Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lief dagboek en lezeressen #48

 photo Lief2_zps1a34f37a.png

Maandagochtend, tijd voor lief dagboek en lezeressen. Ik vertel het jullie alvast, ik ben een beetje vergeten foto’s te maken deze week dus het ziet er misschien een beetje saai uit, maar toch heb ik een lekker drukke week gehad. Kijk dus mee naar mijn afgelopen week!

Maandagochtend, ik wilde lekker gaan swatchen, alleen toen dat mijn lipstick er ineens zo in… Dat gebeurt ook alleen mij.

Ik had zin in een stuk lekkere kaas en kocht bij de kaasboer deze heerlijke boerenkaas met tomaat en olijf, kost wat maar dan heb je ook echt heerlijke kaas! Helaas is het nu al bijna op. Herkennen jullie dat, als je iets lekkers hebt je dat ook alleen maar wilt eten, dat heb ik dus.

 photo 2013-11-20094814_zps493d3a2f.jpg

In het zonnetje naar Breda toe, helaas was de zon erg snel verdwenen. Ik ging gezellig naar Lara toe om wat filmpjes voor de site op te nemen en natuurlijk bij te kletsen, alleen ik moest daar wel bijna 3 uur voor in de trein.

We deden de pepernoten smaaktest, ik weet wel dat ze kruidnoten heten, maar volgens mij – inclusief mezelf – noemt het pepernoten.

 photo 2013-11-20151019_zps0032e59c.jpg

Na het proeven hadden we heel veel zakjes over en konden ook geen pepernoten meer zien! Check hier ons filmpje!

De lange treinreis was gelukkig zo voorbij met mijn ereader! Ik was hier het boek Crash! aan het lezen, een aangrijpend boek over een jonge vrouw van 29 dat haar man verliest aan een auto-ongeluk en toch nog zwanger van hem blijkt te zijn, net nu ze haar leven weer een beetje bij elkaar heeft geraapt. Echt een mooi boek vind ik het, geen literair hoogstandje, maar je leeft wel erg mee.

Boom van de buren, ik vind hem er echt prachtig uitzien met al die mooie kleuren. Wel jammer dat hij al het licht uit mijn kamer haalt.

’s Avonds was ik bij Sanoma voor de bloggers borrel, we kregen heerlijke drankjes, hapjes en Italiaans eten! We kregen ook nog een ontzettend leerzame presentatie te zien, daar zijn mijn ogen wel even door geopend, benieuwd of ik er in de toekomst iets mee kan doen.

 photo 2013-11-21214419_zps1958b82f.jpg

Alleen na de borrel vond ik de avond een stuk minder leuk worden. Ik zwaaide Helen uit toen ze in de trein zat en een paar minuten daarna zou mijn trein gaan. Maar ineens begon het hele perron op Schiphol heel erg te stinken en bleven de treinen ineens staan en reden niet meer weg. Ja hoor, heb ik weer! Brand onder een treinstel, al het treinverkeer werd stil gelegd. Omdat het best al laat was en mijn laatste trein om 11 uur ging besloot ik mijn vader te bellen om hoe of wat. Gelukkig wou hij me ophalen, want anders was ik die avond niet meer met de trein thuis gekomen.

Dus dan maar lekker met een kaneelrol en een beker chocolademelk van de Starbucks – die trouwens helemaal niet lekker is – op papa wachten die meer dan een uur naar Schiphol moest rijden. Ik was blij dat ik op Schiphol gestrand was, daar was het gelukkig overdekt en verwarmd, als ik in Hoofddorp had gestaan had ik niks om warm te staan of zitten.

 photo 2013-11-21230513_zpsa90bb61d.jpg

Bij papa in de auto, op haar huis!

Thuis lag er de Clarisonic Plus op me te wachten, jeej! Ik ben echt mega fan van de Clarisonic en nu heb ik er ook eentje voor mijn lichaam, maar er kan ook een borstel op voor het gezicht, een multifunctioneel product dus! En hij is mooi roze!

 photo 2013-11-22184431_zps9dcea23e.jpg

Mijn kamer na een dagje bloggen, alsof er een bom is ontploft…

 photo 2013-11-22200956_zps46ba0223.jpg

Maar natuurlijk met de kaarsen aan, ze vliegen er bij mij op dit moment echt doorheen, maar dat is niet erg, vind het echt super leuk en gezellig om de kaarsen aan te hebben!

Zaterdag op het werk had ik lekker twee vers gebakken biefstukjes! Op het werk hadden we proeverijen, dus ik seinde dat ik er ook wel ééntje wou in mijn avond pauze, en toen had ik heerlijke biefstuk met het avondeten op het werk, dat mogen ze best vaker doen!

 photo 2013-11-23213514_zps1e6d38d9.jpg

Wauw, een super groot pakket! Daar zat mijn Senseo Latte Duo in! Mooi voor mijn uitzet :)!

 photo 2013-11-23125254_zps978bd284.jpg

Alle leidinggevenden bij de Albert Heijn hebben sinds kort eigen bedrijfskleding en wij hadden ze ook eindelijk! Een mooi chique blousje, alleen echt comfortabel werken vind ik ze niet echt.

Oja en op de achterkant staat dit, dat vind ik dan wel weer een beetje minder, haha!

Dit was mijn week alweer. Deze week heb ik een wat rustigere week – tot nu toe dan – dus hopelijk lekker rustig aan doen en lekker met de blog bezig! Wat zijn jullie plannen?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Weer leuk om je foto’s te zien. Wat fijn dat je vader je kon ophalen. Ik ben tegenwoordig ook helemaal van het lezen, ik vind het echt heerlijk.

  2. Toch leuke foto’s!En je hebt weer leuke dingen gedaan!
    Ook fijn dat je vader je even wilde oppikken, want weet jij veel hoe lang het anders had geduurd…
    En geweldige blousjes bij de AH ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *