #51

 photo 2013-12-13172707_zps7714a61f.jpg

Zo, dit maal weer een wat drukkere week voorbij. Lekker veel weg geweest en thuis hard aan het werk geweest. Snel typ ik dit artikel omdat ik zometeen alweer weg moet naar wat afspraken waar ik erg veel zin in heb, maar die zien jullie natuurlijk volgende week voorbij komen in een lief dagboek en lezeressen, maar nu eerst die van afgelopen week!

 photo 2013-12-09173303_zpsb0d700c5.jpg

Op het werk hadden we voor alle cassières een kerstkaart geschreven. Toen ik eindelijk klaar was had ik wel en beetje een lamme hand, haha!

 photo 2013-12-10110507_zps3f979d11.jpg

Dinsdagochtend gaan we altijd – als ik kan tenminste – naar mijn oma toe! Ze had heerlijke zelfgemaakte apfelstrudel gemaakt!

Aan mijn moeders kant in de familie is iedereen heel creatief en maken veel dingen met de hand. Oma maakte deze visjes van stof of maar een leuk koord van te maken voor aan de muur.

De nieuwe Essence collectie lag weer in de winkel! Ik vind hem niet echt heel erg spannend maar nam toch de gouden topcoat mee. Ik vergeleek hem met de echte gouden topcoat van OPI, het resultaat lag best dicht bij elkaar. Het artikel kan je hier lezen.

Om iets speciaals aan het einde van het jaar te doen vroeg en iets wat bleef hangen vroeg ik mijn moeder handgemaakte kerstkaarten te maken als dank voor de persbureaus waarmee ik dit jaar fijn heb samengewerkt. Dit is alvast een voorbeeldje waarbij hij nog niet af was.

Mama is er maar liefst twee dagen mee bezig geweest om meer dan 30 kaarten helemaal zelf te maken. Alles te snijden, knippen, plakken, strikken en nog veel meer! Ik hielp natuurlijk ook een handje mee maar zo goed als haar ben ik niet.

Echt een uitvinding dit, warmevoeten crème!

En ze zijn allemaal af! Dankjewel lieve mama! Oja, mijn moeder heeft ook een blog waar ze al haar zelfgemaakte kaarten op zet, ze vind het vast heel leuk als jullie een kijkje nemen. Haar site is: kaart van Josje

Ik vind dit zo leuk! Ik kocht hem trouwens bij de Blokker. Alleen jammer dat hij het niet doet met mijn waxinelichtjes.

Voor Andrélon ging Arjen Huffels mijn haar doen, gezellig bij hem thuis/salon. Ik werd heerlijk in de watten gelegd. Check zijn stijlvolle en gezellige huis!

 photo 2013-12-13115941_zpsdadaf62b.jpg

Hapjes erbij, het was allemaal super voor elkaar. Ook leuk dat het zo intiem was en dat er een heel team voor je klaar stond.

 photo 2013-12-13122557_zpse2f01a69.jpg

Het ging natuurlijk om de Andrélon Pink Collection. Een prachtige en goede stylingslijn waarmee je natuurlijk snel je kerstcoupe gedaan hebt!

En dat gingen ze voor mij ook doen. Check mijn perfecte haar met een mega donut. Thanks Arjen, mijn haar heeft de hele dag perfect gezeten!

 photo 2013-12-13143122_zpscd658eb7.jpg

Daarna snel door naar de volgende afspraak. Omdat ik nog wat meer tijd over had besloten Helen en ik alvast wat eerder af te spreken en een lekker drankje te doen op de Leidsestraat. Ik nam een lekkere warme chocolademelk. Dat mag wel met dit weer toch?

 photo 2013-12-13150817_zps426d604e.jpg

Samen met een PR bureau mochten we gaan kerstshoppen bij een aantal winkels. Eerste stop, de Hunkemöller! Dit is de sexy store op de Leidsestraat die door Sylvie is geopend en wat eigenlijk een beetje ‘haar’ winkel is. Deze winkel is echt heel anders dan de standaard filialen, het is echt een maison en krijg er echt het Victoria Secret idee bij.

Volgende halte, L’Occitane! Waar we werden verrast met heerlijke hapjes en drankjes en lekkere kerstproducten.

En de laatste stop, Swarovski! We werden ontvangen met een heerlijk glas bubbels met een prachtig Swarovski lint. Daarna mochten we ons cadeautje uitzoeken na een rondleiding door de winkel en een preview van alle prachtige producten.

 photo 2013-12-13191148_zps664765d2.jpg

Ik zocht deze prachtige oorbellen uit de fashion collectie uit, perfect voor de kerstdagen vinden jullie ook niet?

 photo 2013-12-13163550_zpsadc31a9d.jpg

Het was een geslaagde dag en we gingen bepakt en bezakt naar huis! Bedankt allemaal!

 photo 2013-12-13172707_zps7714a61f.jpg

Daarna gingen we nog met de hele groep een drankje doen in Amsterdam bij de Lion Noir, wat een ontzettend hip en gezellig tentje is. Lekker nippend aan mijn witte wijn kletsten we bij en bespraken we de gezellige dag.

 photo 2013-12-13172027_zps2ee12a9b.jpg

Nog even gezellig met Helen op de foto!

De volgende dag moest ik er alleen heel vroeg uit, het blijft echt niet mijn ding.

Maar de vermoeidheid kan me een rotzorg wezen want we gingen nog lekker stappen! Eerst natuurlijk ‘rustig’ wat drankjes doen in ons favoriete café!

 photo 2013-12-15184246_zps9cc0bca3.jpg

En op naar de kroeg tot in de late uurtjes. Gelukkig zijn er niet veel meer foto’s gemaakt, haha! Het was weer een onvergetelijke avond. Zonde dat we trouwens niet meer zo vaak gaan stappen, het is zo leuk!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Mooie foto’s en ik zal een kijkje nemen op je moeders blog.
  Zo lief van haar dat ze prachtige kerstkaarten had gemaakt.
  Leuke wk was het voor jou.
  Prachtige oorbellen etc..
  Wat een mooi kapsel.

  Fijne dag…..

  Xoxo

 2. Lijkt alsof je een hele leuke week hebt gehad! Wat een gezellige foto’s allemaal. De kerstkaartjes vindt ik echt super leuk, net als die kaart in herstkleuren op je moeder haar site. Prachtige oorbellen, goede keus!

 3. superleuke foto’s, ik ga de blog van jouw mama zeker ook volgen. Ik maak ook HEEL graag zelf kaartjes, maar mis soms wat inspiratie, dus hopelijk zie ik er dan iets leuk tussen. Waarschijnlijk wel want de kerstkaart vind ik al zo leuk

 4. Wauw wat een mooie kaarten maakt je moeder! Maakt ze die alleen voor privégebruik of ook voor de verkoop?
  Er staat alleen een fout in de kaarten aan je medewerkers: het moet jouW zijn omdat het bezittelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *