Lief dagboek en lezeressen #50

 photo Lief3_zpsfb7d4985.png

Ik heb weer eens een lekker rustige week achter de rug, geen afspraken maar lekker thuis achter de pc bezig geweest met werken aan de website en natuurlijk een aantal uur in de week werken bij de Albert Heijn, ik neem je weer mee in mijn afgelopen week!

Maandag heb ik de hele dag van 9 tot 9 uur gewerkt bij de Albert Heijn, daarna ging ik nog snel naar mijn vriend toe, want mijn schoonvader was ook nog jarig! Drukke dag dus, helaas heb ik geen foto’s geschoten.

 photo 2013-12-04114210_zps8c5cf559.jpg

Dinsdag bestond mijn bedrijfje precies 1 jaar. Ik blog natuurlijk al langer, maar het staat nu precies een jaar ingeschreven bij de kamer van koophandel! Dit super lieve kaartje kreeg ik van Danny!

Die ochtend ging ik gezellig naar mijn oma, mijn moeder gaat elke dinsdag ochtend en ik besloot weer eens mee te gaan. We werden door oma verwend met deze heerlijke speculaas muffin, alleen het smaakte niet echt naar speculaas, maar ze waren wel lekker!

Ik scoorde daarna in de stad nog een prachtig Catrice palette uit de nieuwe collectie. Ondertussen staat er ook al een review van online. Mijn oma woont bijna in de stad dus daarom gingen we nog eventjes de stad in, ook met mijn tante nog eventjes naar de Media Markt, want ze wilde graag een nieuwe telefoon hebben.

 photo 2013-12-04191230_zpscbb99252.jpg

Daarna was ik best wel een beetje moe, ik ben nog steeds niet helemaal fit. Iedereen is om me heen ziek – verkouden, buikgriep en gewone griep – en ik loop er half niet lekker tussen, maar echt ziek ben ik niet. Daarom besloot ik lekker eventjes op bed te liggen…

Met jawel! Hay Day, dit is zo een ontzettend verslavend spelletje. Ik heb mijn iPad er maar weer eens bijgepakt omdat dit makkelijker speelt. Ik gebruik mijn iPad echt nooit meer, echt zonde dat ik die ooit heb gekocht.

Oja en check mijn nieuwe Nel Veerkamp sloffen! Ik vind ze echt zo fout dat ik ze leuk vind. Ze zijn trouwens van Ugg, lekker warm!

 photo 2013-12-05121527_zps610b1584.jpg

Ik had weer eens zin in wat lekkers – wanneer niet kan je beter vragen – en daarom haalde ik lekker een stuk balkenbrij voor op brood.

Check deze prachtige producten van Bobbi Brown! Het waren trouwens mijn eerste Bobbi Brown make-up producten en ik ben echt ontzettend enthousiast! Van mij mogen er veel meer in mijn stash terecht komen.

 photo 2013-12-05160324_zpsd9cb7ab1.jpg

Code rood voor het weer was afgelopen donderdag, ik merkte er vrij weinig van hier in Zwolle tot dat het ineens keihard begon te waaien en hagelen, blij dat ik lekker warm binnen zat!

 photo 2013-12-05190603_zps2add4ae7.jpg

Die avond vierden we Sinterklaas bij de zus van Danny met hun zoontje en de ouders van Danny. We hadden niet echt aan cadeautjes gedaan alleen voor Lucas, maar er stond natuurlijk wel wat lekkers op tafel! Hmm!

En ik kreeg van Sinterklaas een December Kalender! Ik ben al goed op weg naar de 100.000 euro! Dat zou dan nog eens een leuk cadeau van Sinterklaas zijn.

Ik kreeg wat nieuwe producten van de RiRi hearts MAC Holiday Collectie toegestuurd, ik was er meteen verliefd op!

En die lipstick, echt geweldig! Het is trouwens Pleasure Bomb, hier lees je mijn review.

Al mijn oogschaduw paletten er maar eens bij gepakt voor een filmpje, opzich heb ik niet eens zo gek veel oogschaduw paletten – vind ik dan -.

Super leuk kerstpakketje kreeg ik van Kruidvat! Een heerlijke tasverstuiver! Thanks meiden van Kruidvat :D

Zondag was eigenlijk een rustige dag, thuis hadden we lekkere cake gebakken, Danny was naar PEC Zwolle en ik heb lekker rustig gewerkt aan mijn blog! Dat was mijn week weer, niet echt boeiende deze week. Volgende week tot nu toe ook nog een rustige week! Wat zijn jullie plannen aankomende week?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  lifebeautystyle
  9 december 2013 at 06:21

  Leuk en mooie paletten! De Bobbi Brown shimmer bricks zou je ook eens moeten proberen! ;)

 • Reply
  Sofie
  9 december 2013 at 06:34

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog als bedrijf :)

 • Reply
  martinaa89
  9 december 2013 at 06:47

  Zelf heb ik ook ook ugg sloffen, heerlijk!

 • Reply
  chucky1012
  9 december 2013 at 06:51

  Gefeliciteerd! Wat gaat een jaar toch snel voorbij.
  Dat was een hele lange werkdag. Ga je binnenkort ook als je werkt in party kleding achter de kassa? Het is leuk om dan de kassiéres in feestkleding te zien.
  Het was een leuke wk met veel leuke posts.
  Vooral die van de palettes.
  De make-up collectie van bobbi brown is prachtig maar ook erg duur.
  In een groot waren huis hebben ze van dit merk een shop in shop en daar had ik zoveel mooie paletten van gezien.
  Prachtige make-up van de riri collectie voor mac. ;-)
  Zo handig is de verstuiver voor in je handtas.
  De balkenbrij ziet er heerlijk uit! Kan je dat alleen kopen in jouw woonplaats?
  Iedereen heeft griep maar dat is niet zo vreemd met al die regen en daarna was het ineens super koud brrrrr.
  De lipstick staat je heel goed. Mooie kleur.

  Ik wens je beterschap……

  Fijne wk…..

 • Reply
  Daisy
  9 december 2013 at 08:23

  Die producten van Riri Mac holiday zijn echt super mooi!

 • Reply
  MySimplySpecial
  9 december 2013 at 08:28

  Leuke foto’s en heerlijk verse cake!

 • Reply
  femketje
  9 december 2013 at 08:48

  Super leuke foto’s :3

 • Reply
  Beau
  9 december 2013 at 08:58

  Super leuke foto’s zeg!

 • Reply
  Anne Solveig
  9 december 2013 at 09:07

  Die speculaas muffin ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Caro
  9 december 2013 at 10:09

  Leuke foto’s weer!! :-)

 • Reply
  saporidellavita
  9 december 2013 at 10:36

  Leuke foto’s weer en mooie make-upjes!

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  9 december 2013 at 10:48

  Leuke foto;s!

 • Reply
  Tineke
  9 december 2013 at 11:07

  Leuke foto`s, ik snap niet dat je met dat lot echt iedere dag maar 1 vakje open kan maken. Ik ben daar veel te nieuwsgierig voor!
  Liefs

 • Reply
  maloubeld
  9 december 2013 at 12:51

  Hele leuke foto’s :)

 • Reply
  Joyce
  9 december 2013 at 14:09

  Leuke foto’s ! Die lipstick staat je echt heel mooi :) Ik had ook zo’n decemberkalender .. alleen geen geduld en nu geen kalender meer haha

 • Reply
  Kimberly
  9 december 2013 at 14:42

  Ik wil ook een keer speculaas muffins gaan maken, lijkt me erg lekker! Ik ben benieuwd of je uiteindelijk het geld wint met dat lot hihi! Ik zal voor je duimen

 • Reply
  beautybysandra
  9 december 2013 at 15:51

  Ik blijf het erg leuk vinden om elke week weer de foto’s te bekijken :)

 • Reply
  Danielle Springer
  9 december 2013 at 15:57

  Wat een leuke foto’s! Ik wil eigenlijk ook nog zo’n December kalender.

 • Reply
  Jana
  9 december 2013 at 16:14

  Leuke foto’s :) x

 • Reply
  Kelly
  9 december 2013 at 20:09

  Die sloffen lijken me fijn!

 • Reply
  Saskia
  9 december 2013 at 20:39

  De lipstick van Mac staat je prachtig mooi!

 • Reply
  Snoepjee
  10 december 2013 at 21:35

  wauw aranka! wat ben je prachtig!

 • Laat een reactie achter